Hala Tesadüf Sananlar Buyrun!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
cimbomun o gurur gecesini kasılarak izlemştm kupayı kazandklarında yani penaltılar bitince sevnçten ağlamş ve bütn gsli tanıdklarmı tebrk etmştm...ben Fenerbahçelym

teşekkrler.......

muhteşem olmuş eline koluna sağlık

8 sene önceki o günLerine GaLatasaray kLübünün geri dönmesini canı gönüLden isterim bir FenerbahçeLi oLarak...

hakkatten manyak bişey ben böyle bişey görmedim

bazı takımlar vardır( herenven,porsmouth,osasuna,reggina,karlsruhe,national bilmemne, fenerbakçe pardon fenerbahçe,pendikspor gibi)bunlar sadece lig takımıdır ve vasatın altındadır.Bazı takımlar vardır(barcelona,real madrid,manchester united,liverpool,bayern münih,milan,juventus,Lyon ve ŞANLI GALATASARAYIMIZ gibi) bunlar birer dünya takımıdır ve hepsi kalburüstü marka takımlardır,dünyanın her yerinde her ulustan taraftarları vardır.Başka söze gerek yoktur.

Not:Arsenal'ide büyük takımların arasına yazacaktım ama vazgeçtim.O kadarda büyük olmadını 2000 de gördük.Bu arada Real Madrid'ekıyak geçip büyük takımların arasına yazdım ama okadarda olsun arkadaşlar,nasılsa birgün Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelcez, adamlara biraz moral olsun.Bizede zaten ancak böyle bi takım yakışır finalde.
ee herkes dengi dengine dimi ama.

:claphelaaaaaaaalll be çako

helal be reALİst...

dikkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

ya birşey sormak istiyorum benim o kadar mesajım ettiğim teşekkür bana edilen teşekkürler vardı özel mesaj atabiliyordum alabiliyordum ne oldu onlara anlam veremedim bana açıklama yapmanız gerekiyor dye düşünüyorum eğer ki moderatör operatör göreviniz varsa acıklama bekliyorum cvp bekliyorum lütfen

ya birşey sormak istiyorum benim o kadar mesajım ettiğim teşekkür bana edilen teşekkürler vardı özel mesaj atabiliyordum alabiliyordum ne oldu onlara anlam veremedim bana açıklama yapmanız gerekiyor dye düşünüyorum eğer ki moderatör operatör göreviniz varsa acıklama bekliyorum cvp bekliyorum lütfen
Konuyla alakasız mesaj yazma bir şikayetin varsa uygun bolumde konu ac yada yetkili bir kişiye pm at.Bu tur yanlıslara daha fazla devam etme lutfen.

Geri