Ben sana yamuk yapsam ne kadar üzülürsün?
Yani kendimi sana tanıttığım gibi biri değilsem?
(öyle olduğum anlamına gelmesin hem senin ne düşündüğünü merak ediyorum hem de kendimden pay çıkarıcam)
Biraz da olsa rahatlattı beni bu cevap saol.
Hatun kişisinin sevgilin olmayı haketmesi için hangi özelliklere sahip olması gerek
Sorularım sıkıyor mu seni?
hiç kimseye şiir yazmadım ama yazmayı çok istedim bu konuda pek yeteneğim olmadığı için genelde araştırıp güzel bişiler bulup göndermeyi tercih ettim birde photoshopta güzel bişiler tasarlayıp hediye etmişliğimde vardır =)peki hiç bi kız için şiir yazma teşebbüsünde bulundun mu?
Şiir yazdın mı ya da?
seviyorum ama kimi
en tatli birisini
nasil anlatsam sana
ilk harflere baksana
Sevgilin sana böyle bi şiir yazsa onun hakkındaki düşüncelerin değişir mi?
öncelikle en kısa zamanda gelmeni beklerim 60 evler sahilde gezmeye =)yegenim zeynepin kulagi cinlasin derince harikalar sahilini özledim ya seni görünce bir an
Arkadasim genelde ask mesk isleri felan sorulmus ben sana baska biseyler sorayim..
dostlarinin hayatindaki yeri?
dost edinirken nelere cok dikkat edersin?
Nelere cabucak kizip tepki gösterir nelere gülüp gecersin banami dert dercesine?
vede cabuk kirilan bir bünyeyemi sahipsindir?
simdiden tesekkürler......
abi memlek işi biraz karışık kütüğüm bursa istabul doğumluyum ve yaklaşık 16 senedir kocaelide yaşıyorum =)Memleket neresi
Mami ile bu kadar kaynaşmanızın sebebi fotoğrafçılık hobisimi
Hayatta olmazsa olmazın ne?
Tarkan 7 ödül birden aldı peki hakkettimi sence ? ve sıla demet akalın gibi isimlerin ödül alamaması konusunda ne düşünüyorsun ? Teşekkürler
yakın zamanda birinin kalbini kırdınmı kırdınsa pişmanmısın ?
nickmi degistirdiniz aceba :saskin
Allah nasip eder de çocuğun olursa kız mı istersin erkek mi?
İsmini ne koyarsın?
Kaç çocuk istiyorsun?
Nasıl Bir Tatil Seversin?
Sessiz Sakin Bir Yer mi Yoksa Vur Patlasın Çal Oynasın Tarzı mı
Yurt Dışında Görmek Özellikle Fotoğrafını Çekmeyi İstediğin Bir Yer Var mı?
Sen başkası olsan kendinle arkadaş olur muydun?