Haftanın Konuğu ~PRENSES~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç söylediğin bi yalandan pişanmalık duyup özürdiledin mi?

Hiç söylediğin bi yalandan pişanmalık duyup özürdiledin mi?

Hayır asla yalan söylemedim söylemeyide söyleyenide sevmem direk hayatımdan çıkarırım kim olursa olsun..

Yahu prenses sen benim bir sosyal paylaşım sitesi hesabımda ekliydin, sonra göremedim niye sildin beni :(

şaka şaka ;)

Hackhell ile ilgili bir soru sorayım, geçmiş ile günümüzdeki hackhell arasında nasıl farklar görüyorsun? Olmalı-Olmamalı veya değişmeli-değişmemeliydi dediğin şeyler var mı?

Yahu prenses sen benim bir sosyal paylaşım sitesi hesabımda ekliydin, sonra göremedim niye sildin beni :(

şaka şaka ;)

Hackhell ile ilgili bir soru sorayım, geçmiş ile günümüzdeki hackhell arasında nasıl farklar görüyorsun? Olmalı-Olmamalı veya değişmeli-değişmemeliydi dediğin şeyler var mı?

Birçok fark var tabiki hh'yle ilk tanıştığım zaman daha sıcak bir ortam vardı kavga gürültü yada çekememezlik gibi durumlar yoktu daha bir aile gibiydi , sohbetler konulardaki yorumlar daha bir başkaydı. Artık zaman mı yaşananlarmı insanları değiştirdi bilmiyorum ama sürekli bir çekişme hakim sanki. Yani özetle eski sohbetleri dostlukları çok özlüyorum ama bugün tanıştığım ve dönüşümde daha iyi tanımaya başladığım insanlar sayesinde biraz eskiye olan hüznümü atıyorum.. :) İkinci soruna gelince olmalı gereken şeyler bence daha fazla özveri lazım başkalarına bişey demeden önce insanların kendine dönüp bakmaları bende bir hata yada yanlış yapıyormuyum die düşünmesi lazım. Ben hh'ye girmeye ara verdiğimde sitede hergün yeni bir online rekoru kırılıyordu ama şimdi bundan eser yok ve herkes nerde yalnış yaptım burası bu hale geldi diyeceğine birbirini suçluyor, yada söz söyleyip kenara çekiliyor. Söylenenler lafta kalmamalı ve elbirliği vererek siteyi eski deki gibi hit zamanına getirmek lazım. Birnevi açıklamış oldum ama birkaç bişey daha söylemek isterim olmamalı değişmeli konusunda; kavga, kin , düşmanlık arkadan iş çevirme, yüze gülüp arkadan konuşma gibi çocukça hareketlere maal vermemelidir..

Türkiye Kupasının Senin için ne kadar önemlidir :)

fenerbahçe israile satılcakmış , ne düşünüyosun , belki böylece türkiye kupasını da alırlar

prenses arkadaşım film seyretmekten hoşlanırmısın hoşlanır isen hangi tür filmleri seversin en çok sevdiğin film hangisidir

fenerbahçe israile satılcakmış , ne düşünüyosun , belki böylece türkiye kupasını da alırlar

Espiri yapıosun sanırım.. Ben takımım kaybettiği zamanda tutuyorum...

prenses arkadaşım film seyretmekten hoşlanırmısın hoşlanır isen hangi tür filmleri seversin en çok sevdiğin film hangisidir

Film izlemeyi çok severim. Gerilim,polisiye favorimdir. Duygusal vemüzikal filmleride çok severim. Sevdiğim filmler Operadaki Hayalet, Titanic , ELm sokağı Kabusu serisi, Şeytan Çarpması,Karayip Korsanları, Esaretin Bedeli.

Bize ayırdığın değerli vaktin ve samimi cevapların için çok teşekkür ederim.
Hayatında başarı eksik olmasın..

Ben teşekkür ederim cnm ;) Çok güzel geçti biraz terletselerde..:) Tekrardan soru soran herkeze teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri