- Reaction score
- 0
Naber :durdurun
sagol arkadasım ıyıdr senden :durdurunSenınle konusabılmek burda nasipmiş demek bak
öncelikle kolay gelsin
bizlere sorulacak soru kalmadı arkadaşlar sağolsun bütün soruları tek tek sormuşlar bana sadece bir soru sormak kaldı sanırsam
'Atakızı' nick'inin ne anlamı var? nereden esti de Atakızı yaptın ve genelde nette bu nickimi kullanırsın.
Nıckımın anlamını soruyorsun ? Şaka yapıyor olmalısın değil mi? Ben bunun şaka olduguna inanmak istiyorum çünkü
:glare:
O yüzden bu soruyu geçiyorum ...
Genel de nette Ata nın Kızı diye kullanırdım buraya gelınce harf sayısı fazla geldı site kabul etmedı ..Bende azcık kısalttım..
Nerden bulduguma gelince Ata nın Kızları diye bir grubumuz vardı ordan aklıma geldi :smile:
Atakızı nereden bulur bu enerjiyi
Bilmiyorum :smile:
Belki çocukluğumu özledııgmden , çocuk kalabılmek istemekten , çocuk oldugumu varsaymak işime geldiğinden , belki karsımdakı insanlara pozitif enerjı vermek istemekten yada onlardan pozıtıf enerjı almak istememden ....
belki hep beraber birbirimizin yüzünü gülümsetebiliriz böylece diye düşünmekten....
Yada en mutlu oldugum yerden birinde buranın tadını çıkkarmaktan neşemin dolup taşmasından ...
Belkı kendımı bır bıraksam yaşayamayacagımdan.....yada hayat ın aslında çok kısa oldugunun farkına vardıgımdan...
Bıraz karısık oldu ama binbir duygu seli geçti aklımdan
net cevap yok , bilmiyorum bende , hiç düşünmedım..Sadece beni yoran gercekten yoran tek şeyin ruh yorgunlugu moral bozuklugu oldugunu biliyorum :smile:
Yoksa kolay kolay yorulmam :smile:
Çok teşekkur ederim sorularınız için :smile: