Haftanın Konuğu Ata Kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagol arkadasım ıyıdr senden :durdurunSenınle konusabılmek burda nasipmiş demek bak :)

öncelikle kolay gelsin

bizlere sorulacak soru kalmadı arkadaşlar sağolsun bütün soruları tek tek sormuşlar bana sadece bir soru sormak kaldı sanırsam :D

'Atakızı' nick'inin ne anlamı var? nereden esti de Atakızı yaptın ve genelde nette bu nickimi kullanırsın.

Nıckımın anlamını soruyorsun ? Şaka yapıyor olmalısın değil mi? Ben bunun şaka olduguna inanmak istiyorum çünkü
:glare:

O yüzden bu soruyu geçiyorum ...
Genel de nette Ata nın Kızı diye kullanırdım buraya gelınce harf sayısı fazla geldı site kabul etmedı ..Bende azcık kısalttım..

Nerden bulduguma gelince Ata nın Kızları diye bir grubumuz vardı ordan aklıma geldi :smile:

Atakızı nereden bulur bu enerjiyi

Bilmiyorum :smile:
Belki çocukluğumu özledııgmden , çocuk kalabılmek istemekten , çocuk oldugumu varsaymak işime geldiğinden , belki karsımdakı insanlara pozitif enerjı vermek istemekten yada onlardan pozıtıf enerjı almak istememden ....
belki hep beraber birbirimizin yüzünü gülümsetebiliriz böylece diye düşünmekten....
Yada en mutlu oldugum yerden birinde buranın tadını çıkkarmaktan neşemin dolup taşmasından ...
Belkı kendımı bır bıraksam yaşayamayacagımdan.....yada hayat ın aslında çok kısa oldugunun farkına vardıgımdan...
Bıraz karısık oldu ama binbir duygu seli geçti aklımdan :)
net cevap yok , bilmiyorum bende , hiç düşünmedım..Sadece beni yoran gercekten yoran tek şeyin ruh yorgunlugu moral bozuklugu oldugunu biliyorum :smile:
Yoksa kolay kolay yorulmam :smile:

Çok teşekkur ederim sorularınız için :smile:

öncelikle kolay gelsin ismini ögrendim zeynep bu arada :):)

gerçekten cok seviliyorsun bunu neye borçlusun bu enerjiyi nerden buluyon :)

sucuklu yumurta seviyon mu :)

-Neden Fenerbahçe stadının yakınında oturan bir beşiktaşLısın?..:D

-Bugüne kadar yaşadığın en güzeL aşk hikayeni anLatabiLir misin?..

-Önümüzdeki dönemde hayatında yapmak istediğin değişikLikLer neLerdir?..

-Bu kadar ReLax oLmanın sırrı nedir?..

Thanks in advance..=)

Müslüm Gürses Hakkında Ne Düşünüyosun ? :durdurun

Valla hiç iyi seyler düşünmüyordum ama :durdurun
Sen sevıyorsan hatrın için bızde sevmemezlık yapmayız kardeşim :)Senimi kırcam :durdurun

Yakinlarda Msn e Gelmeyi Dusunuyormusun Acaba ?

Bu akşam evde yokum orası kesın .
Benı tanıyanlar bilirler aslında ama birde burdan yazayım :smile:
Arkadaşlar ben msn açamıyorum ...Belkı kırk yılda bir açabildiğim oluyor..Şöyle ki işyerınde msn yok ..Yüklü değil benımde yüklemem de söz konusu değil.Net serbest iş aksatmadıgı sürece ama msn yok.
O yüzden işyerınden msn acamıyorum..Evden de zaten nete giremıyorum pek..bazen bir bakıp çıkıyorum ..Genelde evde işim oluyor ne bilim..misafır gelır , dizim olur , kitap okuurm , kardeşim nette olur , ben kursta olurum vs..
Yani nete girebılıyorsam evden rahat rahat o zman zaten msn acıyorum.ama bunun dısında acamıyorum .umarım benı anlaysbılırsınız arkadaşlar....

Teşekkurler..:smile:

Sokrates mi? Romen Diyojen mi?
Neden?

