Haftanın Konuğu ~PRENSES~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Merhaba Hackhell
ßu hafta ki konuğumuz sevgili ~PRENSES~
Kendisine şimdiden kolay gelsin diliyor sorulanızla baş başa bırakıyorum..

pembe+koltuk.jpg

Peki cnm adım Özge 16 Ağustos 1984'te kadıköyde doğdum :) Kocaeli Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü mezunuyum. Şuan müzik üzerine özel ders veriyorum. Yani müzik ailemden sonra gelen en önemli şeydir benim için.Bunların dışında sinemaya gitmeyi kitap okumayı , hayvanları çok severim. Hatta ıce adında çok şeker bir oğlum var onunla oyun oynamaya gezmeye bayılırım.. :) Hehe pek kısa olmadı ama işte konuşmayı çok severim belli olduğu üzere :D

Kolay gelsin
2006' dan beri üyeymişsin ama son zamanlarda aktifsin seni buradan uzaklaştıran ve geri getiren sebepler nelerdir?

Nickiniz neden prenses ve sizi bu steye bağlayan nedir

Çok eski bir arkadaşım bana prenses diye hitap ederdi onun sayesinde nickim Prenses oldu :) İkinci olarakda ben aslında ilk açıldığı zaman üye oldum. Ben aslında Hh açıldığından beri burdaydım. Bir ara bazı sorunlar ve kendimce özel nedenlerden dolayı giremedim. Ama hhnin bende hep özel yeri vardır. Çok sevdiğim ve değer verdiğim arkadaşlarım oldu burda kopamadım buranın ortamını özledim ve bu yüzden geri döndüm. Sözün özü beni buraya bağlayan değer verdiğim arkadaşlarım ve tabiki İKİNCİ AİLEM OLAN Hh...

Buarada Dj. Mud arkadaşım görmeden seninkinide cvplamış oldum sanırım :)

Merhaba..Hoşgeldiniz...:smile:

Yaşama kısaca bakış açınız nedir...

Teşekkür ederim...:smile:

Merhaba prenses :::!
müzik tutkunuzu özellikle şiir sevdanızı bilmeyen yoktur..
Kelimelerde ifade gücünü , tasvirlerinizi , yorumlama kabiliyetinizi nereden alıyorsunuz ..
Yaratan'ın yaradılışda verdiği bu nimetten başka özel bir çalışmanız oluyor mu?
_ müzik derken She Türk müziği olarak ne dinler
_ Türk müziğini nasıl buluyorsunuz nerelerde görmek isterdiniz..??
Saygılarımla güzel çalışmalarınızda başarılar dilerim..

Merhaba..Hoşgeldiniz...:smile:

Yaşama kısaca bakış açınız nedir...

Teşekkür ederim...:smile:

Çocukken çok farklıydı umut dolu hareketli dünyaya adeta pembe gözlüklerle bakan biriydim. Taki hayatımda 3 değer verdiğim insanı kaybeneden kadar. Bu kayıplardan sonra bayağı karamsar ve olmsuz içe dönük bir insan olmuştum. Ama zaman geçtikçe hayatın bazı şeyleri kafaya takmayacak ve üzemeye deymeyecek kadar kısa olduğunu fark ettim. Şuan anı yaşamaya ve olumlu bakmaya çalışıyorum artık..

merheba bende gitmeden bir soru sorayim
evet dogru seni eksiden bende bir kac kere gördügümü hatirliyorum kendi acimdan baktigimda ama benim sorum son zamanlarda yine aktif olman degilde dikkat ettigim kadariyla kalbinin buruk veya bos oldugunu zannetmem.
sorum ise prenses ne tür erkeklerden hoslanir?
+
neye asla ve asla tahammül edemez?

bu arada verdigin cevablari alinti yaparak yazsan daha iyi olur karisiklik olmamasi acisindan ..........cevabi aksama okurum artik iyi günler........

İnsan her ne kadar anı yaşıyorum, geleceğimi, geçmişimi düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum dese de yine kurtulamaz geçmişinden, yine hayaller kurar.
Anı yaşıyorum derken bunları göz ardı ederek mi söylediniz? yoksa yukarda söylediklerimi gerçekten yapmıyor musunuz?

Merhaba prenses :::!
müzik tutkunuzu özellikle şiir sevdanızı bilmeyen yoktur..
Kelimelerde ifade gücünü , tasvirlerinizi , yorumlama kabiliyetinizi nereden alıyorsunuz ..
Yaratan'ın yaradılışda verdiği bu nimetten başka özel bir çalışmanız oluyor mu?
_ müzik derken She Türk müziği olarak ne dinler
_ Türk müziğini nasıl buluyorsunuz nerelerde görmek isterdiniz..??
Saygılarımla güzel çalışmalarınızda başarılar dilerim..

İfade gücü ve yorum kabiliyeti konusunda anneme çekmişim. Genel olarakda hayatta gördüğüm yaşadığım şeyler sanırım bunda en önemli etken.Dier soruna gelince henüz özel bir çalışmam yok malesef ve Türk müziği olarak Öncelikle Sanat müziğini çok severim Müzeyyen Senar ve Zeki Müren hastasıyımdır. Tabiki haslk müzikçilerimizide es geçemem neşet Ertaşı hiç sıkılmadan saatlerce dinlerim. Onun dışında pop, rock, metal severim

Türk müziğinin şuanki durumunu pek iç açıcı bulduğum söylenemez. Herkez para şan şöhret ün peşinde kimse eser bırakma niyetinde değil malesef. Hep ticari işler peşindeler. Birazdaha müziğin özüne yönelmeleri lazım bence..

Sizce Müzeyyen Senar ve Zeki Müren'den sonra tahti devralacak sanatçı kimdir ?.

merheba bende gitmeden bir soru sorayim
evet dogru seni eksiden bende bir kac kere gördügümü hatirliyorum kendi acimdan baktigimda ama benim sorum son zamanlarda yine aktif olman degilde dikkat ettigim kadariyla kalbinin buruk veya bos oldugunu zannetmem.
sorum ise prenses ne tür erkeklerden hoslanir?
+
neye asla ve asla tahammül edemez?

bu arada verdigin cevablari alinti yaparak yazsan daha iyi olur karisiklik olmamasi acisindan ..........cevabi aksama okurum artik iyi günler........

Başta güvenilir anlayışlı olmalı, herşeyden çok sevmeli ve tabiki saygı olmazsa olmazdır , öyle yakışIklı olsun kaşı gözü şöyle olsun die asla kural koymam çünkü bu aşk sevgi senin kararlaştırdığın zaman gelmediği gibi kafanda nekadarda bi tip çizsen onun gibi olmaz. Kısaca adam gibi adam olsun bana herkonuda sahip çıksın ama tabi kıskançlıktada dozu kaçırmasın. Tahammül edemediğim şeylerin en başında bahsettiğim gibi kıskançlık geliyor bence aşırı kıskançlığın güvensizlik olduğunu düşünüyorum ayrıca burnu büyük ukala erkekleri asla sevmem..

İnsan her ne kadar anı yaşıyorum, geleceğimi, geçmişimi düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum dese de yine kurtulamaz geçmişinden, yine hayaller kurar.
Anı yaşıyorum derken bunları göz ardı ederek mi söylediniz? yoksa yukarda söylediklerimi gerçekten yapmıyor musunuz?

Ya düşünmek ayrı bişey düşünür tabi insan ama geçmiş geçmiştir adı üstünde. O yüzden geriye dönüp bakmam. Yapmadığım bir şeyi yazmam yani..

Sizce Müzeyyen Senar ve Zeki Müren'den sonra tahti devralacak sanatçı kimdir ?.
Şuan öyle biri görünmüyor malesef ilerde belki ben olabilirim ;) :001_tongue:

Evli Mutlu Çocuklu desem :))

Thank you sevgili smodum ;)

Hackhell ile tanışmanız nasıl oldu ve buna sebep neydi?

Msnden tanıdığım bir arkadaşım sayesinde oldu böyle bir site açılıor bize destek olurmusun die. Ozamanlar hiç bilmiordum ortamını ozaman öğrenmeye başladım.

Olmazsa Olmazlarınız...olmasada olurlarınız nelerdir....:smile:

İyi geceler...:smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri