seni bu kadar dayanılmaz çekici kılan ne
hakkında sevdiğine bağlı ama yalnızken çapkın hayatı hızlı yaşayan casanova gibi söylemler var
sempatikliğini neye borçlusun
alkol'ü de su gibi içiyormuşsun varmıdır aslı?
aslı demişken ogün istiklaldeki hatun neydi öyle ya
neyse sendeki pozitifliğin sebebi nedir
sanal ortamda karikatür gibi insanın güldüren bi yapın var sonradan mı eklettin kendine doğuştan varmıydı
doğuş demişken istiklaldeki hatun nası bişiydi öyle ya
Beni bu kadar çekici ve dayanılmaz bulan tek erkek sensin hajı kızlardan öyle bişey duymadım hayırdır?
Bunları sana Mert mi söyledi? Sevdiğime bağlı olduğum doğru ama casanova kısmı reankarne olmadan önceki hayatımda kaldı janım.
Sempatikliğimi empati yapmama borçluyum, 10 yıllık kredi çektim ödiycem inşallah
O gün İstiklâl' deki hatunu senin tariflerinle hayal meyal hatırlıyorum çok dikkat etmedim

sahi o neydi öyle?
Bendeki poztifliğin sırrını söylemiycektim ama madem sorgu odasındayız açıklayayım, ben küçükken kazana düşmüşüm hajı oburiks hesabı
Sanal ortam olduğundan sonradan yükleme yapabiliyoruz matrixe girip, enseden kabloyu takıp veriyolar komiği veriyolar espriyi
O değil de İstiklaldeki hatun neydi öyle yaa.
hayatinda en cok pismanlik duydugun nedir ikinci olarak her insanin gerceklestirmek istedigi hayalleri vardir senin gercekten arzuladigin gerceklesmesini istedigin hayalin neydi tesekkurler*
not olarak bu konuya bayiliyorum
İnan bana Pişmanlık duyduğum hiç birşey yok, Evli mutlu çocuklu olmak dışında aslında bir sinema filmi çekme hayalim var. Olursa tam süper olur.
beklenen an geldi işte..kork benden demiştim..
başlayalım bakalım..
Hakan
Hilbert
Zapotocny
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Ernst
Necip
Holosko
Tabata
Yusuf
Bobo
bu kadroyu hatırlıyormusun..
hemen yardımcı olayım..birlikte izlediğimiz manisa maçı kadrosu..
o güne geri gitsen bu kadrodan kimleri çıkarırsın..?
ikinci sorum limitlerinle ilgili..en dayanıklı olduğun konular nelerdir?..açlık, susuzluk, uykusuzluk,vb..
3- hata yaptığında umursamaz mı olursun yoksa diline keşke lafı düşer mi hemen?
4- bir sabah kalktın baktın ki 18 yaşındasın..hayata nerden başlarsın..?
5- beşiktaş maçı mı, sevdiğin dostlarınla güzel bir ortamda sohbet etmek mi,ailenle vakit geçirmek mi..hangisini tercih edersin..
6- en çok merak ettiğin şey nedir..?
7- sence ikna nedir..?
8- ve en zor soru..sence Beşiktaş nedir..?
sorularım şimdilik bitmiştir..=) aklıma geldikçe gelir sorarım..
Holosko ve Tabata Özellikle Tabata seni çok sinir etmişti =)
açlık ve susuzluğa en çok dayanıklıyım uykusuzluğa dayanamıyorum, erkenden uyurum şimdi bu saatte cevapladığıma bakmayın uyku akıyor gözlerimden. ama o gece uyumamışsam bir dahaki geceye kadar uyumam, çünkü gündüz uyuyamamak gibi bi sorunum var.
Hata yaptığımda keşke de demem umursamaz da olmam. o hatayı nasıl düzeltirim ya da en az zararla nasıl kurutulrum onu düşünürüm. çünkü olmuş bitmiş birşey geriye dönüp "vahlar" çekmenin anlamı yok.
sabah kalktım 18 yaşımdayım, hmm

bunu hiç düşünmemiştim ama sanırım okul hayatıma daha fazla önem verirdim çünkü şuan bunun zorluğunu çekiyorum.
Defalaraca Beşiktaş maçını tercih ettim pişman değilim yine onu tercih ederim.
En çok Ahiret gününü merak ediyorum :melek
İkna

zor olmasın dedik ya Alla allaaa düşüniim sabah cevap vericem.
Beşiktaş, hayat felsefemin çıkış noktası. Siyah-beyaz yaşam.
madem doktor deilsin nickinin başındaki dr ne anlama geliyor?
şuanki işin olmasa nasıl bir mesleğin olsun isterdin yada nasıl biyerde çalışmak isterdin?
son olarak bir üstteki üye nasıl biri?
Bi ara arkadaşlar ukalalığımdan dolayı sanırım, doktor derlerdi artık demiyolar kaldı öyle.
Gazeteci olmayı çok istedim,
Üstteki üye: :sneaky2: :thumbdown: