Haftanın Konuğu Mayhoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali sahin nickli üyeden son bir soru mayhos
fransizca demissin yukarida..... fransa?
yurt disinda yasamayi düsünürmüydün hayatinin geri kalanini?

ali sahin nickli üyeden son bir soru mayhos
fransizca demissin yukarida..... fransa?
yurt disinda yasamayi düsünürmüydün hayatinin geri kalanini?
Hayatımın geri kalanını değil ama uzun bir süre kalmayı planlıyorum kısmet artık..

Öğrencilik hayatından bahseder misin? Yaramaz mıydın? Çalışkan mıydın?

Öğrencilik hayatından bahseder misin? Yaramaz mıydın? Çalışkan mıydın?
Tabi bahsederim öğrenciliğimin ilk dönemlerinde her gördüğüm insanın resmini çizen suskun ve uslu bir öğrenciydim.Ama daha sonra çok yaramaz bir öğrencilik hayatım oldu annemin çok terliğini yedim.(Ama beni abim baştan çıkarıyordu hep pis..)Sonrasında tekrar uslu bir öğrenci oldum.Dengesizmişim anlican :pher zaman ki gibi.

mizacından bahsedermisin.
nasıl konuşursun insanlarla şakacı bi tavırmı yoksa resmimisin, şakalar yaparmısın küfür kullanırmısın(kızım ben ne küfrü diebilirsin tabi).

hayata karşı nasılsın peki

dalgamı geçersin yoksa üzülüp ağlarmısın olaylar karşısında

Seni çok mutlu eden ve ömrünce hiç unutamayacağın bir anın var mı? Sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?

hiç aşık oLdun mu :)

mizacından bahsedermisin.
nasıl konuşursun insanlarla şakacı bi tavırmı yoksa resmimisin, şakalar yaparmısın küfür kullanırmısın(kızım ben ne küfrü diebilirsin tabi).

hayata karşı nasılsın peki

dalgamı geçersin yoksa üzülüp ağlarmısın olaylar karşısında

İlk bakışta havalı ve sert bir imaj bıraksamda insanların üzerinde 5 dk sonra bu izlenimden eser kalmaz..Güleryüzlü ve sıcak oldugumu biliyorum..Bu insanına göre değişir eğer sevdiysem karşımda ki insanı samimi ise her türlü sohbete varımdır.Ama sevmedi isem resmi takılırım..Küfürü bayanların ağzına yakıştırmam ama arada sırada argo çıkışlar olur..
Hayatı insanın şekillendirdiği inancındayım..Hep üzül ağla nereye kadar.Dolu dolu yaşayıp yaşadıklarından zevk almasını bilen insan hem hayata güzel gözlerle bakar hemde yerine göre dalga geçmesini bilir.

Seni çok mutlu eden ve ömrünce hiç unutamayacağın bir anın var mı? Sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın?
Var tabiki ama paylaşmiyim burda :)

ALLAH tamamına erdirsin :)

Biraz da saçma soru;
Uzaya çıkmak istemenden dolayı aklıma geldi, bu aşk platonik değil de plutonik olabilir mi? : P

Orayı benden önce kapmışlar :p
Yüksek fiyata satış yapıyo elin uzaylısı ne para yedirecem :)

İlişkinin yürümesi için kıskançlık gerekli bişey mi? Değilse neden kıskanılmak insanın hoşuna gider? Senin de hoşuna gider mi?

Seven kıskanır diyorlar ya hani bence seven kısmı insanın hoşuna gidiyordur diye tahmin ediyorum..
Gerekli bir şey mi ?
ßazen ilişkiyi kımıl kımıl yapmak için gerekli görülebilir :)

Eğer bana ben sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum diye bahane sunarsa hoşuma gitmez..Boğmasın beni zaten ilişkimiz varsa gözüm ondan başkasını görmez yektir.
Ama kıskanmak çok hoşuma gider nefes aldırmam boğarım :p kavga çıkarırım yıpratırım sudan çıkmış balığa döner v.s v.s..
Kimse kimseyi kıskanmasın!

Şanslıyım çünkü: .........

Şanssızım çünkü: .............

O' nu seviyorum çünkü: .............

Noktalı yerlere en uygun cümleyi yazınız :p

10 puanlık uzman sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri