Halkların kardeşliği anketi:Ermenilerle ilgili olumlu tarihi grceklrdn hng.bılıyrsnz

Ermenilerle ilgili olumlu tarihi grceklrdn hng.bılıyrsnz

• Malazgirt Savaşı`nda Türklerle birlikte savaştıklarını

Kullanılan: 5 8.9%
  • Çanakkale Cephesinde Türklerle birlikte savaştıklarını

Kullanılan: 3 5.4%
  • İstanbul`un alınmasında Osmanlı`ya yardım ettiklerini

Kullanılan: 2 3.6%
  • Fatih S.M`in Ermeni Patrikhanesi`ni fermanla açtırdığını

Kullanılan: 4 7.1%
  • Atatürk`ün imzasını bir Ermeni güzel yazı hocasının çizdiğini

Kullanılan: 1 1.8%
  • Atatürk`ün bugün kulldgmz alfabeyi Ermeni Agop Martayan`a hzrltt ve ona Dilaçar soyadını verdiğini

Kullanılan: 3 5.4%
  • hiçbiri

Kullanılan: 38 67.9%

• Kullanılan toplam oy
    56

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Halkların kardeşliği anketi :Yıllardır düşman olarak gördüğümüz Ermenilerle ilgili olumlu tarihi gerçeklerden hangisini biliyorsunuz?

bılmıyorum cunku ermenılerı sevmıyorum sevmekte ıstemıyorum

ermeniler iyi niyetli insanlardır.ayrıca osmanlı doneminde kendilerine "sadık millet" denmiştir.bizimle tum sorunlar(soykırım iddialarıda dahil)politikacılarımız ve onlarrın politikacıları yuzunden cıkmaktadır.iki halkın kardesliği bu iki milletin politikacılarından daha guccludur.

Ermenileri değil, Ermeni diasporasını sevmiyorum
Ermenistanda yaşayan Ermeniler her ne kadar bize düşman olarak yetiştirilse de pek çoğunun bu saçmalıklara kulak astığını sanmıyorum
dikkat ederseniz soykırım zırvalarını uyduranların pek çoğu diasporanın adamları
o kadar sene egemenliğimiz altında yaşamışlar şüphesiz faydaları dokunmuştur az ya da çok

hiçbiri .........................................................................................................................................

ermeniler iyi niyetli insanlardır.ayrıca osmanlı doneminde kendilerine "sadık millet" denmiştir.bizimle tum sorunlar(soykırım iddialarıda dahil)politikacılarımız ve onlarrın politikacıları yuzunden cıkmaktadır.iki halkın kardesliği bu iki milletin politikacılarından daha guccludur.

Bizim Politikacılarda Ermeni Onlarınkilerde

Türkiye de o kadar Ermeni yaşıyor ve bizimle aynı hakları paylaşıyorlar..
Ama Ermenistan da Türk yaşıyor mu? Hayır
Neden yaşayamıyor neden yaşat mıyorlar?
Bence bu kardeşlik senaryoları eskide kaldı tıpkı anket şıkları gibi...

Türkiye de o kadar Ermeni yaşıyor ve bizimle aynı hakları paylaşıyorlar..
Ama Ermenistan da Türk yaşıyor mu? Hayır
Neden yaşayamıyor neden yaşat mıyorlar?
Bence bu kardeşlik senaryoları eskide kaldı tıpkı anket şıkları gibi...

ermenistanda türkler mi yaşamıştı eskiden? su an yok?

biraz provake edici buldum yazını

ermenistanda türkler mi yaşamıştı eskiden? su an yok?

biraz provake edici buldum yazını

Ermenistan topraklarının da hakimi Osmanlı değil miydi?
O bölgede bir çok Türkmen vardı.
Eskiden orda Türk yaşamıyordu şimdi de yaşamıyor deme....

osmanlı zamanında ermenistan yoktu güzelim :)

1917 Devrimi'nden sonra Rus Devletinin çöküşü üzerine kurulan Transkafkasya Federasyonu 28 Mayıs 1918'de dağılmış ve Erivan'da Ermenistan Demokratik Cumhuriyeti ilan edilmiştir. İkibuçuk yıl süren bağımsızlığı sırasında ekonomik, askeri ve siyasi krizlerle sarsılan cumhuriyet 1920 Kasım ayında Türk ve Sovyet ordularının eş zamanlı işgaline uğrayarak bağımsızlığını kaybetmiş ve 2 Aralık 1920'de Ermenistan Sovyet Cumhuriyeti adıyla Sovyetler Birliği'ne katılmıştır.

osmanlı zamanında ermenistan yoktu güzelim :)

1917 Devrimi'nden sonra Rus Devletinin çöküşü üzerine kurulan Transkafkasya Federasyonu 28 Mayıs 1918'de dağılmış ve Erivan'da Ermenistan Demokratik Cumhuriyeti ilan edilmiştir. İkibuçuk yıl süren bağımsızlığı sırasında ekonomik, askeri ve siyasi krizlerle sarsılan cumhuriyet 1920 Kasım ayında Türk ve Sovyet ordularının eş zamanlı işgaline uğrayarak bağımsızlığını kaybetmiş ve 2 Aralık 1920'de Ermenistan Sovyet Cumhuriyeti adıyla Sovyetler Birliği'ne katılmıştır.

Ya sen özellikle beni yanlış anlıyosun yada hakkaten uykusuzluktan saçmalıyosun...
Yazdıklarımı iyi oku istersen. Ben sana Ermenistanın topraklarının hakimi Osmanlı yazdım. Böyle bir devlet o dönemde var demedim...

Leningrad dan dreamdeep, bizde Türkiye'den Türkler ! Arkadaş demiş istanbul boğazı sen diyorsun yandı bir yerimin ağızı. Dinle oku anla ondan sonra cevap ver!!!!

''Ermenistanın topraklarının'' sahibi kimmiş peki o dönem? yamyamlar mı?

harbiden çok şaçmaladın,

ve hadi dediğin gibi osmanli oraya hakim olmuş olsun peki neden oralar şimdi turkiye değil..neden ermenistan?

Leningrad dan dreamdeep, bizde Türkiye'den Türkler ! Arkadaş demiş istanbul boğazı sen diyorsun yandı bir yerimin ağızı. Dinle oku anla ondan sonra cevap ver!!!!

buyrun sizden demlenelim biraz...

Demlen demlen demlen ki uykun kaçsın. Maraş'ın kurtuluşunda o şerefsizler neler yaptı bilmezsin? Madem bilmiyorsun bu şeyi gitte mektebini oku.

''Ermenistanın topraklarının'' sahibi kimmiş peki o dönem? yamyamlar mı?

harbiden çok şaçmaladın,

ve hadi dediğin gibi osmanli oraya hakim olmuş olsun peki neden oralar şimdi turkiye değil..neden ermenistan?

buyrun sizden demlenelim biraz...

Sen gecenin bi yarısı ot mu çekiyon alkol mü alıyon ne yapıyosan şimdi onu yap sana laf anlatması deveyi LENİNGRADDAN getirmekten daha zor.

Sen gecenin bi yarısı ot mu çekiyon alkol mü alıyon ne yapıyosan şimdi onu yap sana laf anlatması deveyi LENİNGRADDAN getirmekten daha zor.

Hay anlından öpeyim kardeşim. Bunun gibiler şuculuk buculukla yok şuna buna verilen imtiyazlar, yok halkların kardeşliği....saymakla bitmez bu boş beleş adamların zayıflıklarından dolayı dayanak noktası bulmak için saçma sapan fikirlerin altında piyon gibi senelerce kullanılması.
Osmanlı yeterince hak tanıdı hangi milletten olursa olsun. Fakat o şerefsizler bununla yetinmeyerek güzel vatanımızın, atalarımızın kanlarıyla sulanmış topraklarını almaya çalıştılar. Şimdi sen nasıl gelipte bize soruyorsun olumlu tarihi gerçekleri. Sen önce Ermenilerin bu ülkeye neden geldiklerini ve senelerdir neyin dırdırını boşuna yaptıklarını öğren.

Geri