Haksızlığın bu kadarı. Birisi bir şey yapsın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki Madem öyle Sana
Pm Gönderdim

yonetım

--------------------------------------------------------------------------------

ARES tartışmak istemiyorum. BAN ımı kaldırın yeter. okumadım bile yazdıklarını. O trojan dağıttığın başlıklarda her msajımın altında editin var. http://www.hackhell.com/showpost.php...7&postcount=32
http://www.hackhell.com/showpost.php...1&postcount=35

burda benım mi edıt lerım var
sen iyimisin ?
yoksa aşada azrail mi yazıyor
laf atıp sonra kaçma
bir kere sozunun arkasında dur

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cevap Vermedin
Burda
Her Mesajimi Editlemiş Sin Yazmiş Sin
Ve Kendi Editlediğin Link Leri Vermis Sin

Sonra Senin Editledigin Mesajlari Goster Yada
Hangi Mesajini Editlemisim Yazdim Cevap Vermedin
sadece sorularıma aşada teşşekür ederek
Ta...şak Geçiyorsun

Benim mesajlarımı editleyerek, silerek bir yere varamazsın ares karde. Lütfen biraz dürüst ol.

bunu yazmış sında
ulan senmi durustsun iftira atıyorsun ve burda tam 45 dk dır ispat et diyorum
bana kendın edıtledıgın lınkerı gosterıyorsun
allah cezanı versin ne diyim sana

BİR KERE ADAM OLSAN
LAFININ ARKASINDA DURURSUN BURDA EŞŞEK OSURMUYOR
HER MESAJIMI EDITLEMIS SIN DIYIP SONRA CEKIP GİTMEK NERDE VAR
CEVAP VERSEN KONU ZATEN KAPANICAKTI
BİR CEVAP VERMIYORSUN BEN BUNA SINIR OLUYORUM
SEN BENİ S..NE TAKMAZSAN BENDE SENİ TAKMAM

Ta...şak öylede Değil Böyle Geçilir
şimdi Birazdan Yine Konu Acip
Acilarin çocugunu Oynarsin

ARES YAKTIN COCUĞU:)AMA BEN DEMİŞTİM NE ŞEHİTTİR NE GAZİ AH NİYAZİ NİYAZİ

bu tartışmayı ciddiye almadığımı zannetmeyin gercekten acıların cocuğunu oynadı bize ama final güzeldi

Ta...şak öylede Değil Böyle Geçilir
şimdi Birazdan Yine Konu Acip
Acilarin çocugunu Oynarsin

beni kandırdınmı sen şimdi azrail:eek:ut: eğer bunlar doğru ise ki öyle gözüküyo ayıp ki ne ayıp ettin:Sopa

Üstad haklısın yaa. üüüf. valla daa yeni ayıktım yaa. harbi körüm ben. ya dur yapma ares ya. o kadar beynimi döndürdü ki banlanmak. tamam özür dilerim yaa. walla ne desen haklısın. ama inan mesajları yazarken ellerim titriyordu iyi mi. bugün geç kalktım. pc nin başına geçtim hemen hh e daldım bi de ne görsem ban. dedim neden bi bakiim derken ondan beri kendimde değildim valla. Ben ne yaptım yaa ne güzel açılmıştı banım. ooooof of. ares. ares ares.

tamam benim tedaviye ihtiyacım var. tamam yarın bi doktora gitcem. ya aslında sanırım kullanıcı adından kaynaklanıyor alışık olmadığım için baktığım anda gördüğüm yabancı kullanıcı editini bir anlık başkası sandım galiba taaam taaam.

ya bu kadar olur valla. ne desen haklısın şimdi ne diyiim. artık bişey demeye yüzüm yok. özür dilerim. bugün o kadar çok kişiyle de tartıştım kafam allak bullak. ya o linklerdeki userı nasıl görmedim abi yaaa. allah beni kahretmesin emiii. öööööffff. öööööf.

wallahi değil anger. o son mesajda uçmuşum ben. uykusuzlu gece gece yeminle. daha anlatamayacağım birçok şey. bir de banlanmak beni varya bi acaip etti. başkasıdeğil ben rune. olmaz böyle birşey yaaaa. azrail kullanıcı adına alışık olmadığım için de sanırım bir anlık bakışla görmüşüm. üüüüf.

abi bu son konu için ne desem boş valla haklısınız ne desem haksızım işte tut sen o linkleri ver ares editlemiş diye.

Herkezden özür dileyerek forumdan çekiliyorum ve takdiri size bırakıyorum. 3 gün uyucam artık.

yanlıslık' Alıntı:
wallahi değil anger. o son mesajda uçmuşum ben. 2 gündür uykusuzum yeminle. daha anlatamayacağım birçok şey. bir de banlanmak beni varya bi acaip etti. başkasıdeğil ben rune. olmaz böyle birşey yaaaa. azrail kullanıcı adına alışık olmadığım için de sanırım bir anlık bakışla görmüşüm. üüüüf.

abi bu son konu için ne desem boş valla haklısınız ne desem haksızım işte tut sen o linkleri ver ares editlemiş diye.

Herkezden özür dileyerek forumdan çekiliyorum ve takdiri size bırakıyorum. 3 gün uyucam artık.

Sen böyle gerçekten Rune olarak yaptığını anladıysan bence ARES sana bi abilik yapar..! Yakışırda bunu yapmak bence ARES'e..!

üstad istemeye yüzüm yok. ben çekiliyorum artık. sen tut kendi editlediğin mesajları adama editledin diye iddia et iş mi şimdi bu. Ben olsam ben de affetmem. Unut gitsin teşekkürler fatu kardeşim.

Acıların çocuunu oynamam artık be. ben gidiim en iyisi artık. herkeze elveda.

Sen rune isen bende dark angel'ım!

sadece kendime kızıyorum.

lson ricamdır.Lütfen konuyu artık kilitleyin ve bu aldığım son kullanıcı adını da banlayın. suicide budur.
hepinize ii forumlar hh ailesi.

bi bok anladıysam arap olayım .. neyse ares yaptıysa vardır bı bıldıgı konuyu kapatıyorum...

sen ne tuhaf bir insansın
ne diyim sana rune bu sözler önceki sözlerinle ne kadar tezat
banlanman kişisel değil resmen iftira hakaret ten dolayıdır
yazdığım virus programına edit dedin ve bir ispatın olmadan ( kaldiki virus editlenemez bunu herkes bilir ) onu geçtim yukarda kocaman başlıkta ARES DURUST OL mesajlarımı editleme dedin sonrada ispat et diyorum ama sen bir türlü cevap vermedin dün beni yemin ederim sabah 7 de yatırdın sinirden cevap versen ne güzel olurdu herşey dün o anlık sinirle farkındamısın ama FORUMU bile bıraktım senden kurtulim diye sonra tabi dank etti ya

BANIN açılıyor ve bir daha benim tarafımdan sana asla bir şey yapılmayacak
nedeni işte şimdi gerçek dürüstlük örneği gösterdin ve hackhell olan bağlılığın
taktir edilir bir davranış

ama sana tek bir şey diyorum asla asla benim konularıma ne mesaj yaz ne tesekkur et

iyi forumlar başarılar dilerim

BAK ŞİMDİ BURDA BAĞIRA BAĞIRA BU TOPIC DIŞINDA MESAJLARI KENDI MESAKLARIMDA DAHİL
SİLİYORUM FORUM DA AŞIRI KİRLİLİK YAPTI LÜTFEN ARES BENİ SUSTURMAYA ÇALIŞIYOR DEME RİCA EDİYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri