Haftanın Konuğu Hayalet41

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana yamuk yapsam ne kadar üzülürsün?
Yani kendimi sana tanıttığım gibi biri değilsem?

(öyle olduğum anlamına gelmesin hem senin ne düşündüğünü merak ediyorum hem de kendimden pay çıkarıcam)

Ben sana yamuk yapsam ne kadar üzülürsün?
Yani kendimi sana tanıttığım gibi biri değilsem?

(öyle olduğum anlamına gelmesin hem senin ne düşündüğünü merak ediyorum hem de kendimden pay çıkarıcam)

öyle biri olmadığını biliyorum ama madem sordun söyliyim =)
illa ki üzer sonuçta bi arkadaşın beraber vakit geçirdiğin bi insan yamuk yapmış ancak üzüntü çok sürmez en azından yıllardır tanıdığını düşündüğün birinden olan kadar olmaz diyim başıma gelmişti ondan böyle dedim =)

Biraz da olsa rahatlattı beni bu cevap saol.

Hatun kişisinin sevgilin olmayı haketmesi için hangi özelliklere sahip olması gerek

Biraz da olsa rahatlattı beni bu cevap saol.

Hatun kişisinin sevgilin olmayı haketmesi için hangi özelliklere sahip olması gerek

ilk önce kendisine ve çevresine saygılı olması gerekli (çevresine saygısı olmayanın kendisinede saygıs olmaz derler =) ) sonra yerine göre davranmayı bilmeli eğlence zamanı eğlenmeyi muhabbet zamanı muhabbet etmeyi bilmeli son olarakta bana gerçekten değer vermeli bunu bakışlarıyla göstermeli daha çok sayılabilir ama kısadan bunlar =)

Sorularım sıkıyor mu seni?

peki hiç bi kız için şiir yazma teşebbüsünde bulundun mu?
Şiir yazdın mı ya da?

seviyorum ama kimi
en tatli birisini
nasil anlatsam sana
ilk harflere baksana

Sevgilin sana böyle bi şiir yazsa onun hakkındaki düşüncelerin değişir mi?

yegenim zeynepin kulagi cinlasin derince harikalar sahilini özledim ya seni görünce bir an:)
Arkadasim genelde ask mesk isleri felan sorulmus ben sana baska biseyler sorayim..

dostlarinin hayatindaki yeri?
dost edinirken nelere cok dikkat edersin?
Nelere cabucak kizip tepki gösterir nelere gülüp gecersin banami dert dercesine?
vede cabuk kirilan bir bünyeyemi sahipsindir?
simdiden tesekkürler......

Tarkan 7 ödül birden aldı peki hakkettimi sence ? ve sıla demet akalın gibi isimlerin ödül alamaması konusunda ne düşünüyorsun ? Teşekkürler

yakın zamanda birinin kalbini kırdınmı kırdınsa pişmanmısın ?

peki hiç bi kız için şiir yazma teşebbüsünde bulundun mu?
Şiir yazdın mı ya da?

seviyorum ama kimi
en tatli birisini
nasil anlatsam sana
ilk harflere baksana

Sevgilin sana böyle bi şiir yazsa onun hakkındaki düşüncelerin değişir mi?
hiç kimseye şiir yazmadım ama yazmayı çok istedim bu konuda pek yeteneğim olmadığı için genelde araştırıp güzel bişiler bulup göndermeyi tercih ettim birde photoshopta güzel bişiler tasarlayıp hediye etmişliğimde vardır =)
kız arkadaşım bana böyle bi şiir yazsa çok mutlu olurdum sanırım ilk okuduğu anda dilim tutulur bişi söyleyemezdim =)
yegenim zeynepin kulagi cinlasin derince harikalar sahilini özledim ya seni görünce bir an:)
Arkadasim genelde ask mesk isleri felan sorulmus ben sana baska biseyler sorayim..

dostlarinin hayatindaki yeri?
dost edinirken nelere cok dikkat edersin?
Nelere cabucak kizip tepki gösterir nelere gülüp gecersin banami dert dercesine?
vede cabuk kirilan bir bünyeyemi sahipsindir?
simdiden tesekkürler......
öncelikle en kısa zamanda gelmeni beklerim 60 evler sahilde gezmeye =)
sorulara gelince
dostlarım benim için kendimden bile önce gelir çoğu zaman kendimden çok dostlarımı düşünmüşümdür belki de bi çok kez bana hayat konusunda vakit kaybettirsede arkadaşlarm dostlarım için buna değer =)
dost edinirkende ilk önce her daim yanımda olmasını isterim ancak en önemliside iyi günden ziyade zor zamanımda yanımda olmasıdır en çok buna önem veririm.
aslında dışardan bakıldığın pek öyle görünmem ama çabuk kıralan çabuk düzelmeyen bi bünyeye sahibimdir.
sorular için ayrıyetten teşekkürler =)
Memleket neresi

Mami ile bu kadar kaynaşmanızın sebebi fotoğrafçılık hobisimi :)

Hayatta olmazsa olmazın ne?
abi memlek işi biraz karışık kütüğüm bursa istabul doğumluyum ve yaklaşık 16 senedir kocaelide yaşıyorum =)
mami ile bu kadar kaynaşmamız sanırım kafa yapılarımız birbirimize çok uygun iyide bi insan fotoğrafta bu arkadaşılığın bahanesi oldu sanırım =)

hayatta olmazsa olmaz dediğim şey doğruluk ve dürüstlüktür.

Tarkan 7 ödül birden aldı peki hakkettimi sence ? ve sıla demet akalın gibi isimlerin ödül alamaması konusunda ne düşünüyorsun ? Teşekkürler

yakın zamanda birinin kalbini kırdınmı kırdınsa pişmanmısın ?

konuya pek vakıf olmadığım için ona bişi diyemem ama sıla keşke ödül alsaymış iyi olcakmış çok severim şarkılarını =)
yakın zamanda kırdığım insan olmamıştır hatta koca hayatım boyunca kimseyi kırmamaya çalıştım ılımlı insan modeliyimdir yani =)

Allah nasip eder de çocuğun olursa kız mı istersin erkek mi?
İsmini ne koyarsın?
Kaç çocuk istiyorsun?

Allah nasip eder de çocuğun olursa kız mı istersin erkek mi?
İsmini ne koyarsın?
Kaç çocuk istiyorsun?

sağlık olsunda öncelikle =) daha sonra 1 kız 1 erkek olsa güzel olurdu 2 çocuk yeter kardeş kardeş anlaşrlar :)
kız olursa elif yada özlem olabilir erkek olursa da kemal olmasını isterdim sanırım

Nasıl Bir Tatil Seversin?
Sessiz Sakin Bir Yer mi Yoksa Vur Patlasın Çal Oynasın Tarzı mı :)

Yurt Dışında Görmek Özellikle Fotoğrafını Çekmeyi İstediğin Bir Yer Var mı?

Sen başkası olsan kendinle arkadaş olur muydun?

Nasıl Bir Tatil Seversin?
Sessiz Sakin Bir Yer mi Yoksa Vur Patlasın Çal Oynasın Tarzı mı :)

Yurt Dışında Görmek Özellikle Fotoğrafını Çekmeyi İstediğin Bir Yer Var mı?

kesinlikle sakin bir tatil isterdim kafa dinlerdim =)

yurt dışında görmek istediğim yerlerin başında brezilya var =) daha sonra italya ve fransa da özellikle fotoğraf çekmeyi isterdim madrid de merak ettiğim yerlerdendir ayrıca =)
Sen başkası olsan kendinle arkadaş olur muydun?

ben başkası olsam kesinlikle kendimle arkadaş olurdum :)arkadaşlarıma çok değer veririm önemli özelliklerimden biridir =)

Sence hayatında birşeyler eksik mi?

öncelikle neden hayalet ? :)
geri dönme imkanın olsa hangi ana ve neden dönmek isterdin?
gülmeyi sever misin en çok nelere gülersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri