Hakan Şükür'ün kadroya alınmaması UEFA'da manşet oldu

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
28k6o1v.jpg

Hakan Şükür'ün kadroya alınmayışına UEFA da şaşırdı. A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, Hakan Şükür, Mehmet Topuz, Mehmet Yıldız, Ümit Karan, İbrahim Toraman gibi isimleri EURO 2008 kadrosuna almadı, Colin Kazım'ı ise çağırarak sürpriz yaptı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın resmi internet sitesi, Fatih Terim'in EURO 2008 aday kadrosuna Hakan Şükür'ü almamasına geniş yer ayırdı.

Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaştığı gece açıklanan Euro 2008 A Milli Takım kadrosunda bir çok beklenen ismin yer almaması dikkat çekti. "Hayal Kırıklığı Yaşayan" isimler arasında, bu sezon Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'dan Hakan Şükür, Ümit Karan ve kaleci Aykut Erçetin yer alıyor.

euro2008.uefa.com'da yer alan haberde, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıkladığı 26 kişilik aday kadroya şok bir kararla Galatasaray kaptanı Hakan Şükür'ü almadığı belirtildi.

Hakan'a övgüler yağdırılan haberde, tecrübeli futbolcunun 8 kez eleme mücadelesine yer aldığı ve Türk Milli Takımı'nın en önemli golcüsü olduğunu vurgulandı.

Fatih Terim'in kadroya almadığı isimler arasında Fatih Tekke, Gökhan Ünal ve Hasan Kabze de yer alıyor.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=526714&Date=12.05.2008&ver=63

Alıntıdır.​

şaka bir yana kolinin ne işi var o turnuvada adam kac mac oynadı ligde iki macla kadroya cagırıyor pes ümit karanı nasıl cagırmaz analmıyorum hakanı gectim yasından cagırmadı diyelim mehmet yılmaz mehmet topuz fatih tekke bunlarıda cagırmasan kazım sana orda güzel bir ders verdirir döner Fatih terim Türkiye düşamını gibi davranmıs hep kendini yıpratacak hem milli takımı resmen lüzumsuz adamları cagırmıs zati ümite oldum olası gıcık

yazıklar olsun diyorum sadece terim e kazım ne iş ya,yuh be!
aykut-ümit karan-mehmet topuz %100 olmalıydı..
hakan da tartışılır..

Ümit Karan,Fatih Tekke gibi isimLerin aLınmaması büyük hata.
Hakan $ükür'ünde tecrübesi yeter.

Ümit Karan,Fatih Tekke gibi isimLerin aLınmaması büyük hata.
Hakan $ükür'ünde tecrübesi yeter.

Tabiki tecrübesi de önemli bi faktör ama bence O'nun ismi tecrübesinden daha da önemli. Hakan'ın rakip kalenin etrafında gezinmesi bile o kalenin defans oyuncularını çok tedirgin ediyor..

Geri