Haftanın Konuğu Hayalet41

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
koltuk.jpg

Bu Haftanın Konuğu Hayalet41

Ona Sorularınızı Sormanız İçin Sizlerle Başbaşa Bırakıyorum Ve Kendisine Kolay Gelsin Diyorum =)​

hoş geldin barış mavi koltuğa :)

barış neyapar ne ile meşgüldür .. 24 saati nasıl geçer .. hhportal ile nasıl tanışmış ..

şimdilik bu kadar .. kolay gesin ..

Hayırlı olsun konukluğun kardeşim.

Anlat bakalım şimdi, Kimdir Hayalet41, ne iş yapar, nerde yaşar, nerde yaşamak ister?

edit: İlhan Abiyle aynı soruları sormuşum biraz değiştiriyorum

Hayat felsefen nedir? Fotoğraf merakın nereden geliyor?

Neden Fenerlisin? :)

dizi izlermesin ve hayatta şunu kaybettiğim için çok üzüldüm dediğin ne var ?

öncelikle mavi koltuk için teşekkürler en sevdiğim renktir mavi :)

hoş geldin barış mavi koltuğa :)

barış neyapar ne ile meşgüldür .. 24 saati nasıl geçer .. hhportal ile nasıl tanışmış ..

şimdilik bu kadar .. kolay gesin ..

24 saatin büyük kısmı iş yerinde geçiyo fritolaye bağlı cips deposun bayi asistanı olarak görev yapıyorum onun dışında vakit buldukça fotoğraf çekerim film izlemeyi ve müzik dinlemeyi de çok severim
hhportalla tanışmama gelince 2008 yılında bi program ararken tesadüfen tanıştım birazda çekingen biri olduğumdan dolayı forumda çok fazla etkin olmamıştım bundan yaklaşık 3 ay kadar önce bir gün forumda sohbet kısmı dikkatimi çekti sonra ilhan abiyle tanıştım ve ondan sonra konulara yazmaya başladıkça daha bi hoşuma gitti ve şimdi burdayım =)

Hayırlı olsun konukluğun kardeşim.

Anlat bakalım şimdi, Kimdir Hayalet41, ne iş yapar, nerde yaşar, nerde yaşamak ister?

edit: İlhan Abiyle aynı soruları sormuşum biraz değiştiriyorum

Hayat felsefen nedir? Fotoğraf merakın nereden geliyor?
mami kardeşim öncelikle teşekkürler =) hayat felsefem her zaman doğru bildiğim yolda yürümek insanlara yardımcı olmaktır çoğu zaman beni zor durumda bıraksa da bu felsefem hiç değişmedi =) fotoğraf merakıma gelince çok uzun zamandır aslında meraklıydım kendi halimde çekerdim bir gün arkadaşım kendi fotoğraf ekibiyle tanıştırdıktan sonra bu merakım biraz dha profesyonel mana da arttırdı merakımı fotoğraf çektikçe her günde artıyo bu fotoğraf merakım :)
Neden Fenerlisin? :)
fenerliliğim doğuştan geliyo :) kendimi bildim bileli hayatım da sadece fenerbahçem var :)
dizi izlermesin ve hayatta şunu kaybettiğim için çok üzüldüm dediğin ne var ?
dizi çok fazla izlemem bir tek kurtlar vadisini sürekli takip ederim onun dışında denk gelirse öylesine bakarım. kaybettiğim için üzüldüğüm biri oldu hayatımda çok özel biriydi benim için ama koşullar bazı şeyleri engelledi diyim gerisi bende kalsın =)

en cok sevdiğiniz meyve?

sevgiliniz veya sevgili adayınız varmı?

bugünkü aklım olsa geçmişte şunları yapmazdım veya şöyle yapardım diyipte pişmanlık duyduğun şeyler oldu mu ?

"Beslenir ki bu" dediğin bi canlı türü var mı?

bugünkü aklım olsa geçmişte şunları yapmazdım veya şöyle yapardım diyipte pişmanlık duyduğun şeyler oldu mu ?

evet bir kez oldu hiç istemediğim bi üniversite okumuştum keşke bi sene daha bekleseydim demiştim o zamanda ama kısmet işte olan oldu =) biraz geçte olsa istediğimi gene de yaptım =)

"Beslenir ki bu" dediğin bi canlı türü var mı?

var olmaz mı muhabbet kuşlarını severim birde hamsteri severim bi kere beslemiştim çok sevimli hayvan :)

bize fotograf cekerken yakalayamadığın bir an varsa anlatırmısın

izlemeye doyamadığın bi film var mı? tekrar tekrar izlediğin ama yine de izleyeceğin.

bize fotograf cekerken yakalayamadığın bir an varsa anlatırmısın
evet bazen öyle anlar denk geliyo mesela çok güzel bir çocuk veya insanı çekicekken aradan biri geçiveriyo ve o anda o güzel poz kaçıyo kötü bi durum tabi insan üzülüyo güzel bi kareyi kaçırınca=)
izlemeye doyamadığın bi film var mı? tekrar tekrar izlediğin ama yine de izleyeceğin.
izlemeye doyamadığım filmler var bunlardan en çok benim hoşuma giden beni etkileyen v for vandetta kaç defa izledim sayamadım ama hep izlemek istediğim izlemeye doyamadığım güzel bir filmdir

İşinden memnunmusun ve fotoğraf çekme aşkı nasıl başladı ?

İşinden memnunmusun ve fotoğraf çekme aşkı nasıl başladı ?

işimden memnun değilim yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum zaten
fotoğraf çekme aşkına gelince her zaman hoşuma giderdi fotoğraf çekmek bi yere gezmeye gittiğimde makinam elimde olurdu tabi o zamanlar sağlam bi makinam yoktu =) makinayı aldıktan sonra ise daha bi keyif almaya başladm fotoğraf çekmekten =)

Sanal aşka inanır mısın?
Kolay güvenebilir misin sanaldan tanıştığın birine?
Güvendin diyelim, ama güvenin boşa çıktı bu seni nasıl etkiler?

Sanal aşka inanır mısın?
Kolay güvenebilir misin sanaldan tanıştığın birine?
Güvendin diyelim, ama güvenin boşa çıktı bu seni nasıl etkiler?

sanal aşka inanırım sonuçta birbirine değer verdikten sevdikten sonra sanal gerçeğe dönüşebilir.

sanaldan tanıştığım birine kolay güvenirim daha doğrusu güvenmeyi isterim

güvenim boşa çıkarsa çok fazla etkilemez tanıdığım birinin güveni boşa çıkarmasından sa tanımadığım birinden yanlış olması çok fazla etki etmez önemsemem geçerim =)

Senin için huzurlu olmak neyi gerektirir?

Huzurlu musun?

Senin için huzurlu olmak neyi gerektirir?

Huzurlu musun?

sessiz sakin bi yerde yeşilliklerde uzanıp kafa dinlemek huzur için iyi olur birde fotoğraf çekebilmek öyle bi yerde =)
şimdi huzurlu muyum pek sayılmaz çalıştığım yer huzur bozmaya çok müsait malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri