Hakaretten Dolayı Ban :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SamettCan

Banned
Reaction score
0
Merhaba sevgili yöneticiler,
Enbaşta gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim.Bir haksızlık olduğunu düşünerek ikinci bir nick ile üye oldum bunun için ayrıca özür dilerim...
Beni bir hafta bir yöneticimiz banlamış sanırım buradaki yazımdan dolayı
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=374386&page=4
Banlanma sebebim hakaret..Ben hakaret etmişim,lütfen yazımı herkes okusun,ben kimsenin şahsına direk hakarette bulunmadım ama ilk mesajı yazan arkadaş direk bana ,şahsıma yazmış ona bir ceza yok,peki neden ona ceza yok?Bir yönetici onunla aynı görüşte..Ben ona cevap yazınca bir hafta ban..,yöneticiliği elbetteki size öğretecek değilim ama yönetici olmak,tarafız olabilmek farklı şeydir..
saygılar..

E haketmişsin ama :) Klon üyelik aldığın için ayrıca bi daha banlanman gerekir, sevgili ÇAMIR icabına bakar merak etme:D

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2541445' Alıntı:
E haketmişsin ama :) Klon üyelik aldığın için ayrıca bi daha banlanman gerekir, sevgili ÇAMIR icabına bakar merak etme:D

Klon üyelik için özür diledim zaten..Bir haksızlık vardı.Bunu belirtmeliydim.Eğer her ikimizde banlansaydık benim içn bir problem yoktu!Ama çiftestandart var o yüzden olmadı..

hakaret ettiğin için mod olacak değilsin tabii ki banlanıcaksın :)

bence daha önce çifte standart görmemişsin :p

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2541468' Alıntı:
hakaret ettiğin için mod olacak değilsin tabii ki banlanıcaksın :)

bence daha önce çifte standart görmemişsin :p

Yaw ben nie banlandım demiyorum..İlk başta diğer kullanıcı bana laf atıyor ona bişiy yok ben cevap yazınca hakaret etmişim BAN! Mod olmak istemem zaten,zor iştir..

Arkadaslar konuyu pek inceleyememısler sanırım bakılır bi cagresine..

Ben 3-5 ban goruyorumda :D Muneccimmiyim neyim :D Karısmam ben :D

Ayrıca kibarca sikayet ve oneride bulunan ve sadece bunu paylasmak icin gelen uyelere klone muamelesi yapılmaz..

Yaw ben nie banlandım demiyorum..İlk başta diğer kullanıcı bana laf atıyor ona bişiy yok ben cevap yazınca hakaret etmişim BAN! Mod olmak istemem zaten,zor iştir..

hakaret eden kişiler kim? (tamam birisi sensin peki öteki?)
mesajlar hangileri(yoksa mesajlar silinmiş mi?)

banlanan üyeler olarak
AtaKızı, Samti70 i görebildim (onlarında o konudan dolayı banlandığını farzediyorum)
samti70 mi sensin?

R€B€L;2541481' Alıntı:
Arkadaslar konuyu pek inceleyememısler sanırım bakılır bi cagresine..

Ben 3-5 ban goruyorumda :D Muneccimmiyim neyim :D Karısmam ben :D

Ayrıca kibarca sikayet ve oneride bulunan ve sadece bunu paylasmak icin gelen uyelere klone muamelesi yapılmaz..

Teşekkür ederim..Dediğim gibi herkes Mod olamaz .. Tekrar Teşekkürler.. Umarım hak yerini bulur..

Ewet samti70 benim,banlanmam sebebimde benim mesajıma alıntı yaparak cevap yazmış klavuz13 olmalıydı..Onun mesajına cevap olarak bende bir mesaj yazdım..Yazmak zorunda kaldım dielim..Neyse banlanmama bişiy demiyorum,sonuçta herkes kafasına estiğini yazmamalı burası büyük bir forum..Benim kafama takılan,klavuz13 ile aynı görüşü savunan bir modumuzun onun söylediklerini destekleyip,onun yazdığını görmezden gelip beni banlamasıdır..

hazır konu açılmış ken ben neden 10 gün banlandım ?

Genco bunuda bir açıklasak

Mesele Adultcu ıslam ulemalar(bakmayın siz onlara ) bu mudur ?

bu sosyal mesaj birilerine tepki olarak idi

ben yine banlı iken bir konuda kurban bayramı zamanında bazı arkadaşlar türban konusunda aleyhinde düşüncelere sahip olanları ÖKÜZ olarak nitelemiş Biri Bu bayramda biri için kesemesini istemişti

ve yine bu arkadaşların biri ile konu içinde konuşma tartışma sırasında Zina konusu ve zinanın meşru kılınması nasıl olur bu olayda ADULT bölümlerinde paylaşım yapanların Bunu meşru kıldıklarını söylemiştim.

Ardından yine o arkadaş dinimizce yasak olan bir şeyi atlayıp türban konusunda kolayca ahkam kesip direk insanları öküz yerine koyuyor.

Ben buna bir tepki olarak yazdım.

Olayı anlamadan dinlemeden kötü bir şey gibi öyle banlamak neyin nesi ?

Benım için pekde fark etmiyor teşekkür delisi yada post kasma delisi olmadım Yehovan nickini çok sevidğim için sadece isme önem veriyordum sınırsız banlayın. Yeni bir üyelik açar ondan devam ederim.

Ama diğer açtığım konuda bunuda bahsetmelisiymişim keşke...

Biraz yanlı davranıyoruz gibi geliyor.. belli çevrelere

Ulema Bilgili Bilgin demek değil mi ben mi yanlış hatırlamışım ?

Yav yine mi sen arkadaşım, böyle clone üyelik alınca daha mı güzel oluyo sanki ? Cezan artınca mutlu mu oluyosun ?

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2541665' Alıntı:
Yav yine mi sen arkadaşım, böyle clone üyelik alınca daha mı güzel oluyo sanki ? Cezan artınca mutlu mu oluyosun ?

genco dedim demi yoruma açık bir şey değil bu mesele yorumuna önerine ihtiyacım yok. ben cevap bekliyorum niye birden konuya öyle daldın onuda anlamadım.

ben konu yıgınlıgı olmasın diye derdimi burdan anlatıyorum istediğim kişiye niye musallat oluyosun ki ? yara felan yok heralde hadi benım yaram var anlatıyorum kendimi...

E.Teacher eğer biraz daha bu tutumunu sürdürürsen uyarıyı alacaksındır.. Her şeye mesaj yazmaya kalkmazsan iyi edersin..

Önce yehovan, o yazıyı ne olursa olsun oraya yazmamalıydın! Bu Adult olur , başka birşey olur o tür bir yası hele ki tartışmalardan sonra oluşmuş bir ortamda o yazıyı yazman yakışmamış ve yakışmayacaktırda.. Banlanmanda herhangi bir boşluk söz konusu bile değildir. Banlanman doğrudur..

Diğer arkadaşıma gelince bana kalırsa banın yersiz.. Cevabını usulca vermişsin ki öncesinde laf atılmış bu durumda çok yaşadığım etki-tepki olayının araya girmesi gerekiyordu ama ban atılmış.. Bence yanlış bir ban kim ne derse desin..

İyi günler.

klon üyelik almak yasaktır sitemizde..
eğer bir sorun olduğunu da düşünüyorsanız forum kuralları çerçevesinde bunu dile getirebilirsiniz yanlız bunun yolu klon üyelik alıp konu açmak değil,banınız açıldıktan sonra sizi banlayan smod ile irtibata geçmenizdir..
konuyu kapatıyor ve klon üyeliğinizi sınırsız banlıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri