Hakim çarşaflı kadını mahkemeden kovdu

Bacım GerekLi Cevabı Vermiş Hakim Bozuntusuna.

Bana SöyLeyecek Birşey Bırakmamış.

kural açık ve net arkadaşlar: davalı veya davacı mahkeme salonunda , kendisinin tanınmasını engelleyecek kıyafet, peçe maske veya çarşaf gyemez veya takamaz..
fazla uzatmaya gerek yok bence

Zaten kaynak alinan gazetenin adini gordugumde boyle haberlerin neden sadece bu gazetelerde yayimlandigini ve dogruluk derecesini dusunmeden edemiyorum.Sonucta haberleri yazdiranlar belirli.Benim ailemde basortusu takanlar var ama nedense onlar kanunlara ve kamusal duzene uyuyor ve buna hic karsi cikmiyorlar.Kanunlara herkes uymak zorundadir.

yüzünü açmalıydı açmış zaten ..tanınmayacak şekilde giyinmesi doğru değil tabi ki .bunu düşünerek girmeliydi mahkeme salonuna .ama hakim senin allahının kuralları burada geçmez gibi bir söz söylemişse belki o an geçmez evet ama o allah ona öyle bir ceza verirki o zaman anlar kuralın ne olduğunu .

peçeli kadın hakimi tetiklemiş hakimde haddini aşmış

Zaten kaynak alinan gazetenin adini gordugumde boyle haberlerin neden sadece bu gazetelerde yayimlandigini ve dogruluk derecesini dusunmeden edemiyorum.Sonucta haberleri yazdiranlar belirli.Benim ailemde basortusu takanlar var ama nedense onlar kanunlara ve kamusal duzene uyuyor ve buna hic karsi cikmiyorlar.Kanunlara herkes uymak zorundadir.

Ne İLginç İLk Mesajını Bu Konuya Yazıyosun.İki YıLdır Bu Anı bekLedin Sanırım

_________________________-

doğru ben avrupalıyım sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum

sen kimsin ayrım yapıyorsun insana

sen kimsin adam gibi konuş

İNSANLARIN KILIK KIYAFETİYLE YARGILAYAN BİR MİLLET NE KADAR GAFLET İÇİNDEDİR.....

BENCE SENİDE AVRUPAYA ALALIM...BU ZİHNİYETLE SENİN YAŞAMAN GEREKEN ASIR MİLADDAN ÖNCE OLMALIYDI.....

ben avrupalıyım zaten sizin gibi iran zihniyetinle düşünmüyorum

hakim haddini gerçekten aşmış .

senin allahının kuralları burda geçmez demek ne demektir .canımı sıktı şimdi

eğer bu sözü bu hakim söylemişse yazıklar olsun ona ..

belki başta yapmak istediğinde haklıydı ama bu söz haksız duruma düşürmüş onu

O Resmini Koyduğun ULu Önder Medeniyet Derken Avrupai Düşünce Tarzından Bahsetmedi. Eğer ÖyLe OLsa Bir Kez OLsun Avrapaya Giderdi

O ZAMAN ALALIM SİZİ AVRUPANIN GÖBEĞİNE...
AMA BAŞKASINI İRANA GÖNDERMEYE NE SENİN NEDE SENİN GİBİLERİN GÜCÜ YETER

Ne İLginç İLk Mesajını Bu Konuya Yazıyosun.İki YıLdır Bu Anı bekLedin Sanırım

_________________________-

Evet arkadasim aynen soyledigin gibi.ben eski hesabimdan yazarsam sen kac yildir bu siteden oldugumu cok guzel ogrenirsin.Bu site senin malin degil.Istedigimi,istedigim yere,istedigim zaman yazarim.Bir sorunun varsa,yazdigim seni cok rahatsiz ediyorsa git beni adminlere sikayet et.

O Resmini Koyduğun ULu Önder Medeniyet Derken Avrupai Düşünce Tarzından Bahsetmedi. Eğer ÖyLe OLsa Bir Kez OLsun Avrapaya Giderdi

o resmini koyduğum ulu önder aynı zamanda seninde ulu önderin bunu unutma tamam mı avrupadaki her türlü yeniliği getirdi onlarda olmayan olmayan her türlü yeniliği yaptı

O ZAMAN ALALIM SİZİ AVRUPANIN GÖBEĞİNE...
AMA BAŞKASINI İRANA GÖNDERMEYE NE SENİN NEDE SENİN GİBİLERİN GÜCÜ YETER

ben zaten avrupa olan türkiyede yaşıyorum sen herhalde başka bi türkiyede yaşıyosun

o resmini koyduğum ulu önder aynı zamanda seninde ulu önderin bunu unutma tamam mı avrupadaki her türlü yeniliği getirdi onlarda olmayan olmayan her türlü yeniliği yaptı

ben zaten avrupa olan türkiyede yaşıyorum sen herhalde başka bi türkiyede yaşıyosun

TÜRK HALKI HER MİLLETE SAYGILIDIR...
SENELERCE TÜM MİLLETLERLE SAYGI VE SEVGİ İLE YAŞAMIŞTIR...SENİN KENDİ HALKINA BÖYLE KİN BESLEMENE SEBEP İNSANLARIN KILIK KIYAFETİMİDİR...
ADALET HER DAİM ADALETTİR...O ÇARŞAFLI DEĞİLDE RAHİBE OLAYDI....??????????

"TürkLer ASYALI Bir MiLLettir"

M.K.Atatürk

benim karşı olduğum şey çarşaf türban yani başörtüsü takıolar tamam ona bişey diyen yok ama çarşaf eli gözükmüyo yüzü gözükmüyo o zaman neden insan içine çıkıyosun ben buna karşıyım

benim karşı olduğum şey çarşaf türban yani başörtüsü takıolar tamam ona bişey diyen yok ama çarşaf eli gözükmüyo yüzü gözükmüyo o zaman neden insan içine çıkıyosun ben buna karşıyım

SANANE YA MİLLETİN KILIK KIYAFETİNDEN ...
SANAMI KALDI SORGULAMAK....
BEN MİNİ ETEKLİ GEZENLERE DEMİYORUM NEDEN G..NÜZÜ BAŞINIZI AÇIYORSUNUZ..DİE...ONLARLA MAALESEF AYNI OTOBÜSE BİNİYORUZ....

~SiLenT ScЯeaM~;4324930' Alıntı:
"TürkLer ASYALI Bir MiLLettir"

M.K.Atatürk

olaf öle değil Atatrükün ün kaleminde
Türk Yurdu Türk milleti Asyanın garbında ve Avrupanın şarkında olmak üzere kara ve deniz sınırlariyle ayırt edilmiş, dünyaca tanınmış büyük bir yurtta yaşar.

SANANE YA MİLLETİN KILIK KIYAFETİNDEN ...
SANAMI KALDI SORGULAMAK....
BEN MİNİ ETEKLİ GEZENLERE DEMİYORUM NEDEN G..NÜZÜ BAŞINIZI AÇIYORSUNUZ..DİE...ONLARLA MAALESEF AYNI OTOBÜSE BİNİYORUZ....

adam gibi konuşmayı öğren ilk önce sana mı kaldı hakimin kararını sorgulamak

Evet O ULu Önder Benimde ULu Önderim, Ben Sana Aksinimi İddia Ettim. Ama Yok Sizin İşinize GeLmez, Bizim Lider OLarak KabuL Etmemiz Atattürkü.Çünkü Tapusunu Sizde BiLirsiniz.Biz Sığınacak Bir Yer Aramayız, Fikriyatımız Neşretmek İçin.

Geri