öncelikle kolay gelsin ismini ögrendim zeynep bu arada :):)

gerçekten cok seviliyorsun bunu neye borçlusun bu enerjiyi nerden buluyon :)

sucuklu yumurta seviyon mu :)

Teşekkur ederım umarım sevılıyorumdur :smile:
Çunku ben tüm içtenlııgmle sevıyorum sitedekı arkadaslarımı..
benı sevmeyenlerı de sevıyorum....Herkesın sevgıye gereksınımı vardır sonucta ..
Sucuklu yumurtayı severım tabi :)) ama salçalı yumurtayıda çok severım herkes bılmez ama ona bayılırım :)
Enerjı kısmını yukarda anlatmaya çalısmıstım bilmiyorum anlatabıldımmı ? :) :)

-Neden Fenerbahçe stadının yakınında oturan bir beşiktaşLısın?..:D

-Bugüne kadar yaşadığın en güzeL aşk hikayeni anLatabiLir misin?..

-Önümüzdeki dönemde hayatında yapmak istediğin değişikLikLer neLerdir?..

-Bu kadar ReLax oLmanın sırrı nedir?..

Thanks in advance..=)

En güzel aşk hikayem yok
Ama en kötüsü var :durdurunİlk aşkımdı:durdurunanlatmıcam onu herseyıde bilmeyıverın canım :)
en güzel aşk hıkayelerım platonık olanlar ..Gerçeklerle işim yok artık..Çünkü gercek aşk yok..gerçek seven yok

Doğdugumdan berı Fenerbahce stadını göre göre bıktım hem zaten burnumun dibinde stada gıtmesem de sesler oldugu gibi odada maç ızlemenın zevkı olmuyor :durdurunbirazda
İnönü yü dinleyelım :)
Beşiktasın renklerı daha çok hosuma gıdıyor en başta ve daha duyarlı ve kavgadan uzak geldıler bana :))

tabı her takımdan cıkıyor ötekılerde çıkmıyor degıl ...neyse sevdım beşiktas ı sevmenın nedenı olmaz hem :durdurun
Relax görunebılırım ama aslında hiçte öyle değilim bit kadar birşeyi büyütür de büyütürüm bazen ..
:)

Çok teşekkur ederım :smile:

Sokrates mi? Romen Diyojen mi?
Neden?

Sokrates =)

Nedeni Romen Diyojen ı sevemedım nedense :durdurun

Öğretılerınin bir çoğu ilgimi çekmıstı bir felsefe kitabında okuduğum zaman ve onu sevmemi sağlamıştı.Ve galıba bir de idam edilmesı ona ayrı bır sevgı duymama yol açtı......

Teşekkurler Mami :smile:

salçalı yumurtanın yerini hiçbişi tutmaz :) ezilmiş 2 diş sarımsak ve birazcık limon ekle bak nasıl oluyor yorumunu bekliyom en kısa sürede dene :p :)

Tamam denicem en kısa zamanda , sonucu buraya yazıcam :)

Arkadaşlar soracak fazla bir şey bırakmamışlar :smile:
En sevdiğin söz?
Nereleri gördün,gezdin?
En sevdiğin kitaplar ve yazarlar?
Çantanın içinde neler var şu an?:smile:

Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu, neler hissediyorsun? =)

diger üyelerimiz sagolsunlar herseyi sormuslar asagi yukari ben sunu sorayim
sen bu foruma su an icin daimilerden olmani neye bagliyorsun? vede odaklandigin özel bir bölüm varmi?
simdiden tesekkürler......

simdi bende 500 gram paracetamol var (kosedeki eczaneden yuruttum :smile:)
bunun icine 200 gram anafranil koydum. Boyar madde falan salla boyle seylere gerek yok.
aldim bunu bildigimiz tekirdag rakisinin icine attim, homojen bi karisim sagladim.

simdi bunu icsem nolur :durdurun

Neden Değmiyecek Kişileri Bildiğin Halde Onlara Katlanıyorsun?

Yoruldun mu Ne :)

Şu Zamana Kadar En Beğendiğin Roman Hangisi
yorulmadım ama çıkmak zorunda kalmıstım :)

İlk aklıma gelen Vadideki Zambak ...ilk sayfadan itibaren ilgimi çekmişti , çok güzeldi ilk sayfa müthiş sonuncu sayfa büyüleyiciydı :durdurun

Haftanın konuğu olmak nasıl bir duygu, neler hissediyorsun? =)

Çok heyecanlıyım kendimi işkence yapılan minik bir fare gibi hissediyorum dememi beklıyorsanız yanılıyorsunuz gayet güzel bir duygu ..
Ama daha çok asıl birini buraya sıkıştırıp soru yağmuruna tutmak nasıl bir duygu onu yaşamakta istiyorum en kısa zamnda da yaşarım ınsallah darısı başınıza :durdurun

Teşekkurlerımı sunuyorum arkadaşlar :)

Arkadaşlar soracak fazla bir şey bırakmamışlar :smile:
En sevdiğin söz?
Nereleri gördün,gezdin?
En sevdiğin kitaplar ve yazarlar?
Çantanın içinde neler var şu an?:smile:

En sevdiğim söz ...

Kelımelerın anlattığı kadarım , ne anlatırsam anlatayım senin gözünde anlayabildiğin kadarım :)

Çok iyi gezme fırsatı bulamasamda Makedonya ya gıttım , gördüm.
İstanbul dısında da Konya , Manisa , Ankara , Lüleburgaz , Adapazarı ....

Çantamın içinde olanlar ;
2 adet kitap
1 adet defter
2 pılot kalem
anahtarlarım
Diğital fotoğ. makınem
Cüzdanım
Göz kalemım
Ağrı kesıcım
Üzerince Mustafa Kemal Ataturk un ımzası olan beyaz saatım
Napolıten tanelı çukulatam
Diş Fırçam....sanırım bu kadar =)

En sevdıgım kıtaplar çok.....
ama ilk aklıma gelenler , yüreğimde yer edenler

Suç ve Ceza
Sefiller
Dinle küçük adam
Kırmızı Pazartesı
Türkçe aşk laçkadır
İnsan ne ile yaşar?
Bin muhteşem güneş
Uçurtma Avcısı
Angela'nın Külleri

Yazarlar....

Dostoyevskı
Cezmi Ersöz
Bilge Karasu
Murathan Mungan
Sunay Akın
Tolstoy
Agatha Crıstıe
Soner Yalçın

aslında çok var ama şu an aklımdakıler bunlar...

Teşekkur ederım canım :smile:

Arkadaşlar mola rica edıyorum sizlerden ..Şimdi çıkmam lazım..en kısa zamanda diğer arkadaşlarımın sorularını cevaplayacagım.Umarım anlayısla karşılarsınız ..Şimdilik ıyı aksamlar , görüşmek üzere..:smile:

görmeye tahammül edemeyeceğin katlanamayacağın ve vazgeçilmezin olan nedir?

diger üyelerimiz sagolsunlar herseyi sormuslar asagi yukari ben sunu sorayim
sen bu foruma su an icin daimilerden olmani neye bagliyorsun? vede odaklandigin özel bir bölüm varmi?
simdiden tesekkürler......

Yani bana göre degılmı? Daimi olabilmem burada yönetımle , üyelerle iletişimimle ve burda yakaladıgım huzur ve mutlulukla alakalı...Yönetıcıler derken adminlerin tarafsız ve ınsanları dınleyen site hakkındakı isteklere cevap veren , veremedıgı zamnlarda ise en azından karsısındakının düşüncesıne saygı gösteren dınleyen bir yapıda olmaları benı burda kalıcı olmaya iten etkenlerden biri.
Üyelerın canayakınlıgı ve içtenlıgı tüm bunlar kalıcı olmamam sebep..
Elbette siteyı de kendı basına sevıyorum ama en önemlı etkenler bunlar.Site çok..ama bunların hepsını aynı yerde bulmak zor.
Odaklandııgm daha dogrusu hep odaklanmak ıstedııgm özel bölümler var..bırden fazla....
Kitap Bölümü
Edebiyat Bölümü
Psikoloji
Ve M.K.Atatürk bölümü

ve olmazsa olmaz forum oyunu orası da özel stres atıyorum ruhuma ıyı gelıyor mutlu edıyor çocuk oluyorum =) :)

psıkolojı ve kıtaplara özel bir ılgı duyuyorum çocuklugmdan berı..
ama ıstedıgım kadar odaklanamıyorum sitede.daha çok ılgelenmek istiyorum ama vakıt yetmıyor bana :smile:

Çok teşekkur ederım güzel soruların için Ali Şahin :smile:

simdi bende 500 gram paracetamol var (kosedeki eczaneden yuruttum :smile:)
bunun icine 200 gram anafranil koydum. Boyar madde falan salla boyle seylere gerek yok.
aldim bunu bildigimiz tekirdag rakisinin icine attim, homojen bi karisim sagladim.

simdi bunu icsem nolur :durdurun

Birşeycıkler olmaz homojen homojen dolasırsın ortalıkta :lol:

Karaciğerlerın sana söylenır durur ama senın umurunda olmaz :lol:

Elbette en iyi bilgiyi bir doktor verir..ama benım bu konu hakkında bildiklerim bu kadar..Öldürmez ama biraz homojen yapar :D Karacıgerını mahveder oturursun :D
Kendınde olmayacaksın büyük ihtimalle ama yaşayacagın ıhtımalı yüksek:lol:

Teşekkur ederım Zeytin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri