sizler kafanızdaki kin nefret ve düşmanlıği silmedikçe bu ülke bir adım ileriye gitmez yıllardır tarih kitaplarında,rusya düşman,iran düşman,suriye düşman,irak düşman,yunanistan düşman diye diye böle kaldık dünyada birbaşımıza tarihte ne birlikler ne ittifaklar kuruldu sınırların kaltığı bir dünyada yaşamaktayız ama iyi ama kötü,ama maalesef beynimize çocukken sınırları çizmişler hemde kalın sınırları, şöyle bir başınızı kaldırıp düşünün ne kadar geri kalmiş yobaz cahil gelişmemiş ülke varsa tamamı kuzey afrikadan başlayıp orta doğu (israil hariç) oradan türkiyeyi içine alip orta asyaya uzanan koca bir coğrafya yani tüm bir islam coğrafyası oysa gelişmiş ülkelere bakın 1600 lü yıllarda ne devrim ve evrim süeçlerinden ngeçmişler ve sü an ne durumdalar bizim ülke ne durumda
insan beyni boş bir levhadır
salarsan çayıra inek olur...
bizim halklarla bir sorunumuz olmamalı halklarla sorunları çıkaran kapitalist çıkar çevreleri ile yobaz düşünceye sahip bürokratlarımız olsa gerek biz bu ülke nasıl gelişir nasıl gelişir,artık dünya küçüldü ve bi köy haline geldi burada ne yaptığın dünyanın öbür ucundan anında duyuluyor ve biliniyor
tarihte hatalar olur
yanlışlar olur
ölümler olur
katliamlar olur
ASLA SORUMLULAR HALK DEĞİLDİR...
önce bunu öğrenin bence birşeyi tartışırken geneleme yapmayın
ve malesef hakaret sınırlarını aşan yazılar görüyorum
yazık...
çok yazık..
insan beyni boş bir levhadır
salarsan çayıra inek olur...
bizim halklarla bir sorunumuz olmamalı halklarla sorunları çıkaran kapitalist çıkar çevreleri ile yobaz düşünceye sahip bürokratlarımız olsa gerek biz bu ülke nasıl gelişir nasıl gelişir,artık dünya küçüldü ve bi köy haline geldi burada ne yaptığın dünyanın öbür ucundan anında duyuluyor ve biliniyor
tarihte hatalar olur
yanlışlar olur
ölümler olur
katliamlar olur
ASLA SORUMLULAR HALK DEĞİLDİR...
önce bunu öğrenin bence birşeyi tartışırken geneleme yapmayın
ve malesef hakaret sınırlarını aşan yazılar görüyorum
yazık...
çok yazık..