Haftanın Konuğu Ata Kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tango :)

ama bir başka dans dersen tango yu da ona tercıh ederım :)

Hep merak edilen soruyu bende merak edenlerdenim
Cevabını kesin sen biliyorsun dostum
Yumurta tavuk meselesi :)

Ne yapayım soracak soru bırakmadılar :)

Buda ciddi soru; herkeste olaması gereken Atatürk sevgisi nasıl aşılandı sana

Bu arada Bjk yı yendiler geçmiş olsun

daha önce soruldumu bilmiyorum zeynep eğer sorulduysa cevap vermek zorunda değilsin =)

hayatta kendine yapılmasından en çok nefret ettiğin,en sevmediğin 3 şey nedir ?

Hep merak edilen soruyu bende merak edenlerdenim
Cevabını kesin sen biliyorsun dostum
Yumurta tavuk meselesi :)

Ne yapayım soracak soru bırakmadılar :)

Buda ciddi soru; herkeste olaması gereken Atatürk sevgisi nasıl aşılandı sana

Bu arada Bjk yı yendiler geçmiş olsun

yumurta tavuktan cıkarrr :))))

Ailem vatansever aynı zamanda dinine bağlı insanlar.
Ama Ataturk u bu kadar sevmeme neden olan onlar degıldı.Öyle kı çocuklugumda Ataturk hakkında nutuklar atıldıgını hiç duymadım evde ..ama sevdıklerını biliyordum hiç bahsedılmesede ..
Okulda ders kıtaplarımda daha ılkokulda okurken hayranlıgım başladı ona..
Andımızı gururla okur Cuma gunlerı bayragı tasıyıp İstikla Marsını ben okuyayım diye dua ederdım hep:) :)
ilkokul kıtaplarıyla basladı ve sonra benım onun hakkında buldugum her kıtabı her bılgıyı okuyup araştırmakla gün geçtıkce cogaldı.
Babam da annem de Ataturk e laf ettırmez..Çocukken evde hıc konusu gecmezdı ..ama son yıllarda benım onlardakı sezdıgım hayranlıklarını daha çok ıfade eder oldular.
Yani anladım ki gerektıgı zaman hepsi arslan kesılıyordu onun adını karalayama calısanlara..
.

Bu arada Beşiktas ı araya sıkıştırmayı da basarmısın :)) Sagol fenerlı dostum :)

6 harfli bir ev işi ; iyi düşün baştan bir harf çıkardığında bir şehir ismi oluyor.Bir harf daha çıkardığında bir hayvan ismi oluyor. Bir harf daha çıkardığında kutsal bir varlık oluyor. bu ev işi nedir? =))

Bak kolay olucak dedim sana Zeyno bul bakalım:laugh:

daha önce soruldumu bilmiyorum zeynep eğer sorulduysa cevap vermek zorunda değilsin =)

hayatta kendine yapılmasından en çok nefret ettiğin,en sevmediğin 3 şey nedir ?

En çok nefret ettiğim ve yapılmasını istemedıgım şey ..

Boğazıma doğru yapılan el şakası ...Bogazımı sıkıcak gıbı hanı yaparsınız ya arkadaslarınıza bazen şaka dan yada yapanlar vardır mutlaka..Bana hıc degmeden sadece elını uzatır gıbı yapması bıle yeter...
Bundan nefret ederım soluksuz kalırım nefes alamam sanki...o an ani tepkıler verebılırım .Müthiş bir çığlık atabılırım , karsımdakına vurabılır , tekme atabılır ve aglayabılırım :)) yanı ne yapacagım bellı olmaz......

ikincisi önyargıdan nefret ederım ..

Üçüncüsü saatlerce bekletılmekten hoşlanmam bır kere bır kız arkadas hemen gelıyorum dıye 1 saat beklettı tam gıdıyordum geldı ..ifrit oldum gelınce de saydım durdum .Bır daha 5 dakıkadan fazla beklemem senı dedım

ceza olarak :))

Daha vardır ama aklıma ılk gelenler bunlar....

Çok teşekkur ederım Wolf :)

6 harfli bir ev işi ; iyi düşün baştan bir harf çıkardığında bir şehir ismi oluyor.Bir harf daha çıkardığında bir hayvan ismi oluyor. Bir harf daha çıkardığında kutsal bir varlık oluyor. bu ev işi nedir? =))

Bak kolay olucak dedim sana Zeyno bul bakalım:laugh:

İki gün düşündüm , bulamadım diye de siteye girmedım:biggrin: bulamasam gelmıcektım daha :biggrin:ama oh beaa nıhayet buldum galiba sanki ....

Badana :biggrin

Ata Kızı venüs project'i biLir misin?

Ata Kızı venüs project'i biLir misin?

Valla ne yalan söyleyeyim bilmiyordum sen bu soruyu sorana kadar =)
ama soruyu görunce merak edip bıraz sörf yaptım ınternette ve baba bu ne :)) dedım :) Henüz ne olduugnu hala anlayabilmiş değilim ..Hızlıca bakıp çıktım ..ama saçma birşey gibi geldı :)

Merhaba..iyi haftalar..:)

Size yöneltmek istediğim soruysa..;

Bir tanıdığınızın..son günlerde moda olan..Boğaz Köprüsü üstünde intihar etme girişiminde ve son derecede kararlı olduğu görünmekte..o an sizde de bu olayı tesadüfen gördünüz ve çok acil de bir işiniz var dı..Ne Yapardınız..?

Ata Kızı UFO lara inanırmısın ?

Merhaba..iyi haftalar..:)

Size yöneltmek istediğim soruysa..;

Bir tanıdığınızın..son günlerde moda olan..Boğaz Köprüsü üstünde intihar etme girişiminde ve son derecede kararlı olduğu görünmekte..o an sizde de bu olayı tesadüfen gördünüz ve çok acil de bir işiniz var dı..Ne Yapardınız..?

Merhaba =) Çok teşekkür ederım , sizede iyi haftalar inşallah :smile:

Soruya gelınce ;
Hayatım boyunca hiçbir işim insan dan daha önemlı olmadı..Ne olursa olsun bütün işlerimi bırakır yanına koşarım ve onu kararından vazgecırmek için çabalarım..

İçtenlilkle dolu cevaplarınıza tekrar teşekkür ederim....
İnsanlar hayal kurar malum herşey de hayalle başlar...bu bağlamda...Ne kadar sık hayal kurarsınız ve özelllikle olmasını arzu ettiğiniz hayaliniz nedir...???..

İçtenlilkle dolu cevaplarınıza tekrar teşekkür ederim....
İnsanlar hayal kurar malum herşey de hayalle başlar...bu bağlamda...Ne kadar sık hayal kurarsınız ve özelllikle olmasını arzu ettiğiniz hayaliniz nedir...???..

Sık sık hayal kurarım açıkcası =) Hayal kurmadan yaşamak zor oluyor =)
Ne kadar sıklıkta derken buna kesın net bir cevap veremem elbette...Belli olmaz ki bu :) Bazen hafta da bir bazen hergün bazen ayda bir diyelim :)
Şu an için özellıkle olmasını arzu ettiğim hayalim çok uzakta olan bir dostumla karşıklıklı kahvelerımızı yudumlayıp sohbet edebılmek :)

Heralde daha farklı bir hayal di kastettıgınız ama dedımya diğer hayallerim her zaman ikinci sıradadır benim...

Yaşam çok kısa , o yüzden sevdıklerım daha önemli..

Diğer hayallerim ..Yukarda buna benzer bir soruda belırtmıstım ama tekrar yazayım (. Dağa tırmanmak , Kitap yazmak , Profosyonel bir şekilde dans edebılmek , Fotoğrafçılık konusunda ilerleme kaydetmek ...Bahçeli müstakıl bir ev alabılmek , annemı hac ca göndermek...

Çok teşekkur ederım sorularınız için:smile:

Ata Kızına Zaman Ayırdığı Ve Sorulara İçtenlikle Cevap Verdiği İçin Teşekkürler Soru Soran Herkese de Ayrıca Teşekkürler..

Bi Sonraki Konukla Görüşmek Üzere =)

Çok teşekkür ederim Jewel güzel bir konu düşündün :smile:
Konuya katılan tüm soru soran yada konuyu takip eden bütün arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim :smile:
Sıradaki kurban gelsin en kısa zamnda :)) :)

öncelikle rumuzun hoş.haftanın konuğu olarak cevaplarmısın please ...erkekler her şeyi güzel yapmaya çalışırken kadınları buna rağmen mutlu edemezler.kadınlar hep daha fazlasını ister neden????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri