Bu Haftanın Konuğu Hayalet41
Ona Sorularınızı Sormanız İçin Sizlerle Başbaşa Bırakıyorum Ve Kendisine Kolay Gelsin Diyorum =)
hoş geldin barış mavi koltuğa
barış neyapar ne ile meşgüldür .. 24 saati nasıl geçer .. hhportal ile nasıl tanışmış ..
şimdilik bu kadar .. kolay gesin ..
mami kardeşim öncelikle teşekkürler =) hayat felsefem her zaman doğru bildiğim yolda yürümek insanlara yardımcı olmaktır çoğu zaman beni zor durumda bıraksa da bu felsefem hiç değişmedi =) fotoğraf merakıma gelince çok uzun zamandır aslında meraklıydım kendi halimde çekerdim bir gün arkadaşım kendi fotoğraf ekibiyle tanıştırdıktan sonra bu merakım biraz dha profesyonel mana da arttırdı merakımı fotoğraf çektikçe her günde artıyo bu fotoğraf merakımHayırlı olsun konukluğun kardeşim.
Anlat bakalım şimdi, Kimdir Hayalet41, ne iş yapar, nerde yaşar, nerde yaşamak ister?
edit: İlhan Abiyle aynı soruları sormuşum biraz değiştiriyorum
Hayat felsefen nedir? Fotoğraf merakın nereden geliyor?
fenerliliğim doğuştan geliyoNeden Fenerlisin?![]()
dizi çok fazla izlemem bir tek kurtlar vadisini sürekli takip ederim onun dışında denk gelirse öylesine bakarım. kaybettiğim için üzüldüğüm biri oldu hayatımda çok özel biriydi benim için ama koşullar bazı şeyleri engelledi diyim gerisi bende kalsın =)dizi izlermesin ve hayatta şunu kaybettiğim için çok üzüldüm dediğin ne var ?
en cok sevdiğiniz meyve?
sevgiliniz veya sevgili adayınız varmı?
bugünkü aklım olsa geçmişte şunları yapmazdım veya şöyle yapardım diyipte pişmanlık duyduğun şeyler oldu mu ?
"Beslenir ki bu" dediğin bi canlı türü var mı?
evet bazen öyle anlar denk geliyo mesela çok güzel bir çocuk veya insanı çekicekken aradan biri geçiveriyo ve o anda o güzel poz kaçıyo kötü bi durum tabi insan üzülüyo güzel bi kareyi kaçırınca=)bize fotograf cekerken yakalayamadığın bir an varsa anlatırmısın
izlemeye doyamadığım filmler var bunlardan en çok benim hoşuma giden beni etkileyen v for vandetta kaç defa izledim sayamadım ama hep izlemek istediğim izlemeye doyamadığım güzel bir filmdirizlemeye doyamadığın bi film var mı? tekrar tekrar izlediğin ama yine de izleyeceğin.
İşinden memnunmusun ve fotoğraf çekme aşkı nasıl başladı ?
Sanal aşka inanır mısın?
Kolay güvenebilir misin sanaldan tanıştığın birine?
Güvendin diyelim, ama güvenin boşa çıktı bu seni nasıl etkiler?
Senin için huzurlu olmak neyi gerektirir?
Huzurlu musun?