eline emeğine sağlık!
BaHooo Banned Katılım 28 Ara 2006 Mesajlar 3,385 Reaction score 0 Puanları 0 22 Kas 2007 #21 eline emeğine sağlık!
PRotype Game Spider Altın Üye Katılım 5 Ara 2005 Mesajlar 13,070 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Merhaba Marslı, Ben Dünyalı :) 22 Kas 2007 #22 Şikayetçiyim kardeşim.. Biz niye konu açınca bu kadar yorum oLmuyo??? Gideceksen git ya da git demek geliyor içimden ama kıyamıyorum ki apLacıma.. Realist duygularım sönüveriyor Romantik oluyom '' git '' denince eLine sağLık.
Şikayetçiyim kardeşim.. Biz niye konu açınca bu kadar yorum oLmuyo??? Gideceksen git ya da git demek geliyor içimden ama kıyamıyorum ki apLacıma.. Realist duygularım sönüveriyor Romantik oluyom '' git '' denince eLine sağLık.
sirine New member Katılım 8 Nis 2006 Mesajlar 5,196 Reaction score 0 Puanları 0 22 Kas 2007 #23 Sana faydası yok ama bir sen daha doğuyor, ben kendimi sende öldürmeye gidiyorum.. güzel hazırlamışsın emeğine sağlık okurken gözlerim ağrımadı
Sana faydası yok ama bir sen daha doğuyor, ben kendimi sende öldürmeye gidiyorum.. güzel hazırlamışsın emeğine sağlık okurken gözlerim ağrımadı