Halkların kardeşliği anketi:Ermenilerle ilgili olumlu tarihi grceklrdn hng.bılıyrsnz

Ermenilerle ilgili olumlu tarihi grceklrdn hng.bılıyrsnz

• Malazgirt Savaşı`nda Türklerle birlikte savaştıklarını

Kullanılan: 5 8.9%
  • Çanakkale Cephesinde Türklerle birlikte savaştıklarını

Kullanılan: 3 5.4%
  • İstanbul`un alınmasında Osmanlı`ya yardım ettiklerini

Kullanılan: 2 3.6%
  • Fatih S.M`in Ermeni Patrikhanesi`ni fermanla açtırdığını

Kullanılan: 4 7.1%
  • Atatürk`ün imzasını bir Ermeni güzel yazı hocasının çizdiğini

Kullanılan: 1 1.8%
  • Atatürk`ün bugün kulldgmz alfabeyi Ermeni Agop Martayan`a hzrltt ve ona Dilaçar soyadını verdiğini

Kullanılan: 3 5.4%
  • hiçbiri

Kullanılan: 38 67.9%

• Kullanılan toplam oy
    56
sizler kafanızdaki kin nefret ve düşmanlıği silmedikçe bu ülke bir adım ileriye gitmez yıllardır tarih kitaplarında,rusya düşman,iran düşman,suriye düşman,irak düşman,yunanistan düşman diye diye böle kaldık dünyada birbaşımıza tarihte ne birlikler ne ittifaklar kuruldu sınırların kaltığı bir dünyada yaşamaktayız ama iyi ama kötü,ama maalesef beynimize çocukken sınırları çizmişler hemde kalın sınırları, şöyle bir başınızı kaldırıp düşünün ne kadar geri kalmiş yobaz cahil gelişmemiş ülke varsa tamamı kuzey afrikadan başlayıp orta doğu (israil hariç) oradan türkiyeyi içine alip orta asyaya uzanan koca bir coğrafya yani tüm bir islam coğrafyası oysa gelişmiş ülkelere bakın 1600 lü yıllarda ne devrim ve evrim süeçlerinden ngeçmişler ve sü an ne durumdalar bizim ülke ne durumda

insan beyni boş bir levhadır

salarsan çayıra inek olur...

bizim halklarla bir sorunumuz olmamalı halklarla sorunları çıkaran kapitalist çıkar çevreleri ile yobaz düşünceye sahip bürokratlarımız olsa gerek biz bu ülke nasıl gelişir nasıl gelişir,artık dünya küçüldü ve bi köy haline geldi burada ne yaptığın dünyanın öbür ucundan anında duyuluyor ve biliniyor

tarihte hatalar olur

yanlışlar olur

ölümler olur

katliamlar olur

ASLA SORUMLULAR HALK DEĞİLDİR...

önce bunu öğrenin bence birşeyi tartışırken geneleme yapmayın

ve malesef hakaret sınırlarını aşan yazılar görüyorum

yazık...

çok yazık..

Adam sana sırf Türk olduğun için ve geçmişte yaşanan olaylar yüzünden silah çekiyor. Toprak talep ediyor. Sen hala kardeşlik diye tutturuyorsun. Evet o saydığın ülkelerin çoğu bize düşman kuyruk acıları var bizden. Nedense bu kardeşlik zırvaları bir tek bizim ülkemizde var. Bu ülkelerin topu Türk'e göbekten düşman. Bu yüzden Türk IRKÇISIYIM...

yolun açık olsun kardeşim ok.

Sizin gibilerin önüne çıkmazsak bu ülke elden gider. Bölücülük kavramı nasıl oluştu sanıyorsun? Ona buna imtiyaz ver sonra her kafadan bir ses çıksın. Benim atama vatanıma küfreden ermeniye karşı hiç bir olumlu düşüncem yok. Karşımdaki nasıl olursa olsun. Bende bir Türk ırkçısıyım. Bizim yolumuz açıkken senin gibilerin de yolunu kapatmayı biliriz.

böyle basit bir forum konusunda bile ne de kolay bölünebiliyoruz ya .. yazık milletimizin bu huyuna..

ayrıca türk ırkçılığı kötü bir şeydir , hitlerden ne farkınız kaldı? atatürk türk milliyetçiliğini istemiştir, ırkçılık hiçbir zaman hoşgörülemeyecek kötü bir akımdır.. (bkz. euro 2oo8 reklam pankartlarının yanı: "no to racism" )

ermeniler haindir araplar da osmanlıya yardım etmişerdi onlarda hainlik etti ermeniler de öyle.. ßu şekilde anket açarak ermenilere karşı sempati kazandırılmak isteniyor sanırım ..

birçok ermeni arkadaşım var hiçbiri de sevilmeyecek insanlar değil... 100 yıl önce bugünün insanları tarafından yapılmamış olaylar yüzünden bir halka nefret duymak yanlış..

sevmeyen arkadaşlar....hangi ermeniyi sevmediniz...

çukurova da Türklerle yıllarca yaşayıp fransızlara destek verip komşularına katliam yapanları
.
ama işte ne yaparsın <<yaradılanı severiz yaradandan ötürü>>.bu da bu milletin güzelliği

nası kardeş olalım ki onlarla bizi katil olarak gören bi milletle ...

böyle bir ankete hiç gerek yok sevmiyorum onları o yüzden -rep sana +rep düşmalarına !

bende ermeni kökenliyim
nabıcaz $indi ama kökeni Türk olanlardan daha Türküm.
Dü$ünün bakalım Türk diye geçinip Türkiyeyi satanları.

Türkiye ve Türkleri seviyorum.

İnce ayrıntı tarih sadece okulda öğretilen değildir!

Osmanlı Döneminde Ermenilerle Bir Problem Çıkmamış Taki Avrupa Devletleri Kışkırtasıya kadar...Fakat Kendilerini Hiç Sevmem Azeri Katliyamları Kanıma Dokunuyor !

Geri