Hainler Van'da TÜRK ßayrağı indirdi

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
DTP'nin organize ettiği yürüyüşün ardından çıkan olaylarda, kaldırımlar sökülerek birçok iş yerinin camları ile trafik ışıkları kırıldı, yollarda ateş yakılıp asfaltlara terörist başı Abdullah Öcalan'ın ismi yazıldı. Bir grup, Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirdi.

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Van İl Başkanlığı'nın organize ettiği yürüyüşün ardından çıkan olaylarda, kaldırımlar sökülerek birçok iş yerinin camları ile trafik ışıkları kırıldı, yollarda ateş yakılıp asfaltlara terörist başı Abdullah Öcalan'ın ismi yazıldı. Bir grup, Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirdi.

20081020a2010120_02.jpg

20081020a2010120_01.jpg

Sabah saatlerinde DTP Van İl Başkanlığı önünde toplanarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı'na yürüyen kalabalığın büyük bölümü yapılan basın açıklamasından sonra dağılırken, çoğunluğunu çocukların oluşturduğu, aralarında öğrencilerin de bulunduğu bir grup ara sokaklara dağılıp çevreye zarar verdi. İş yeri camlarını, trafik ışıklarını kıran küçük yaşta çocuklar, dakikalarca saldırılarını sürdürdü. Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını

da indiren göstericiler, şehrin farklı bölgelerinde ateş yakıp kaldırım taşlarını kırarak çevreyi savaş alanına döndürdü. Kırılan kaldırım taşlarıyla yollara barikat kurulurken, asfalta ise ziftle terörist başı Abdullah Öcalan'ın ismi yazıldı.

Yaşanan olayların sona ermesinin ardından, esnaf ellerine aldıkları fırçalarla kırılan cam parçalarını temizlemeye çalışırken, taşlarla kapatılan yollar ise çevrede bulunan sivil polisler tarafından trafiğe açıldı. Lastiklerle yakılan ateşin söndürülmesi için itfaiyeye haber verilirken, göstericiler tarafından indirilen Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü önündeki Türk bayrağı ise müdürlük yetkililerince yeniden yerine çekildi.

Öte yandan meydana gelen olayların ardından 8 gözaltı yaşanırken, göstericiler tarafından atılan taşlardan dolayı 2 polisin yaralandığı bildirildi.

20081020a2010120_04.jpg

20081020a2010120_03.jpg

KaynaK

O bayrağın sopası bir taraflarına girsin,
Vatansız köpekler

Köpeğe kurban olayım ben bunlar köpekte değil.. Bunların cinsi yok... o.. çocuğu bunların alayı...

Takır takır vurcan bunları hiç acımayacan ama yapmıyorlar işte..

Gelde küfür etme şerefsizlere. O bayrağı dalgalandırabilmek için kürdü de Türk' ü de omuz omuza düşmana karşı savaşmadı mı? Ne kansız i.neler bunlar.

işlerimden dolayı bende ordaydım kardeş hala vandayım adiler ortalığı birbirine kattılar çevik kuvvet panzerler girdi ama hala ara sokaklarda lastik yakıp duruolar

asKerLik Yaßdigim Yer Herşey Mevcuttu :goz:

ALLah Hepsinin zamanLa ßeLasini verecektir..

Türkiye TürKLerindir.. ßöLemezsiniz.!

Elbette sizin sonunuzda o yakılan lastiker , sökülen kaldırım taşları gibi olacak it soyları...

yaaa dtp başkanını millet vekili yapana ne demeli onların taaa.............

DTP'yi kapatmamak ıcın halen neyı beklyorlar....

Yargı boktan
Hukumet boktan
Ordu desen armut topluyor paso Sehit veriyoruz...
Cumhurbaskanı desen hortumcu nun teki...
Basbakan satmadık yer bırakmadı...
Unakıtan kendı gemısıyle ıhtracat yaptırır devlet kanallarıyla...
Dengir 1 mehmet torpilci cıkar...

Allahım sen bizi Ampülden koru....veya bize akıl ver ki böyle Ampul adamları 1 daha başa getirmiyelim....

beyler bende ordaydım olaylar başlıcağı zaman vanın çarşısı sayılan cumhuriyet caddesi var polisler caddeyi trafiğe kapadı ocaddede panzerler ve çevik kuvvet vardı karşılarında ise işte bu adiler ben bu göstericilerin o tarafa doru gittim ilk başlarda slogan atıolardı aralarından bir iki kşi kürtçe bşi,ler sölemeye başladı ve ardından kaldırım taşlarını söküp ortalığı dağıtmaya basladı daha sonra polislerin üzerine ilerlemeye başiladılar baktım ortalık karışcak bende sıvıştım :)

hükümet harekete geçmedikçe bu kansızlar daha çok azıtıyor artık orası ancak askeri müdahale ile yola gelir,sora efendim yok neymiş türk kürt ayrım yapıyomuşuz dua etsinler böle bi hükümet var yoksa.....

her zaman derim en iyi kürt ölü kürt...

Kandil dağını meclise taşıyanlar utansın.
TSK yı halktan koparmaya çalışanlar utansın.
Terör ve siyaset üzerinden nemalananlar utansın.

ülkeyi 80 dönemine götürmeye çalışıyorlar ama anlamıyorum neden dewletimiz bu insanlara izin veriyorlar daha neyi bekliyorlar masum insanların canlarının yanmasını mı soruyorum sizlere..

şu eylemlere bır gun denk gelmek ıstıyorum ama ankarada yapmıyor kı cücük beyinli gerizekalılar.
bu itlerin son cırpınısları hepınızın gıdecegı delık aynı.
Allah Türk Milletinin hırsına Türk Milletinin cesur yuregıne Türk Milletinin gücüne zeval vermesın.
bu ulke topragı kanla sulandı indirdiğiniz TÜRK MİLLETİNİN BAYRAĞI rengini ŞEHİTLERİN KANINDAN aldı sizin gibi 3-5 tane haysıyetsız serefsız çapulcular ındırebılsın dıye koyulmadı o bayrak oraya..
o bayragı bır yerde gordugunuz zaman sızın anlamanız gereken sey
''Bulundugunuz Topraklar Türk Milletine Ve Bayrağıma Bayrağım diyebilen kişilerin ülkesidir.Ayağınızı denk alın adam olun!! '' bunu anlamanız gerekırken halen kasınıyorsunuz.
elbette sulalenızden baslarız kasımaya it bile dıyemıyorum sunlara.
Allah binbir türlü belanızı versın !!

konunun yeri guncel bolumudur konuyu ılgılı bolume tasıyorum.

dtp liler köpeksiz köy bulmuş değneksiz dolaşıyor..ama sabırları taşırıyorlar..TÜRK ün ayranı kabardımı gayri yeter dedimi kaçacak delik arayacaklar.. Binbir eziyetle kurulmuş, yedi düvelin başedemeyip pes ettiği bu aziz toprakları çapulculara teslim etmeyeceğiz ..

O bayrağın sopası bir taraflarına girsin,
Vatansız köpekler

aaaaa şimdi oldumu insan hiç müslüman kardeşi hakkında böyle konuşurmu?

Köpeğe kurban olayım ben bunlar köpekte değil.. Bunların cinsi yok... o.. çocuğu bunların alayı...

Takır takır vurcan bunları hiç acımayacan ama yapmıyorlar işte..

bunlar köpek değil olamazda zaten ama pek ala müslümanlar.

Gelde küfür etme şerefsizlere. O bayrağı dalgalandırabilmek için kürdü de Türk' ü de omuz omuza düşmana karşı savaşmadı mı? Ne kansız i.neler bunlar.

kansız olabilirler ipnede olabilirler ama müslüman olduğunu unutmayalım lütfen.

ulan vatansız geldiniz mezarsız gideceksiniz şimdi neden Allah'ın size bi devlet bahşetmediğini daha iyi anlamaya başladım

müslüman olduklarınıda anlamaya başlarsan allahın zoruna gitmez.:clap

işlerimden dolayı bende ordaydım kardeş hala vandayım adiler ortalığı birbirine kattılar çevik kuvvet panzerler girdi ama hala ara sokaklarda lastik yakıp duruolar

diri diri insanlarımız yakılırkende sesinizin çıkmasını dilerim.

asKerLik Yaßdigim Yer Herşey Mevcuttu :goz:

ALLah Hepsinin zamanLa ßeLasini verecektir..

Türkiye TürKLerindir.. ßöLemezsiniz.!

lafla peynir gemisi yürüseydi şimdi benimde gemiciklerim olurdu.lanet okuyacağına hatayı kendinde ara ve sor bakalım milleti birbirine düşüren kimlik kargaşası çıkaran hainlere destek verip vermediğini?ülkeyi yönetenlerin kim olduğunu nasıl başa geldiğini sorgulamalısın.

Elbette sizin sonunuzda o yakılan lastiker , sökülen kaldırım taşları gibi olacak it soyları...

yaaa dtp başkanını millet vekili yapana ne demeli onların taaa.............

pkknın siyasallaştılarak demokratik hale sokan ümmetçi müslüman kafalar yarın apoyu meclise başkan yaparsa şaşırma.

DTP'yi kapatmamak ıcın halen neyı beklyorlar....

Yargı boktan
Hukumet boktan
Ordu desen armut topluyor paso Sehit veriyoruz...
Cumhurbaskanı desen hortumcu nun teki...
Basbakan satmadık yer bırakmadı...
Unakıtan kendı gemısıyle ıhtracat yaptırır devlet kanallarıyla...
Dengir 1 mehmet torpilci cıkar...

Allahım sen bizi Ampülden koru....veya bize akıl ver ki böyle Ampul adamları 1 daha başa getirmiyelim....

ampul gider florasan gelir fakat eşeklik baki kalır.ORDUMUZ ARMUT TOPLAMIYOR ORDUMUZA DİL UZATMA ŞEHİTLERİMİZ ARMUT DEĞİLDİR.

Kandil dağını meclise taşıyanlar utansın.
TSK yı halktan koparmaya çalışanlar utansın.
Terör ve siyaset üzerinden nemalananlar utansın.

utanacak birileri namuslu/şerefli olmalıdır.namussuzların utanmasını beklemek çok safça bir temenniden başka bir şey değildir.

aaaaa şimdi oldumu insan hiç müslüman kardeşi hakkında böyle konuşurmu?

bunlar köpek değil olamazda zaten ama pek ala müslümanlar.

kansız olabilirler ipnede olabilirler ama müslüman olduğunu unutmayalım lütfen.

müslüman olduklarınıda anlamaya başlarsan allahın zoruna gitmez.:clap

Müslümanlıkları konusunda çok aceleci davranıyorsun
Vandaki bu olayları gerçekleştirenlerin hepsi 90 lı yıllarda Hakkari Çukurca
Uzundere ve Çağlayan beldeleri ile köy ve mezralarından (orada yaylalarında dahi kiliseleri vardır) getirilip Vanda Ecevit ve zamanın İMKB başkanı Yalım Erez tarafından oluşturulan Yalımerez mahallesine yerleştirilenlerdir.
Askerliğimi Uzunderede yaptım ben ve sonrasında da 4.5 yıl Vanda görev yaptım.Az buçuk bilirim her iki yöreyi de:goz:

Geri