Hakan Şükür Gs'den Ayrıldı..

Popstar yarışmasında 1. oLanlar gibi beLirli bir dönem formda gündemde idi.
Ama formunu kaybetti.

Bana kalırsa bunların hiçbiri vefasızlık deil bence gsye bazı konularda haksızlık yapılıyo h.ünsala jübile teklif edildi top oynayacam dedi gitti rizeye iki ay oynadı bıraktı arif gitti rizeye oynamadan bıraktı ergün gitti antebe dooru düzgün oynamadan sezon sonunu getirdi kaptan bülente o kadar çağrı yapıldı kendisi cevap vermedi sürekli saklandı haber yollamadı sonra bi anda futbolu bıraktı şimdi de hakan yönetim yine üstüne düşeni yapıo ve jübile teklif edio ama o da istemio bakalm onun akıbeti nolacak burada suç yönetimde mi onlar üstüne düşeni yapmadı mı asıl oyuncular vefasız deil mi sürekli olarak ekmeğini yedikleri kulübe ağır ve haksız suçlamalar yapmadılar mı bülent her gs maçında takımını köpek gibi hazırlamadı mı ünsal gsden alacaı olduunu her seferinde söölemedi mi ergün daa yeni gsde kalmakla zamanında hata yaptıını söölemedi mi bakalm asıl vefasız kimler kardeşim 38 yaşındasın haddini bil zirvedeyken takımın şampiyonluunda büyük rol oynamışken tadında bırak herkes alkışlasın seni oynayac olsa hagi daa 2 sene oynamaz mıydı hem de aslanlar gibi ama adam profesyonel ve tadında bıraktı ve o tat hala damağımızda

19emre05 aynen katılıyorum futbolcuları anlayamıyorum biz onları çok seviyoruz ama onlar neden böyle yapıyor anlayamıyoruz

helal olsun adnan polat a takımı fettullahçılardan temizlemeye kararlı.

arda ve sabri de dikkatli olsa iyi olur...

onun bir 37 yasini duyunca aklima bir an o eski 25 li yaslarindaki top kosturdugu anlar geldi+ futbol sporunda en iyi bildigim bir isimdi..nerden nereye üzüldüm takimin cooooooook emektar bir futbolcusuydu.

emekleri için teşekkür etmek laazım kırala.
şaşalı bir jübileyi hakediyor

oooooooooo kral hakan şükür seni çekemeyen bütün ib...lerin suratına tükür

ali sami yen e gıden ultraslan lar bılır bunu

hep boyle yapmıstır galatasaray yonetıcılerı bu sonda olmıyacak buyuk kaptan bulen korkmaz ada boyle yapıldı yazık gercekten cok yazık ne vardı oynasydı ya aldıgı para kac kurus suan ıstese zaten galatasaraydan aldıgının 3 yada 5 katını yabancu ulkede fazlasıyla alır vede oynar

helal olsun adnan polat a takımı fettullahçılardan temizlemeye kararlı.

arda ve sabri de dikkatli olsa iyi olur...

Konuyla ne alaka senin dediklerin anlayaadım sende de problemler var sende psikoloğa git

Hakan ŞÜKÜR bir efsane oldu hep ama gercektende artık bırakması gerekiyor her sey tadında bırakılmalı

Bakın arkadaşlar burada konu Hakanın kazandıı 3 5 deil bence o yaşın ağırlığını kaldıramıyo o yaşa yakışan hareketler yapmıyo mesela oyundan çıkarken tripler yapıyo ne bileyim maça ilk 11 çıkmayınca ya da son anlarda oyuna girince maç sonu kendisini öven ve neden oynamadıını anlamadıını söyleyen saçma hareketler ve tutumlar sergiliyo bana kalırsa takıma katkı yaptıı kadar zarar da verio bence gençlein önünü tıkıyo onun bu yaptıı hareketler ve herkesi de baskı altına alıyo eğer şimdi hakan milli takımda yoksa bunun tek sebebi yedeklii kompleks yapmasıdır

Geri