HaGi Resmen G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
6846__hagi.jpg

7174__imza_wp.jpg

30c4wgi.jpg

hagi2.jpg

B_8226_GSKLOGO_B.jpg

Kamuoyuna Açıklama

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörlüğü’ne Gheorghe Hagi, yardımcılığına ise Tugay Kerimoğlu getirilmiştir.

22 Ekim Cuma günü saat 15.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yeni teknik direktörümüzün imza töreni yapılacaktır.

İmza törenini takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç, yarın (22 Ekim 2010) saat 12.00'ye kadar [email protected] mail adresine başvurarak akredite olmaları gerekmektedir. Akreditasyon kartları basın toplantısı öncesinde dağıtılacaktır.

Galatasaray Sportif AŞ.

hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım...

Galatasaray'ın çocuğu, bizim çocukluk kahramanımız Gheoge Hagi..
Galatasaray'a tekrar Hoşgeldin HAGI!

adam Hagi, dağılın..

Yardımcının Tugay olması beni en çok sevindiren diğer bir konu oldu. Sonuçta adamda Premier Lig tecrübesi var...

haci_tugay_gs_acilis.jpg

Bu kadroyla İşi çok zor ama inşallah başarılı olur . BEnce ilk 3 veya 2 de bitirirsek başarıdır . Hoşgeldin HAGİ

Hoşgeldin Efsane ! Futbolculugundaki zekasını teknik direktörlüğünde de kullanırsa bu sene iyi bir yerde bitiririz. Ama toparlanmamız kolay olmayacak. Taktik anlayışı baştan aşagı değişecek.

hayır oLsun GS camiası için
ama yine de böyLe büyük bir takım için aceLe bir seçim oLdu gibi geLiyor bana
daha başarıLı bir hoca iLe anLaşma sağLanabiLirdi o zamana kadar tugay çok rahat idare edebiLirdi takımı

Hagi nın işi cok ama cok zor ruhunu kaybetmıs bır takımın basına geldı... Hagi tercıhı ıse bence yanlıs ama hayırlısı olsun

Bülent Korkmaz: "Hagi'ye Galatasaray'da teknik direktörlük zamanımdan almam gereken paranın yüzde 80'ini almadığımı ve almayı da istemediğimi söyledim. Ayrıca futbolcularla teknik direktör arasına girmek isteyen idarecilerin olabileceğini anlattım. 'Onlar her zaman var, problem yok, sen büyük, ben büyük, Galatasaray daha büyük' diye cevap verdi."

Hoşgeldin Hagi.

Gerçek bir Galatasaraylı daha çıktı zor zamanda sorumluluk alabilen..
Teşekkürler Bülent Kaptan Teşekkürler Giga Hagi!

bence hagiden önce tugayın takıma yararlı olacagının kanaatindeyim umarım hayırlısı olur galatasaray ıcın :D

Umarım iyi işler yaparlar.. Hayırlı olsun takımımıza =)

Geri