- Reaction score
- 0
Neden Değmiyecek Kişileri Bildiğin Halde Onlara Katlanıyorsun?
Değmiyecek kişilere katlanmıyorum ki
katlanmak derken türlü türlü katlanmak vardır..
Mesela gecen aksamlarda gititgimiz bir mekanda hiç hazzetmedıgım biri ( Tanıdk ama samımı degılım ) yanıma geldı oturdu anladımkı ordan cıkana kadar yanımda oturup çene yapacak bende kalktım başka arakdaslarımın bulundugu ötekı msaya gıtıtm...
Tabi bunda arkadaslarımın da yardımı oldu gelıp benı cagırdılar özellıkle, yakalandıgımı ve kacmak ıcın ugrastgımı görunce :lol:
Onlar olmasa ben yine kalkar gıderdım ama biraz daha gec olurdu kalkmam ..bir saat düşünürdüm aman ayıpmı olur kırılırmı vs vs
ama sonucta yıne ceker gıderdım bir sekılde..
Öyle yada böyle kımseye katlanmam....
Birinin değmiycegını anladıgımda ( dost olur , arkadas olur vs )katlanmak zorunda kalmam çunku bütün iletişimimi keserım .Umrum dışı olur.
Katlanmak farklı birşeydır....
Öyle bır soru sormussun ki ahmet duyanda benı mecburen bırıne katlanmak zorundayım diye bılecek
Dedim ya herkesle ıyı gecınmeye gayret ederım..
ve ıyı gecınırımde...
gecınemedıklerım de vardır ama gecınemıyorsam bunun suçu ondadır.O nun gecınmeye gönlü yoktur ben ne yapayım:hhmencool:
Olabildiğince hoşgöruluyumdur damarıma basılmıyorsa , bir seyı kasıtlı yapılmıyorsa..
Kin tutmam ama asla affetmeyeceklerım de var..
sonsuz bir acı çekmelerını gönülden dıledıklerım de var elbet ..
soruya tekrar bakıyorum ve ne desem baska bılmıyorum.....
Şu an katlanmak zorunda oldugum biri oldugunu düşünmüyorum.Belkı aynı mekanda yada aynı işyerınde olabılır öyle biri yeri gelır ama bunu o kadar büyütmem herkes işini yapsın işine baksın yeter
Soruyu yeterınce acıklamayamdım sanırım ama baska nasıl anlatsam bılemedım ...belkı su an hayatımda katlanmak zorunda oldugum birilerı olsaydı daha kolay olurdu anlatmak....
Umarım öyle bir durumla karsılasmam ...
Çok teşekkur ederım dostum sorun ıcn