chamfer
O Şimdi Asker
hayırlı tezkereler arkadaşım
Dark_Crazy' Alıntı:Dark_Half iyi teskereler arkadaşım fakat görevliler le arandaki sorun dolayısı ile bir şey söleyecegim SEVENCLOVES adlı mod arkdaşım la ise sana hak vermiyorum çünkü nede olsa o görevini yapıyor o görevini yapmazsa onun görevi artık olmayabilir.Ama hakkını yemiyele SEVENCLOVES arkdaşım gerçek bir MODERATÖR hakkını yemiyelim .
Neyse Bu Konulşarı Forumda Tartışmayı Sevmem İYİ TESKERELER
ya aslında bende kimseyi kırmak istemezdim, ama her zaman üzerime gelindin... askere gidiyorum millet! sizi düşmandan korucaz ya alo! lem alır makinalıyı gelirim haberiniz olsun yinede söylüyorum ben hh'den vazgeçmem...By_GeNcO' Alıntı:keşke veda başlıgında böyle şeyler yazmasaydın hiç deilse otam gerilmezdi neyse hayırlı tezkereler
Ya arkadaşım, sen niye üzerine bu kadar alındın onu çözemedim ben? Bi kere benim banlanma olayımla senin bi alakan yok! Hee, benim modluk isteğime destek vermediğin için vicdan azabı duyup, benden gelen her şeyi üzerinde toplayama çalışıyosan o başka.MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:mesajında benim için iftira atıp, ispiyoncu, yalama ve yavşak yazmış.
mesajı yarına kadar kendi yada görevlilerin editlemesini istiyorum...
Dark_Half' Alıntı:Ya arkadaşım, sen niye üzerine bu kadar alındın onu çözemedim ben? Bi kere benim banlanma olayımla senin bi alakan yok! Hee, benim modluk isteğime destek vermediğin için vicdan azabı duyup, benden gelen her şeyi üzerinde toplayama çalışıyosan o başka.
Bi kere ispiyonculuk olayı dediğim, pm ile alakalı bir konu, benim yaptığım link geçen bir paylaşımla ilgili değil! Sana bir kırgınlık veya kızgınlığım yok. Seni tanımam etmem. Mod olduğunun farkında bile değildim açıkçası.
Seven "seni 4 kez uyardım" demiş ama bana 1 tane bile "pm" gelmedi. Hatta pm i ben attım ona, nooluyoz diye. Açtığım her konuyu sonradan inceleyemem ki. Tabi sonra seven ona hesap sormuşum gibi tepki gösteriyor. Ne hesap soracam, seni ben mi smod yaptım?
Dark_Angel, işte sana gerçekten kırıldım. Bi güle güle bile demedin.
Güzel arkadaşım, seni tanımam etmem! hh de varlığını bile hissetmem senin. Sen niye olayı üzerine alıp duruyorsun ya?MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:lafı çeviriyorsun, ii niyetli olsan benim mesajımdan sonra mesajını editler sadece askerlikle ilgili mesajlarını yazardın, bu şekilde beni suçulu duruma düşürmeye çalışmaya devam ediyorsun...