Hakan Şükür F.Bahçe'ye mi gidiyor?

ya git dubaide abd de fln oyna ne işin war fb de

Yakında bunlar Kezman & Hakan takasını bile yazarlar :-D

qaLatasaray'lıyım Ama qİderSe Gs'ye Kapak oLur Gerçekten.. Zaten Fb'de aLırSa GıjıkLıqına aLır oynatıcağından diiL =)

Ama Sanmıyom Aziz Amca uqRaşMaZ :D

Hakan gibi karakteri bozuk heryerde kendini ön plana çıkarmak için yapamayacağı birşey olmayan hatta bu uğurda birçok değeri gözünü kırpmadan harcayan kişiliksiz hep bana rabbena diyen aciz bir insanla klubümüz FENERBAHÇE'nin adıyla anılması bile bizi çileden çıkarır.

ahahah :durdurun bu adam fener'e neci olarak geliyor ? top toplayıcı ? masör ? :)

hakan şükürün açıklaması vardı ama
"futbol oynarsam konyada devam edeceğim"
diye

hakan fenber bahceye tonla gol attı gelir mi tabşii fenerde alamaz hakan şükür ü hakan da gitmez helal hakan şükür

fb lilerin hakan şükür ü neden sevmediğini anlamıyorum adam ülkemiz adına sayısız rekorlaraimza atıyor siz hala küçümseyin ama herkes onun ne olduğunu bilio

tabi fb den böle futbolcu yok ya tepkiniz o yüzdendir tabii çekememezlikk işte

"Fenerbahçe'de oynamam"
Kariyerine nasıl devam edeceği merak edilen Hakan Şükür, gelecek hafta kararını açıklayacak.

30.07.2008 15:25

Hakan Şükür, durumuyla ilgili olarak çok fazla spekülasyon yapıldığını ve kendisinin de bundan rahatsız olduğunu belirtirken, gelecek hafta içinde yapmayı planladığı bir basın toplantısıyla kararını kamuoyuna duyuracağını kaydetti.

Geleceği ile ilgili kararını daha önce duyurmak istediğini, ancak yaşanan üzücü olaylar nedeniyle buna fırsat bulamadığını aktaran Hakan Şükür, şunları söyledi:
''Yaşanan üzücü olaylar nedeniyle kararımı açıklamayı geciktirmek zorunda kaldım. İlk önce Futbol Federasyonu Başkanımız Hasan Doğan'ı kaybettik, ardından da son olarak Güngören'de yaşanan terör olayı meydana geldi. Bu yaşananlar beni çok etkiledi ve bir süre daha bekleme kararı aldım. İnşallah gelecek hafta içinde kararımı kamuoyuyla paylaşacağım.''

-''FENERBAHÇE, BABAMIN TEMENNİSİ''-

Hakan Şükür, babası Sermet Şükür'ün, Fenerbahçe'de oynaması isteğine de değinerek, bunun bir temenniden ibaret olduğunu söyledi.

''Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe'nin bir taraftarı olan ve kendi temennisi olarak, benim futbola sarı-lacivertli formayla veda etmemi isteyen babamın açıklamaları, kendi dileklerinden ibarettir'' diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:
''Ne Fenerbahçe Kulübü'nden böyle bir teklif gelmiş, ne de sevgili kardeşim Emre Belözoğlu, bu transfere aracılık etmiştir. Daha önce de belirttiğim gibi, Türkiye'de Galatasaray forması dışında başka bir takımın formasını giymem söz konusu değildir.''

A.A.

Yurt Dışından Döndüğünde Fatih Hoca İle Takıştığı Dönemde Bile Galatasaray'dan Ayrılıp Fenerbahçe'ye Gideceği İddaa Edilmişti Ve Hiçbir Şekilde Takımı Bırakmayıp Kalmıştı Hakan Şükür Gibi Galatasaray'a Aşık Diyebiliceğimiz Bir Oyuncunun Bu Saatten Sonra Fenerbahçe'ye Gitmesi İhtimali Zor Bile Değil İmkansızdır Diyorum...

Geri