ben de özele gireceğim
Beşiktaş senin için nelerden önce gelir?
aslına bakarsan Beşiktaş hayatımdaki birkaç şeyden sonra geliyor..hayatımdaki önceliklere gelince; ailem, dostlarım sahip olduğum değerler elbetteki herşeyden önce gelir..
şimdi kalkıp desem ki sevdiklerimden önce Beşiktaş gelir yalan söylemiş olurum..
ama söz konusu şey Beşiktaş'ı savunmaksa 20 tane fb'li yada gs'lı içinde sonuna kadar savunurum..ve takımımı savunurken asla diğer takıma saygısızlık yapmam..
ha şunu yaparım, mesela çok kızdırırım..=)ama onunda ayarını kaçırmamaya özen gösteririm..
Hayatında İyiki tanıdım dediğin 3 kişi? Herşeye rağmen.
Gerçek mutluluğu yakalamak için fedakarlık etmelimi gerçekten?
Insanlar birbirlerinden korkar herkes kendi kabugunun icine cekilir oldu. - Bunu neye bagliyorsun?
"Erkek"/ "Kadin" denilince aklina gelen ilk sözcük/ler?
Yureginden gecen bir sozu yazar misin?
Van'da gezilecek en güzel yerler?
Hayatında İyiki tanıdım dediğin 3 kişi? Herşeye rağmen.
dostlarımın hiçbirini diğerinden ayırmam..epey geniş bir arkadaş ve dost çevresine sahibim..o yüzden 3 kişiyle sınırlandıramam..
bir de hayatıma girmişse karşılıklı olarak bir şeyleri paylaşmışızdır, birbirimize değer vermişizdir..
öyle olmasa sevmediğim birinin hayatımda işi ne..ya o benden uzaklaşır ya ben ondan..=)
Gerçek mutluluğu yakalamak için fedakarlık etmelimi gerçekten?
bazı durumlarda evet..ama fedakarlıkla ödün verme arasındaki ince çizgiyi iyi belirlemek lazım..yoksa mutlu olmayı beklerken mutsuz olabiliyorsun..
Insanlar birbirlerinden korkar herkes kendi kabugunun icine cekilir oldu. - Bunu neye bagliyorsun?
artık kolay kolay kimseye güvenemiyorsun..herkes birbirini kandırmanın peşinde..
eskiden nasıl yardımcı olurum diye düşünenler çoğunluktaydı..şimdi ise nasıl dolandırırım, nasıl kandırırım diyenler çoğunlukta..e böyle olunca da insanlar tedirgin yaklaşıyorlar birbirlerine..
"Erkek"/ "Kadin" denilince aklina gelen ilk sözcük/ler?
ikisi de birbirini tamamlıyor..ne eksik ne fazla..
Yureginden gecen bir sozu yazar misin?
asıl bizim aramızda güzeldir hasret ve asıl biz biliriz kederi.. a.arif
gölde mavi tur, akdamar adası, muradiye şelalesi,nemrut krater gölü, başkale'deki peri bacaları ve travertenler, van kalesi, hoşap kalesi..
tabi bunlar aklıma gelenler..daha bi dolu gezilecek yer var yani..=)
bu kadar içten samimi olmayı nası beceriyosun abi. hayranlıkla takip ediyorum seni inanılmaz pozitif enerjin var.
çocukluğun nasıldı
çocukken bunu kesin yapıcam diyipte yapamadıkların oldumu.
iyiki varsın
inan sen nasılsan bende öyleyim birkan'ım..neysem oyum yani..güzel düşüncelerin için teşekkür ederim..sen de iyiki varsın..ve iyi ki tanımışım seni..
pozitif enerjiye gelince; kafaya takınca mesele hallolmuyor ki..icraat yapmadığın müddetçe duruyor orda..madem öyle ben neden üzülüp kasılayım ki..=)
çocukluğun nasıldı?
açıkcası çok iyi bir çocukluğum olmadı..bir çok şeye hasret kaldım..yapamadığım çoğu şeyin acısını bugün çıkarıyorum..
ama çok şükür ailem yanımdaydı..eksiklerimiz yokmuy du? belki çok eksiklerimiz vardı ama mutluyduk..sevinmek için bahanelerimiz vardı be daha ne olsun..=)
boşver çocukluğu..=)
çocukken bunu kesin yapıcam diyipte yapamadıkların oldumu?
hiç öyle şeyler düşünmedim..olabildiğince keyifli bir gün geçirmenin derdindeydik o kadar..=)
hakkaten yasca abimizmissin abi
bende forumda oynarken akranimmissin gibi davraniyordum kusurumuz olmussa af ola :melek
önemli değil yassi..oyunlarda eğlendik mi eğlenmedik mi önemli olan o..ben kendi adıma eğlendiğimi söyleyebilirim..=)
bu sorunun cavabını bende merak ettim
hemşom, yukarda yazdım..=)
bülent hoş gelmişsin kırmızı koltuğa
)
kayak yapmayı severmisin ...
)
ara sıra konu açıyoruz kızmıyorsunya
valla ben dayanamıyacam özele giricem 
imzanı kimin kalbine attın ?
hoşbuldum İlhan'ım teşekkür ederim..
kayak yapmayı severmisin demişsin..
valla hayatımda sadece bir kez kayak yaptım..o da askerliğimi sarıkamış'ta yaparken depocuydum, depodan bir takım çıkarıp taktım ayağıma..
o geceden sonra kayak yapmanın işim olmadığını anladım..ama zevkliydi çok gülmüştüm kendime..hele ki düştüğüm zaman kayakların altımda kaldığı anlarda..=)
senin konuların beni çok eğlendiriyor.. kızmak bir yana konularına beni de konuk ettiğin zamanlar mutlu oluyorum..devam et..=)
evveeet geldik en önemlisine..=) hocam o kendini biliyor desem kabalık yapmış olmam değil mi..=)
hani bazı şeyler vardır paylaşılmadığında daha bi büyülü daha bi özel durur..bu da öyle bişey..ben de büyüyü bozmak istemiyorum..en azından şimdilik..