Haftanın Konuğu PirAdam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nerede yaşıyorsunuz? yaşadığınız şehri seviyormusunuz? iş hayatına son vermek istediğinizde artık şurda yaşasam güzel olur dediğiniz biyer varmı?:)

Istanbulda Yaşıyorum.....
Elbette bütün keşmekeşine ragmen yaşadıgım şehir olan Istanbulu seviyorum...:smile:
İş Yaşamıma nihayet verdigimde gene Türkiyemizde bir yer olan ve cok begendigim Fethiyede yaşamayı cok arzu ediyorum..kısmet..:smile:

HH ile nasıl tanıştınız?

HH ile aslında cok eskiden tanışır ve izlerdim.(2007 gibi)..acıkcası...lazım olan bilgiyi alır cıkardım...her ne kadar şık olmasa da gercek...:sad: tabi bu arada bilgi aldıgım arkadaşlar inşallah bu vesile ile haklarını helal ederler...:smile:

Sinirli bir insana benzemiyorsanuz ama çok sinirlenirseniz ne yaparsınız?
Sporla aranız nasıl?
Gezmeyi severmisiniz?
Hayatıızda iz bırakan bir insan oldumu?
Takım tutuyormusunuz cevap evetse hangi takım?

Selamlar :smile:

Daha önce aktif olarak başka bir sitede bulundunuz mu?
Nick değiştirecek olsanız yeni nickiniz ne olurdu?
Hiç yaşamınız boyunca bir bayana el kaldırdınız mı?
Çocugunuz varmı yokmu bılmıyorum ama diyelım kı var öyle olduugnu farzedın...

çocuugnuz eve gelıyor , bakıyorsunuz feci dayak yemiş....kim yaptı diyorsunuz komsu cocugunu söyluyor ne yaparsınız ?
İnsanları sevmekten vazgectıgınız hiç oldumu ? anlık bile olsa?

Şimdilik bu kadar ..Tekrar gelecegım sorularımla buraya :)

Teşekkurler şimdiden Piradam ;)

Sinirli bir insana benzemiyorsanuz ama çok sinirlenirseniz ne yaparsınız?
Sporla aranız nasıl?
Gezmeyi severmisiniz?
Hayatıızda iz bırakan bir insan oldumu?
Takım tutuyormusunuz cevap evetse hangi takım?

Tesbitiniz dogrudur..sinirlenmem kolay kolay zira keskin sirke küpüne zarar demiş atalar...ama cok sinirlenirsem..beni sinirlendiren ortamdan uzaklaşmaya çalışır ve sinirlendigimide belli ederim...

Biraz klasik olacak ama...her erkek gibi benimde favorim (seyirci olarak) futboldur...:smile:

Evet...İşim icabı 35 yabancı ulke 80 Küsürde yabancı şehir gezdim...bununla beraber güzel Türkiyemizdede 60 şehire gitmek nasib oldu...:smile:

Hayatımda iz bırakan pek cok insan olmuştur..ama en önemlisi bana hayat dersi veren rahmetli babam olmuştur..bana tek soyledigi her nerede olursan ol..sana ne kadar zarar verirse versin.."Yalandan Kacın" tavsiyesi hep düstur edinmeye calıştım..tabi...beyaz yalanlar haric...:biggrin:

Evet...şimdi bana kızacaksınız amma...1969 senesinden beri Galatasaray...:smile:

Selamlar :smile:

Daha önce aktif olarak başka bir sitede bulundunuz mu?
Nick değiştirecek olsanız yeni nickiniz ne olurdu?
Hiç yaşamınız boyunca bir bayana el kaldırdınız mı?
Çocugunuz varmı yokmu bılmıyorum ama diyelım kı var öyle olduugnu farzedın...

çocuugnuz eve gelıyor , bakıyorsunuz feci dayak yemiş....kim yaptı diyorsunuz komsu cocugunu söyluyor ne yaparsınız ?
İnsanları sevmekten vazgectıgınız hiç oldumu ? anlık bile olsa?

Şimdilik bu kadar ..Tekrar gelecegım sorularımla buraya :)

Teşekkurler şimdiden Piradam ;)

Selamlar..:smile:

Evet..Co Adminlik smodluk ve modluk yaptıgım pek cok siteler oldu...artık sıramı savdım...sıra genclerde..:smile:

Şu anki nickimden bahsediyorsanız..hic düsünmedim degiştirmeyi..eger degiştirecek olsaydım...ne olurdu bilemiyorum...ama sanırım gene Adam olurduda..başı ne olurdu onu şu an kestiremiyorum...:smile: varsa sizin tavsiyeniz alabilirim..:smile:

Maalesef..İlkokulda...bir kız cocuguna tokat atmıştım...sebebide cok basitti aslında...sonrada cok uzulmuş o arkadaşımdan özür dilemek icin..ona o zamanlar cok populer olan..elinizle oynatıgınzda şekil degiştiren kalemtraşlar vardı TV gibi..ondan almıştım...:smile:

Cocuguma oncelikle kavganın nedenini sorardım...haklılık yada haksızlık sebebini ögrendikten sonra tavrımı belirlerdim...:smile:

İnsanlardan kolay kolay vazgecmemeye calışırım..tek kızdıgım.. ve tasvip etmedigim..intihar eden insanlardır...onlara biran öfkeden kaynaklı sevgi göstermeyebilirim...:smile:

Teşekkür eder..devamını bekleriz...:smile:

Selamün aleyküm PirAdam...
Forumda hayranlıkla takdirle izlediğim şahsiyetlerden birisin ..
''Şerefle bitirilmesi gereken en kutsal görev HAYATTIR '''
Sözü size ne ifade eder ...
Saygılarımla

Selamün aleyküm PirAdam...
Forumda hayranlıkla takdirle izlediğim şahsiyetlerden birisin ..
''Şerefle bitirilmesi gereken en kutsal görev HAYATTIR '''
Sözü size ne ifade eder ...
Saygılarımla

Ve aleykümselam Kardeşim...:smile:
övgü dolu sözleriniz icin teşekkür ederim...bizimkisi sadece şu hayattan ögrenebildiklerimizi paylaşma gayrettidir...:smile:

''Şerefle bitirilmesi gereken en kutsal görev HAYATTIR ''

Anlam dolu bir söz...hayatı bize lutf eden yaradanın varlıgını bilerek yaşayabilmeli..onun bize verdigi emanetleri muhafaza edebilmeli...bir anlık gaflete düşüp bir dilim ekmek icin şerefimizi ayaklar altına almamalı...bir anlık zevki safa icin verilen degerleri tüketmemeli...mevki makam icin kimsenin kulu kölesi olmamalı...yanlışta olanlara kızıp bütün insanlara kızmamalı...her anın kıymetini bilmeli...insan ve şerefin derin manasını idrak ederek yaşamalı....her daim göründügün gibi olabilme gayretinde olmalı ki bize bahşedilen şerefli hayatı gercek sahibine iade ederken yüzümüz kızarmasın...

Saygıda bizden Sevgide bizden size..:smile:

Yine ben :)

Şu an ki Ülke yönetımınden memnunmusunuz ?
Nasıl Galatasaraylı oldunuz?
Çok beğendıgınız bir şiir var mı?
En sevdıgınız yazar?

Hayırlı Günler :smile:

Yine ben :)

Şu an ki Ülke yönetımınden memnunmusunuz ?
Nasıl Galatasaraylı oldunuz?
Çok beğendıgınız bir şiir var mı?
En sevdıgınız yazar?

Hayırlı Günler :smile:

Hoş geldiniz....:smile:

Mevcut ülke yönetiminden eski ve benim bildiğim yönetimlerle kıyasladığım da kısmen memnunum..ama memnun olmadığım yönlerde epeyce var...

O yıllarda Gökmen Özdenak vardı..daha sonra kardeşi kaleci Yasin Özdenak yani Özdenak kardeşlerle başladı Galatasaraylılığım..:smile:

Yahya Kemal Beyatlının Mohaç Türküsü isimli şiirini çok beğenirim..:smile:

Halide Edib Adıvar hemen hemen tüm romanlarını okudum ve beni en çok etkileyen romanıda "Vurun Kahpeye" olmuştur...

Sizede Hayırlı Günler..:smile:

Organ Bağışı hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.Paylaşır mısınız?

Organ Bağışı hakkında ki düşüncelerinizi merak ediyorum.Paylaşır mısınız?

Her insanın bir azası mutlaka başka birine faydalı olacak şekilde dizayn edilmiş yaradan tarafından...bir kan vermek..bir böbrek vermek..vb..şahsi kanaatim...sağlıklı olan uzuvlar bağışlanmalı ve..başkalarına can verebilmelidir....verebilecek olanlara tavsiye ederim...:smile:

Anı Yaşamak (Carpediem) size neyi çağrıştıyor
Bu günlük bu kadar merak yeter kolay gelsin tekrardan :)

bütün yorumlari okudum orhan abi bir iki soruda ben sorayim :melek

1) ilk askinizi anlata bilirmisiniz? (eger cok özelse tabii anlatmaya bilirsiniz saygi duyarim, kusuruma bakmayin cinsiyetimin verdigi merak iste :blushing:)
2) yabanci dil biliyormusunuz?
3) en cok etkilendiginiz sehir hangisi?
4) en uzun ucak seyehatiniz kac saat sürdü?

saygilar abicim

Abi öncelikle kolay gelsin. Ağır ve olgun tavırlarınızdan dolayı sizleri kutlarım.

Bazı insanlar vardır sürekli insanları eleştirirler herhangi konularda. Merak ettiğim şudur acaba bu insanları sorunu nedir acaba kendilerinde ki sorunları başkalarında da mı arıyorlar nedir. Sizin engin görüşlerinizden yararlanmak istedim. Kolay gelsin

Emekli maaşları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce Demokratık bir ülke olallım diye ülkemızı bölmek isteyenlerı meclise sokmak ne kadar doğru?
En sevdıgınız gazete yada gazeteler?
Dizi seyredermısınız hangileri?
Sinema mı Tiyatro mu?
Çukulatalı pasta mı? Kremalı mı?
Sigara Kullanıyormusunuz?
Hayatınızda asla vazgecemeyeceklerınız nelerdır ? ( Aile , din , vatan dışında......)

Teşekkur ederım şimdiden :smile:

Anı Yaşamak (Carpediem) size neyi çağrıştıyor
Bu günlük bu kadar merak yeter kolay gelsin tekrardan :)

Her daim ölümü hatırlamaya çalışan birisi olarak her anının kıymetini iyi bilmek gerektiğini çağırıştırmaktadır bana...:smile:

Teşekkür ederim..devamını beklerim..:smile:

bütün yorumlari okudum orhan abi bir iki soruda ben sorayim :melek

1) ilk askinizi anlata bilirmisiniz? (eger cok özelse tabii anlatmaya bilirsiniz saygi duyarim, kusuruma bakmayin cinsiyetimin verdigi merak iste :blushing:)
2) yabanci dil biliyormusunuz?
3) en cok etkilendiginiz sehir hangisi?
4) en uzun ucak seyehatiniz kac saat sürdü?

saygilar abicim

Tüm yorumları okudugun için teşekkür ederim..:smile:

cevap veriyorum...:)

1) İlk aşkım Orta okul 2.sınıfta okurken sınıf arkadaşım olan Işıl isminde bir kızcağızdı..kıza açılabilmek için Orta son sınıfın 2.döneminde kadar neler yaptım neler...çekingenlik işte..:)
2) Yeteri kadar İngilizce ve Rusça..:smile:
3) Türkiyemiz için Gençliğimde Antalya...yaş kemale erdiğinde ise Konya ve Bursa...diğer illerimizde güzel ama Antalya, Konya ve Bursanın yerleri farklı...:smile:
Yabancı şehir olarak Prag, HongKong, ve Dubai şehirlerinden epeyce etkilenmiştim...
4) Çine yaptığım yolculuktu en uzun uçak yolculuğum...toplam da 11 saat sürmüştü:smile:

Saygı ve sevgiler..:smile:

[/B]

Abi öncelikle kolay gelsin. Ağır ve olgun tavırlarınızdan dolayı sizleri kutlarım.

Bazı insanlar vardır sürekli insanları eleştirirler herhangi konularda. Merak ettiğim şudur acaba bu insanları sorunu nedir acaba kendilerinde ki sorunları başkalarında da mı arıyorlar nedir. Sizin engin görüşlerinizden yararlanmak istedim. Kolay gelsin

Teşekkür ederim..sizlerede kolay gelsin sevgili kardeşim..:smile:
Aslında bu hepimizde biraz vardır bir kısmı bastırır bir kısmı su yüzüne çıkartır...lakin her şeye herkese kusur ve eleştiri gözüyle bakarsanız..herşeyi size kusurlu gelir...bu tip insanlar..aslında birazda kendileriyle barışık olmayanlar kişilerdir(Sözüm meclisten çoookk dışarı)....onların yaptığı ve size göre gerçekten haha işte bu doğru dediğiniz kısmını almaktan başkaca bir çarede yoktur.....:smile:...ama ona şu sözüde hatırlatmaktan geri durmamalıdır.."kusursuz dost arayan dostsuz kalır"...:smile:
[/B]

Emekli maaşları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce Demokratık bir ülke olallım diye ülkemızı bölmek isteyenlerı meclise sokmak ne kadar doğru?
En sevdıgınız gazete yada gazeteler?
Dizi seyredermısınız hangileri?
Sinema mı Tiyatro mu?
Çukulatalı pasta mı? Kremalı mı?
Sigara Kullanıyormusunuz?
Hayatınızda asla vazgecemeyeceklerınız nelerdır ? ( Aile , din , vatan dışında......)

Teşekkur ederım şimdiden :smile:

Emekli maaşları...şu an itibariyle eski ve yeni emekli maaşları arasında ciddi makaslar vardır..hatta yeni emeklilere verilen maaşlar kifayetsiz kalsa bile...

Bırakın TBMM'ye sokmayı...bence ülke hudutlarına dahi alınmamalı...

Gazetelerin hepsini okurum...zira hiç bir haberi kaçırmak istemem...eskiden Tercüman gazetesini severdim....şimdilerde yok...Dergi olarak nokta dergisini okur ve severim...:smile:

Aslında dizi seyretmezdim..fakat bir dostum..bu Kurtlar Vadisi var abi bir izle dedi...o gün bugündür..onu seyrederim...:smile:

En kolay gidebileceğim her zaman Sinema olmuştur...:smile:

Çukulatayı severim..dolayısıyla pastasınıda..:) ımmmhhh canım çekti yavvvv...:)

Maalesef sigara kullanıyorum....:(

Hayatta insanlardan kolay kolay vaz geçemem...bunula beraber o insanlarda dürüstlük, ihanet etmeme...yalan söylememe gibi kavramlar asla vaz geçemediklerimdir...:smile:

Ben teşekkür ederim...:smile:
[/B]

ayrıLıkta sevdadan mıdır?

ayrıLıkta sevdadan mıdır?

Bazı ayrılıklar vardır sevdadan..bazı ayrılıklar vardır..zoraki..bazı ayrılıklar vardır istem dışı...ama en güzel sevda ayrılığı sevgiden olanıdır...
Ne dedim ben şimdi anlayan beri gelsin....:confused::biggrin::biggrin:

Severek ayrılalım aşka hasret kalalım :)
Dinliyeyim hemen..
Araya girdim ama :p
Havalı edit:Türk sanat müziği hayranlığınız neden nasıl başladı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri