Haftanın Konuğu HardRhymeR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
9908-0185-chair.jpg

Bu Haftanın Konuğu HardRhymeR Onu Sizin Sorularınızla Başbaşa Bırakarak Kolay Gelsin Diyorum.​

ya bende hep bu soruyu soruyorum ama yine soruyum Q:

en çok sevdiğiniz meyve ?

hackhell ile nasıl tanıştın ?

hayattaki hedefin veya yasamaya gayen nedir?
sevgilin varmi?
vazgecilmezin ne?
en sevdigin yazar veya kitap?

simdilik bu kadar :melek

hayattaki hedefin veya yasamaya gayen nedir?
sevgilin varmi?
vazgecilmezin ne?
en sevdigin yazar veya kitap?

simdilik bu kadar :melek
- Hayatta her zaman kısa vadeli ve uzun vadeli hedeflerim vardır. Şuan kısa vadede iş görüşmesi yaptığım firmada çalışmaya başlamak ve ilerleyen dönemde iyi bir kariyer yapmak.
- Sevgilim yok. Maalesef mi diyeyim yoksa şanslıyım mı diyeyim bilemiyorum :)
- Vazgeçilmezim, ailemi bu değerlendirmede ayrı tutarsam, tabiki BEŞİKTAŞ. Bu sene hiç iyi değiliz ama yine Beşiktaş her zaman Beşiktaş.
- Öyle pek kitap kurdu değilimdir ama Adam Fawer'ın eserlerini seviyorum. Olasılıksız'ı bir solukta okumuştum.

YıLmaz önceLikLe seLamLar ;

1. SıkıLıp daraLdığın vakitLer keşke şurda veya şu kişinin yanında oLsaydım dedıgın oLuyor mu ? ve diyorsan oraLar neresi..

2. Geçmişi kurcaLamak hoşuma gitmez ama keşke bitmeseydı dedıgın ve hepsınden farkLı bı sekıLde sevdıgın bırı oLdu mu ?

3. Dünya dışında ki gezegenLerin birinde yaşama şansın oLsaydı hangisini seçerdin ? nedeninide açıkLarsan sevınırım yıLmaz..

ŞimdiLik bu kadar,bu böLümde kimseye soru yöneLtmemıstım bu da benim iLkim oLsun..

MozoLe Miяach;5319176' Alıntı:
YıLmaz önceLikLe seLamLar ;

1. SıkıLıp daraLdığın vakitLer keşke şurda veya şu kişinin yanında oLsaydım dedıgın oLuyor mu ? ve diyorsan oraLar neresi..

2. Geçmişi kurcaLamak hoşuma gitmez ama keşke bitmeseydı dedıgın ve hepsınden farkLı bı sekıLde sevdıgın bırı oLdu mu ?

3. Dünya dışında ki gezegenLerin birinde yaşama şansın oLsaydı hangisini seçerdin ? nedeninide açıkLarsan sevınırım yıLmaz..

ŞimdiLik bu kadar,bu böLümde kimseye soru yöneLtmemıstım bu da benim iLkim oLsun..

1. Sıkıldığımda genelde deniz havası bana iyi gelir. Yaz kış İstanbul'da yaşamanında avantajını kullanarak atarım kendimi deniz kıyısına bir yere.

2. Şuana kadar yaşadığım tüm ilişkiler tabi ki birbirinden farklıyı ama bende iz bırakan olmadı henüz. Sanıyorum bende iz bırakacak kadar çok ve farklı sevdiğim kişiyle de hayatımı birleştirme kararı alırım.

3. Aslında böyle bir şey hiç düşünmedim :) Ama soruyu okuyunca aklıma direkt Ay geldi. Her gece gördüğümden olsa gerek.

Kolay Gelsin ..
Vicdan muhasebesi yapar mısın ?
Bir canlı ne için intihar eder özellikle de insan ?

Kolay Gelsin ..
Vicdan muhasebesi yapar mısın ?
Bir canlı ne için intihar eder özellikle de insan ?

Aslında vicdan muhasebesi yapmamak için karar vermeden önce 2-3 defa düşünürüm. Olayları tekrar tekrar gözden geçiririm...

Güçsüz insanlar intiharı tercih eder diye düşünüyorum ki buna da sonuna dek inanıyorum. Her ne olursa olsun intihar kesinlikle bir çözüm yolu değildir. İntihar edenlerde problemleri çözmek için değil, problemlerden kaçmak için bu yolu tercih ederler. Dediğim gibi güçsüz insanlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri