Hagi : "Her Zaman Evet"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Hagi Galatasaray'dan bir teklif gelmesi halinde bunu her zaman kabul edeceğini söyledi.

60904_news.jpg

Galatasaray'ın unutulmaz 10 numarası Gheorghe Hagi, Galatasaray'a her zaman 'evet' diyeceğini söyledi.

Galatasaraylılar Derneğinin düzenlediği gecede Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Hagi, eski takımından gelecek her türlü teklife açık olduğunu belirtti.

Hagi yaptığı açıklamada "Türkiye'ye her geldiğimde güzel zaman geçiriyorum. Burada kendimi çok iyi hissediyorum ve burada bulunmaktan büyük keyif alıyorum. Galatasaray'ı temsil etmek her zaman bir şereftir. Eğer bir davet gelirse seve seve evet kabul ederim" ifadelerini kullandı.

Gheorghe Hagi daha önce 2004-2005 sezonunda Galatasaray'ı çalıştırmıştı.

Goal.com

Hagi sen Türkiyeye gelmiş en iyi adamlardandın ama malesef daha tenikdirektör olman için yeterli değilsin daha ama illa görev alırım diyorsan bence alt kademeden başlaman çok iyi olur hem genç futbolcular senden birşey öğrenir hemde sen gelişimini tamamlarsın

Alt yapıda Tugay var bildiğim kadarıyla.. Hagi elbet bi gün Galatasaray'a geri döneceksin.. =)

Seni görmek bi şereftir.

ult1905_hagi10247689fp.jpg

Hagii çok iyi bir oyuncuydu,ama her iyi oyuncu teknik direktör olcak diye bi şey yok.teknik direktörlük ayrı bir sanat, beceri isteyen bir meslek.

Teknik adamlık için hayır.Onun dışında herşeye evet.

Sen Bize GelirsinDe, Senin Gibisi Bize Daha GelmeDi Be Hagi Yokluğun Doldurulmuyor ...

Geri