Haftanın Konuğu Mayhoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
pembe-fu%C5%9Fya+koltuk.jpg

Bu Haftanın Konuğu Mayhoş Onu Sizlerin Sorularıyla Başbaşa Bırakarak Kolay Gelsin Diyorum.​

Hayallerin için vazgeçemeyeceğin bir şey var mı?

Var elbet ama benim için iyi olacağını bilirler
Hem hayallerimden vazgeçersem nasıl yeni hayallere dalabilirim ki :)

Şiirlerin Çok Beğeniliyor Onları Toparlayıp Bi Kitap Haline Getirmeyi Düşünüyor musun?
Hayalindeki Mesleğe mi Sahipsin?

ileriye dönük Ciddi bi ilişkin var mı ? Şiir ve yazılarını yazarken ilham aldığın bi unsur var mı?

.Bir kitap halinde toplamayı düşünüyorum ama sadece bir kişiye özel evirip çevirip beni ve aşkımı okusun :)
Şimdilik evet.Ama hayalimde ki meslek çok param olursa olucak milli piyangodan para çıkmasını bekliyorum :)
Teşekkür ederim Jewel koltugum çok rahat ve tam tarzım :)

ileriye dönük Ciddi bi ilişkin var mı ? Şiir ve yazılarını yazarken ilham aldığın bi unsur var mı?
Evet var Ciddi olarak gördüğüm ve sevdiğim bir eş..
Tabi ki ilham bak bi diyince bakmıyo körolasıca :p

YazdıkLarın içinde en özel paylaşımın hangisi? Romantizmde paylaşımlarını begendigin takip ettigin isimler var mı? Dinledigin müzik türleri neler? Genelde moda olan şeyler mi giyersin?

Huzur senin için ne demek?

Hayatında ne olursa "tamam şimdi huzurluyum" dersin?

Seni heycanlandıran şeyler neler?

nickinin mayhoş olma sebebi ?

duygusallık sevgi bölümü müdavimi forumda günde ortalama kaç saat geçiriyor ve 10.....bin msj yazmış ne işle meşgül kendileri ?

yaşın?
şuan yaptığın iş?
olmazsa olmazların?
ileride kendini nerde ve nasıl görmek istiyorsun?
sabrın ve tahammülün sınırı aştığında tapkilerin nasıl olur?
hh ile nasıl tanıştın?

mayhoş kimdir :)

merhaba,
cok iyi niyetli birimisindir real hayatindada?cevrende seni en cok ne rahatsiz eder ve hemen tepki vermene neden olur?
simdiden tesekkürler........

Bir insana güvenmen için ne gerekiyor?

selamlar :smile:

seni en çok ne üzer
nelerden nefret edersin
sana ne yapılmasından hoşlanmazsın ve asla affetmem dediğin hata nedir.
düşüncelerini kendine saklarmısın yoksa karşındakiyle paylaşırmısın.
en sevdiğin aktör
polyanna'mısın yoksa bişey kötüyse kötüdür mantığımı var
HH'de en çok sevdiğin ve sevmediğin şeyler nelerdir
arkadaşlarınla birlikte eğlenmek mi daha keyif verir sana yoksa evde sakince kitap okumak mı?
buraya geldiğin günden beri başına gelen en iyi ve en kötü şeyi söylermisin

teşekkürler

Neden herkesi ''mıcırıyosun'' bu kadar iyi olmak seni korkutmuyor mu?

YazdıkLarın içinde en özel paylaşımın hangisi? Romantizmde paylaşımlarını begendigin takip ettigin isimler var mı? Dinledigin müzik türleri neler? Genelde moda olan şeyler mi giyersin?

Sen hayallerimi ayağının altına çekinmeden sunduğum Adam
Çiğnerken beni hiç düşünmedin mi?
ßu nasıl bir intikamdır ki
Ağlamaya bile gücüm yetmedi...
Anlamsızlaşıyor zaman git gide..Hayat pisuvar , hayallerim boka batmış..Tik tak sesleri eşliğinde bakışlarım bir o kadar sahte..İnsanın umut dolu ışıl ışıl bakışları gözbeğinde ki o gökkuşagı,güller açan gül kokulu nefesi bir saat içinde nasıl olurda anlamını yitirir..İnsanın gözlerinde ki o fer söner..Nasıl bir anda simsiyah oluverir yüzü.Gençken henüz daha büyümeye bile fırsat bulamamışken ölür mü insan…
Konuşsana hadi konuş..
-Ben gaddar değilim .
-Yüzüm yok ki konuşmaya..
Söylesene hangi yüzün..Sevgilim sen kaç yüzlüydün..Bana hangi taraflarını denk getirdin ki cesetim daha soğumaya bile yüz tutmamışken,gömdün..
Öyle bir ateş ki bu
Kavrulmanın hiç bitmeyen arafındayım..
Aşkın mayhoş hali’nin önsözü  Ama HH ‘de diye soruyorsan eğer Nasibim ol şiiri o çok özel birine en özel duygular ve dualarla kaleme alınmıştı..Kendi eserlerim bölümüne yazılan tüm şiirler ve kişiler takibim altına :)
Kulağımı cırmalamayan her türlü müziği dinlerim o an ki ruh halime göre değişir.Ama TSM’nin yeri hep doruklardadır.
Moda benim bana yakıştırdığım şeyleri giymemle başlar.Ama vitrin gezerken moda olan bir şeye aşık olmuşsam hiç çekinmeden alırım ve fiyatı ne olursa olsun gözüme görünmez..

Huzur senin için ne demek?

Hayatında ne olursa "tamam şimdi huzurluyum" dersin?

Seni heycanlandıran şeyler neler?

Huzur benim kafamın içinde ve kalbimde asla soru işaretine yer bırakmayan şeyler için duyduğum duygudur…
Sanırım bundan sonra asla o söze sahip olamıyacağım..
Karar kıldım ki beni en çok heyecanlandıran şey bir çocugun ve bir yaşlının gözlerinin içine bakınca benden memnun olduğunu belirten sıcak ve içten bir gülüş..

nickinin mayhoş olma sebebi ?

duygusallık sevgi bölümü müdavimi forumda günde ortalama kaç saat geçiriyor ve 10.....bin msj yazmış ne işle meşgül kendileri ?

Tadı şekerli ama insanın yüzünde ve ağzında mutlaka bir ekşilik bırakan şeylere mayhoş denir.Bir tanıdığım vardı ona nasıl bir hitap şeklinde bulunacağımı bulamıyordum birgün birlikte şarkı dinlerken Mayhoş lafı geçti ben ona Mayhoş dedim..O gitti lakabı bana kaldı :)

Foruma kayıt oldugumda hem üzgün hem de boş gezenin boş kalfasıydım o zaman online sürem yüksekti.Ama şimdi çalıştıgım için kafa dağıtmak ve stresden arınmak adına en fazla 3 saat.

yaşın?
şuan yaptığın iş?
olmazsa olmazların?
ileride kendini nerde ve nasıl görmek istiyorsun?
sabrın ve tahammülün sınırı aştığında tapkilerin nasıl olur?
hh ile nasıl tanıştın?
02.06.1989
değişiyor her gün her yeni şeye yeni olmazlara gebe.Ama ailemsiz bir hayat olmaz.
İnsaallah zor durumda olanların sınırsız yararlanabileceği bir kurum oluşturmak istiyorum şimdilik tek amacım bu..
susarım ve içimde kötülük birikmemesi için ağlarım
Bir konu hakkında araştırma yaparken..Sonra forumu incelemeye başladım bir kişinin uslubu yazı tarzı çok dikkatimi çekti onu takibe aldım baktım gayet güzel bir ortam kayıt oldum gitti..
ßen kimim bölümünde uzun uzun yazılmıştır :)
merhaba,
cok iyi niyetli birimisindir real hayatindada?cevrende seni en cok ne rahatsiz eder ve hemen tepki vermene neden olur?
simdiden tesekkürler........
Merhaba Sevgili Ali Şahin..
Reel sanal ne fark eder ki bazen her ne kadar iç dünyamız yansımasa elde kalan tek şey senin iyi niyetin ve pişman olmamandır.
Çevremde konum ve durum ne olursa olsun bir çocuga el kaldırılması,bir hayvana yapılan eziyet çok şey var aslında görmezden geldiğim ama bu iki duruma sessiz kalamam sonu nerde biterse bitsin çekinmem ve gocunmam..
Rica ederim.

Bir insana güvenmen için ne gerekiyor?
O çok zor işte.İnsan kendine bile güvenemiyorken başkasına nasıl güvensin..Sadece acaba belki de diyerek sans tanıyor..Ama sen konumunu biliyorsun keşke her insan insanca davranmasını başarabilse ve senin kadar kendine yakıştırsa..

selamlar :smile:

seni en çok ne üzer
nelerden nefret edersin
sana ne yapılmasından hoşlanmazsın ve asla affetmem dediğin hata nedir.
düşüncelerini kendine saklarmısın yoksa karşındakiyle paylaşırmısın.
en sevdiğin aktör
polyanna'mısın yoksa bişey kötüyse kötüdür mantığımı var
HH'de en çok sevdiğin ve sevmediğin şeyler nelerdir
arkadaşlarınla birlikte eğlenmek mi daha keyif verir sana yoksa evde sakince kitap okumak mı?
buraya geldiğin günden beri başına gelen en iyi ve en kötü şeyi söylermisin

teşekkürler

A.selam 
ßiri benim yüzümden kötü bir gün geçirmişse bu beni üzer.Annem’in benim yüzümden ağlaması canımdan can koparır.
Nefret etmem Allah’ıma havale eder avuçlarımı ona açarım.
ßen bile bir sürü hata yapıyorken karşımda ki insana af buyurmak haddim değil..Ama duygularımla oynanması kötü bir duyguymuş yaşanmış en kötü duygu hemde..2 hatta 3. sans veririm aynıysa yollar ayrılır zaten yolu açık olsun..
İkili ilişkiler ise eğer Dost bildiklerimle ve canımla paylaşırdım..Ama kendine saklamak en güzeli :)
Eğer çevre ile ilgiliyse tabi ki paylaşırım akıl akıldan üstündür..
Kötüyse kötüdür polyanna olmanın alemi yok..
HH’nin sıcak aile ortamı vardı seven ve çok sesli bir ortam oluşu keyif verirdi.
Arkadaşlarla birlikte eğlenmek keyif,Kitap okumak sessizliğime ses ve huzur verir.İkisinin yeri ayrı yeterki hangisini istediğini belirle.
Başıma gelen en güzel şey Dr.mud,mr.aLi ve Kamer28..Dün gece yatmadan önce büyük bir sıkıntı yaşadım.Uykumada yansımış ki nasıl kalktıgımı hatırlamıyorum..Hareket edemiyorum kalkmaya korkuyorum elim telefona gitmiyor.O anda maminin sesi kulaklarımda kuş olsam yanına gelirdim.Korkma ve uyu..Böylede insan adam gibi adam huzur vericidir..Allah her şeyi onun güzel gönlüne göre versin..Dualarım hep onlarla.
Kötüsüde bana kalsın her şeyi anlatmanın manası yok..Ama bir arkadaşın nickini izinsiz kullandığım için bana kırıldı özürüm mana taşımadı ve Sevgili Knock onu çok kırdım farkındayım bunun acısı hala içimde ..
Rica ederim.

Neden herkesi ''mıcırıyosun'' bu kadar iyi olmak seni korkutmuyor mu?
Dokunmanın gücüne inananlardanım sevgimi böyle gösteriyorum :)İyi olmak mı neye göre kime göre bir insanın diline bir kez dahi olsun niyet ve amaç ne olursa olsun yalan bulaşmışsa o iyi bir insan olamaz nazarımda ve benim de dilim maalesef yalana bulaştı..
Neden korkutsun ki herkes ektiğini biçmez mi?

Sen Beni Seviymisin :bored:

GaziAntep'de tanıdığım en sevimli en içten insansın seviyim :)
Ama sen beni sevmiyorsun o ayrı..

Tamam bu sefer kolay soru; Banka hesap numaran ve kart şifren nedir? =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri