Hakaret Varrrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RuTH

Altın Üye
Reaction score
0
Herkese iyi akşamlar diliyorum. şikayet etmeyi sevmem ama az önce ismi lazım değil bir arkadaş BEŞİKTAŞ'a BEŞİTTAŞ DİYE hitap etmiştir. :mad: uyarılarıma rağmen mesajını editlememiştir ve konu en sonunda mod.lar tarafından kilitlenmiştir. gereğinin yapılmasını istiyorum bir BEŞİKTAŞ'lı olarak, yapılmazsa zamanı geldiğinde bende TAŞI GEDİĞİNE SOKMASINI BİLİRİM:mad: :mad:
buraya gelip bütün BEŞİKTAŞ'lılardan özür dilemesini istiyorum... yoq gelmedi ban....
saygılar sevgiler

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=745635#post745635

kardeşim sonuna kadar katılıyorum özür şart!!!! ADAMI DELLENDİRMEYİN SİZE ALEMDE ÇARŞI SİZDE KARŞI ONA GÖRE

LİNKİ SAKLA DA LAZIM OLUR BELKİ!!!!

Heyd Be Bu Fanatizme Giriyor Az Sonra Taraftar Kavgasi Başlar

bence konu açmana gerek yoktu yönetici arkadaşlara pm atabilirdin

ehhe ne guzel, peki özel mesag sistemi, private message neden kullanıma açılmış ? bunu bir yöneticiye veya moda yazamazmıydın

YOLDAŞ İŞİNE BAK BENİM OLDUĞUM YERDE SEN OLMA AYARIM KAÇIYOR NİCKİNİ GÖRÜNCEEEEE:mad: :mad: :mad:
t_mac mod.lara ilettim cevap vermediiiiiiiiiiiiii:eek:
LAM TAKIMIM BENİM ANAMDAN BABAMDAN ÖNCE GELİYOR, RESMEN KÜFÜR ETTİ. bakalım sonu ne olcaqqqqq:mad: :mad:

YOLDAŞ' Alıntı:
Heyd Be Bu Fanatizme Giriyor Az Sonra Taraftar Kavgasi Başlar

bilader sen taksimde kırmızı giyip broşür dağatan lara benzettim (avatardan dolayı) neyse dava ile ilgin yoksa hiç girme :mad:

react0r' Alıntı:
ehhe ne guzel, peki özel mesag sistemi, private message neden kullanıma açılmış ? bunu bir yöneticiye veya moda yazamazmıydın
yazdım dedim ya kardeşim kaç defa söyleyecem.
GELİP ÖZÜR DİLEYECEK O KADAR O ŞAHSİYET

fofer' Alıntı:
YOLDAŞ İŞİNE BAK BENİM OLDUĞUM YERDE SEN OLMA AYARIM KAÇIYOR NİCKİNİ GÖRÜNCEEEEE:mad: :mad: :mad:
t_mac mod.lara ilettim cevap vermediiiiiiiiiiiiii:eek:
LAM TAKIMIM BENİM ANAMDAN BABAMDAN ÖNCE GELİYOR, RESMEN KÜFÜR ETTİ. bakalım sonu ne olcaqqqqq:mad: :mad:

AYARIN MI KAÇIYOR :eek:ut:

seni görünce kaçıyor :mad: :mad:
git başımdan ağır konuşurum yoqsa senin gibi biri için banlanmaya değmez.....
konuyu da saptırmaaaa :mad: :mad:

buraya derhal bir modun girmesi lazım

elmomaclro' Alıntı:
bilader sen taksimde kırmızı giyip broşür dağatan lara benzettim (avatardan dolayı) neyse dava ile ilgin yoksa hiç girme :mad:

PARDON HANGİ YÖNDEN BENZETTİN ? VE NE BUROŞÜRÜ DAĞITIYORLAR Kİ BENZETTİN

NEYSE İNSAN İNSANA BENZER

fofer senı sewerim az cok mesajlardan anlamıssındır bılıosun dımı....

ama fenerlılere f5 derKen yada galatasaraylılara Cincon derkende hakaret icermio mu yanı o takımlar icinde gecerLi..

çekin silahları vurun
birbirinizi bakalım sonuç
ne olacak. reactor kardeşimin
dediği gibi özel msgı kullanın
arkadaşlar. ha bide fofer üslubunda
pek iyi değil.

fofer yaşın kaç bilmiyorum,ama ilk okul öğrencisi gibi bağırmana,çingeneler gibi yaygaralar çıkartmana gerek yok,bende beşiktaşlıyım,en az senin kadar, ama provake etmem kimseyi,herkesin takımı,tuttuğu takıma olan sevgisi kendine,bekle birisi gelir müdahale eder

react0r' Alıntı:
fofer yaşın kaç bilmiyorum,ama ilk okul öğrencisi gibi bağırmana,çingeneler gibi yaygaralar çıkartmana gerek yok,bende beşiktaşlıyım,en az senin kadar, ama provake etmem kimseyi,herkesin takımı,tuttuğu takıma olan sevgisi kendine,bekle birisi gelir müdahale eder

sizin olayınız hep beklemek zaten bekle birir bakar biri halleder
ben neler gordum bu sitede BURADA AĞLAMAYANA MEME YOK DOSTUM

elmomaclro' Alıntı:
taksime giden bilir GENELDE DE EMPERELAYİZME HAYIR diye bağırırlar illa soylemeyeyim şimdi sen bence girme bu konulara

KORKMA KORKMA GİRMEM BEN HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYAN BİR İNSANIM

SAYGILAR

YOLDAŞ

elmomaclro' Alıntı:
sizin olayınız hep beklemek zaten bekle birir bakar biri halleder
ben neler gordum bu sitede BURADA AĞLAMAYANA MEME YOK DOSTUM

bir hoşnutsuzluk söz konusuysa eğer o ayrı konu bilemem ama beni burada silah zoruyla tutmadıkları gibi senide silah zoruyla tutan birileri yoktur sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri