Haftanın Konukları Limon Ve Zeytin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
Modern-Kalp-Koltuk.jpg

Haftanın Konukları Forumun En Güzel Çiftlerinden Limon Ve Zeytin =) Onları Sizlerin Sorularıyla Başbaşa Bırakıyorum​

Hoşgeldiniz efem :)
Çay kahve
Zeytin kimdir uzun bi özgeçmiş :p

Çağlar abi mezun olduktan sonraki hedefin Türkiye mi yurtdışı mı? :w00t:

Ikinizde Hoşgeldiniz :)
Umarim Limon da gelir cevaplar :)
Simdi geçelim sorulara :)
1-Hayat ta en çok neye deger verirsin(iz)?
2-Beğenmediğiniz bir yanın(iz) var mı?
3-Insanlarla dostluk kurarken neler ararsın(iz)?
4-Çabuk pes eden birimisin(iz)? yoksa savasirmisin(iz)?

şimdilik bu kadar :)..belki sonra yine gelirim :)
kolay gelsin :)

Once JeweL'e cok tesekkur ederim, hem yardimseverligi icin hem de anlayisi icin :blush:

Sorulari iki tarafli cevaplayacagiz, bana sorduklarinizi ben Limon'a sorduklarinizi da Ozge cevaplayacak. Uzun zamandir forumda gorunmuyordu, aksam boyle birseyden bahsettim, memnuniyetle cevaplayacagini soyledi.

Hoşgeldiniz efem :)
Çay kahve
Zeytin kimdir uzun bi özgeçmiş :p

Zeytin zaten ozgecmisini kimim ben kisminda yazmisti, OZGE'cmis olarak. Onun disinda ekleyebilecegim cok fazla birsey yok, aile sirlarini da buraya dokemem degilmi :smile:

Çağlar abi mezun olduktan sonraki hedefin Türkiye mi yurtdışı mı? :w00t:

Hedef Turkiye, Ozge Turkiye'de calistigi icin benimde Turkiye'de olmam gerekiyor. Master planimi da Turkiye'ye endeksledim.

Calismak istedigim sirketler arasinda Aselsan, Havelsan ve Oracle gibi buyuk firmalar var, bakalim hayirlisi olsun :smile:

1-Sevdigim insana deger veririm, sonrasinda kardesim ve ailem gelir.
2-Cabuk sinirlenme huyumdan ve inatci olmamdan memnun degilim. Onun disinda ufak tefek ama halledilebilecek seyler var, bu soruya bence Limon benim adima cevap versin :smile:
3-Hemen hemen herkesle dostluk kurabilirim, ama kafa yapisi uyusmadiktan sonra bu dostluklari yurutemem.
4-Pes ettigimi soylerim, ama bunu uygulayamam :smile:

taa Hindistanı gezen, Dubai gören Hard Diskim nerde kanka?

asıl soruyu soracağım. bu ısınma turu :D

Haci Harddiskin en son Dubai Marina'da tunafish sandwich yedi, gayet huzurlu, yakin zamanda elinde olmayi umuyor :smile:

Benim sorum Özge yengemize :)
Nasıl tanıştınz?
Zeytin senin gözünde nasıl biridir?
Kıskançmısın?
En çok ne için kavga edersiniz?
Özge nelerden hoşlanır?
Sevmediğin sesimi yükseltirim dediğin davranışlar nelerdir?

Hoşbulduk, teşekkürler =)
Zamanım yettiği sürece tabiki cevap veririm =)
Geçelim cevaplara =)
1-Değer verdiğim, anlam yüklediğim çok fazla şey var. Ama kişi olarak en çok Zeytin'im, annem, kardeşim, kuzenim. Maddesel olarak alyansım ;) Düşünsel olarakta hmm dürüstlük diyebilirim.. Evet dürüstlük =)
2-Beğenmediğim çok yanım var, bunlar çevremin de en rahatsız olduğu problemler (Özellikle Zeytin'imin ♥ ). 1.si dik kafalılığım 2.si de paranoyaklığım.
3-Bir kriterim yok seçici de değilim ama herkesle de arkadaş olamam. Nasıl oluyor demeyin oluyor :D
4-Pes mi? Lugatımda böyle kelime yok =)

Benim sorum Özge yengemize :)
Nasıl tanıştınz?
Zeytin senin gözünde nasıl biridir?
Kıskançmısın?
En çok ne için kavga edersiniz?
Özge nelerden hoşlanır?
Sevmediğin sesimi yükseltirim dediğin davranışlar nelerdir?

Burada tanıştık. Benim bir problemime yardımcı olmaya çalıştı sağolsun ( Bilgisayar çöpe gitti de neyse :D :D ). Şaka bir yana gerçekten ilk konuşmalarımız online driver destek gibi bir şeydi. Hatta ben Zeytin'i 40 yaşlarında biri, o da beni erkek sanıyormuş. Çok gülmüştüm :D
Zeytin'in nasıl biri olduğunu görmek için benim gözümden bakmanız lazım. Ama karakteristiği fedakar, düşünceli, asabi, şımarık =)
Dizginlenebilen bir kıskançlık =)
Genel olarak ikimiz de bireysel takılmalardan hoşlanmıyoruz. Kavgaların çoğunluğu da bu sebepten.
Özge gezmekten, alışverişten, müzikten, psikolojiden ve daha biiiiir sürü şeyden hoşlanır.
Sesim çok yükselmez de karşı taraftan hükmedici bir davranış görürsem sesimi yükseltmek zorunda kalabilirim. Kısasa kısas =)

Limondan da kısa bir özgeçmiş alabilirmiyiz?
bunun dışında idelallerin nelerdir?
kolay mutlu olur musun ? yada neler seni mutlu eder?

kelimelere sığdırmak mümkün değildir elbet ama kısaca birbirinizi anlatır mısınız :melek

son olarak eminim kendisi daha çok istiyordur ama burada yengeler çok sevilir çok değer verilir.senide aramızda görmek istiyoruz aktif olarak yenge =)

kelimelere sığdırmak mümkün değildir elbet ama kısaca birbirinizi anlatır mısınız :melek

son olarak eminim kendisi daha çok istiyordur ama burada yengeler çok sevilir çok değer verilir.senide aramızda görmek istiyoruz aktif olarak yenge =)

Bana dusen kismina cevap vereyim ben.

Idealler konusu zamana gore degisiklik gosterebiliyor ama standart olani mutlu bir evlilik, guzel bir is ve huzurlu bir hayat sanirim :smile:

Cok basit seylerden mutlu olabilirim ;)

Ben yazmistim zaten coook oncelerden.
"Okyanuslar gibi gozleri vardi; bazen sakin, duru izlemeye doyamazdim. Bazen hircin, dalgali icinde bogulur nefes alamazdim ;)"

selam

ben tek sorum

bir donem zeytin ve limon çizgi karekterleri vardı atv de ve genellikle gecinemezlerdi sizin aranız nasıl limon ile ve bu nickleri tercih etmenızın sebebi

Tabiki.
Gerçek adım Özge. Bursalıyım. Psikolojik Danışmanlık yapıyorum. 23 yaşındayım. Bu kadar :smile: Bunun haricinde Zeytin'i 4 kelimeyle yukarıda tasvir etmiştim :001_wub:

Diğer konuya gelecek olursak evet forumda pek görünmüyorum. Bunun sebebi de çok yoğun olmam. Zaman zaman sevgilime bile vakit ayıramıyorum :sad:

selam

ben tek sorum

bir donem zeytin ve limon çizgi karekterleri vardı atv de ve genellikle gecinemezlerdi sizin aranız nasıl limon ile ve bu nickleri tercih etmenızın sebebi

Bizde gecinemiyoruz zaten o yuzden sectik :p

Ozge buldu aslinda, azcikta olsa benimde katkim var. Karakterin yaraticisi Salih Memecan Hyderabad'a gelmisti, ondan sonra daha ben cok benimsedim :) bir donem domainimiz bile vardi hatta zeytinvelimon.net ;)

lamagro ilginctir hindistan deyince aklima hep senin orda yasadigin gelir....
kardesim dilegim hayatinizda basarilar mutluluklar hep sizle olsun soracagim bisey yok...........

ÖncelikLe İkinizin De Birbirinize Çok Yakıştığını Söylemek İstiyorum Umarım Herşey GönlünüzCe Olur =)
İki Günlük AşKların Yaşandığı BöyLe Bir ZamanDa Sevdiğine Değer Vermek Ve Sahip Çıkmak Güzel Birşey ...

Zeytin'in Fenerbahçeli Olduğunu Biliyorus Acaba Limon Hangi TakımLı Kesin GalatasarayLıdır =)
Zeytin Hangi Programlama Dillerini Biliyor Mesele Ben Asp.Net C# Ve Sql Server'cıyım Bir Programcının HalinDen Başka Bir Programcı AnLaR Diye Düşünüyorum =)

Allah Mutluluğunuzu Bozmasın =)

Bende Yavaştan Gideyim CafeDe Ki Yerimi Alayım Çoktandır Maç İzlemeye GitmiyorrDum FenerRi YeneCez Başka Yolu Yok =)

Yengemizde geLdi :)
Hosgeldin :)
CevapLarin icin tskur ederim :smile:
Soru sormucam,zaten cok soru sordum :).. Aishwarya Rai ve John Abraham'a seLam soyle benden :p
Iyi sohbetler sana ve yengeye :smile:
Mutluluklar dilerim ikinize..Allah herdaim mutlu etsin..

ÖncelikLe İkinizin De Birbirinize Çok Yakıştığını Söylemek İstiyorum Umarım Herşey GönlünüzCe Olur =)
İki Günlük AşKların Yaşandığı BöyLe Bir ZamanDa Sevdiğine Değer Vermek Ve Sahip Çıkmak Güzel Birşey ...

Zeytin'in Fenerbahçeli Olduğunu Biliyorus Acaba Limon Hangi TakımLı Kesin GalatasarayLıdır =)
Zeytin Hangi Programlama Dillerini Biliyor Mesele Ben Asp.Net C# Ve Sql Server'cıyım Bir Programcının HalinDen Başka Bir Programcı AnLaR Diye Düşünüyorum =)

Allah Mutluluğunuzu Bozmasın =)

Bende Yavaştan Gideyim CafeDe Ki Yerimi Alayım Çoktandır Maç İzlemeye GitmiyorrDum FenerRi YeneCez Başka Yolu Yok =)

Dogrudur Limon Galatasaray'li :smile:
Zeytin'in oyle uzmanlastigi bir programlama dili yok, hepsinden az bucuk civarinda ilerliyor. Donanimciyken yazilimci olduk, o yuzden farkli bir dunyada ilerliyoruz.
Amaci Java'da uzmanlasmak, ancak bu aralar qt programlamasini kurcaliyor :smile:

Mac Galatasaray'in hakkiydi, ancak Fenerbahce'yi kutluyorum. Kotu oynadigi zamanlarda da galibiyet almasi guzel.

Iyi dileklerin icin hem sana hem Siara'ya cok tesekkur ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri