Hakan Şükür Sivas idmanında

by.erce

New member
Reaction score
0
8669_2876_B_HakanSukur002.jpg

Galatasaray ve Milli Takım'ın eski golcüsü Hakan Şükür, Antalya Belek'te kamp yapan Sivasspor'u ziyaret etti. Takımla birlikte idmana çıkan Hakan, daha sonra Sivas'ın teknik heyeti, TRT muhabirleri ve otel yöneticileri ile birlikte maç yaptı.

Sivas'ın idmanına espirileri ile neşe katan Hakan Şükür, "Futbolu bıraktıktan sonra uzun süredir ilk kez ciddi bir idman yaptım. Kardeşim Bülent Uygun'un bu sezonki başarısından sonra şampiyon olurlar" dedi.

Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, "Avrupa'nın en büyük golcülerinden Hakan ağabeyimle birlikte çalışmak, bizim için büyük onur ve doping oldu. Belek'teki kampımız çok mükemmel geçiyor. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İlk yarıda elde ettiğimiz başarıyı ikinci yarıda da devam ettirerek, şampiyon olacağız. Şampiyon Anadolu'dan çıkacak" diye konuştu.

Kaynak : DHA

sivas'ın sampiyonLuguna fenerinkinden cok daha fazLa sewinirim. . .

Şampiyon Anadoludan çıksın kim olursa olsun desteklerim. Eğer bu ligin kalitesi artacaksa Anadolunun desteğiyle artacak. Haydi Anadolu göster gücünü..

Lider Sivasspor Helal Hakan Şüküre...

Sivas'ın şampiyonluğu beni de çok mutlu eder ama Avrupa'da bizi temsil edebilirler mi ki?

Sivas'ın şampiyonluğu beni de çok mutlu eder ama Avrupa'da bizi temsil edebilirler mi ki?

Valla orası malum ... Sivasspor Şu Liderliği bi Kapsın Bi Anadoludan Şampiyon Çıksın Yeter ßana .. Ama Avrupada Bilmiyorum Daha Çok Var O Aşamalara ..

Gerçi diğer takımlarımızında pek başarılı oldukları söylenemez ama :S

Geri