Haftanın İstatistiği! Nonda..

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Bu sezon Ligde hiçbir maça iLk 11'de başLamayan ve Ligde 3 maçta topLam 99 dakika görev aLan Shabani Nonda attığı 5 goLLe geçen sezonun şampiyon takımı Beşiktaş'ı geçti.. Ayrıca Nonda'nın Avrupa Liginde de 2 maçta da 4 goLü buLunuyor,bu da Beşiktaş'ın Ligde 6 maçtaki topLam goL sayısından (3) daha fazLa

Sanırım böyLe bir istatistik karşısında ya Nonda iLk 11'de başLayacak yada Baros'La çift forvete dönüLecek,siz ne dersiniz?

Not:Bu iLginç istatistiği sizLerLe payLaşmak istedim,BeşiktaşLı kardeşLerim konuyu kesinLikLe yanLış yere çekmesinLer.. ArtniyetLi bi konu değiLdir,sadece Nonda'nın performansını göstermek için açtım konuyu..

Emeginize saglık tesekkurler.

bi gün birisi bi gün birisi... rijkaard işini biliyo aslında.. ama keşke denese yan yana..

Beşiktaşın ölmüşde gömeni yok zaten istatistik tutulması bile gereksiz :D Nonda ya gelince hayat onda zaten başka ne denilirki..

nondayı nonda yapan fiziğidir bence..fiziğinle oynayan bir forvet..

baroş ve elano ikilisi de güzel işler yaparken yedekleri sayılabilecek nonda ve keita da yerlerini iyi dolduruyolar. baroş elano yada baroş keita denenip basarısız ikili olmuslarsa bunların yerine keita nonda çok iyi işler yapacklardır. konu başlıgındaki istatistiğe gelince şansız bi şekilde lige baslayan beşiktaş hala aynı şekilde gelemedi eski formuna. umarım düzelirlerde lige renk gelir. fener ve gs rekabetine beşiktaş ve/veya diger takımların da eklenmesi lig takipçilerini daha mutlu edicektir.

nonda müthiş bi forvet ama tek uyuz olduğum noktası adam orta sahadan kolay kolay ayrılmıyor ve çok geriye dönüyor baroş gibi yada keita gibi sürekli kaleye gitse her maç 1 gol atacak kalitede...

Nonda bu sezon kendini aştı bjk ne yapsın =)

evet şu anda zaten goL kraLLığı sıraLamasında Baros'u da geçip LiderLiği eLe geçirdi.. =)
bu sıraLamada biri as,biri yedek iki forvetimizin kapışmasını izLemek keyif verici.. ben Es-es maçında Nonda'yLa başLanması gerektiğini düşünüyorm..

Dün gördük Keita ve Hakan Balta ilk 11 de yokken Kasımpaşa'dan bile 1 gol yedik.

Hakan Balta ismi tartışılır ama Keita'nın ilk 11 de başlaması taraftarıyım.

Nonda'da ya çift forvette Baros'la oynayacak yada 2. yarı girecek.

Nonda, Barosla çift forwetle baslayamaz. Çünkü; Kewell, Arda, Elano, Keita hangi ikiliyi kesip nondayla barosu oynatacak. Nonda ilk 11'de basladıgı zaman bise yapamıyor :D En iyisi hep 2. yarı 60'lardan sonra falan baros yorulunca gimresi. Baros Defansı yoruyo kendi de yoruluyo nonda giriyo kolayca golleri atıyo. :D

Nonda Baros Keita ßütün KupaLar GaLatasaray'a :durdurun

Nonda'nın açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Ben aslında işin gerektirdiği doğallık içinde düşündüm. Biz ilk yarı kendimiz mutlu hissetmedik. İkinci yarıda daha saldırgan bir görüntü sergilemiş olabiliriz. Oyunun böyle gelişmesi gerekiyordu ve bunun için hocamızdan özel bir talimat almadık. Oyun arkadaşlığı var.. Arda ile de var ama Kader'le aramızda biraz daha var. Arkadaşız ve iyi anlaşıyoruz.. Ben ufak detaylara takılmam.. Önemli olan amaçlarımızı yapmak. Önemli olan galip gelmeye devam edebilmek. Bunlara konsantre olmak önemli.. Yaptık ve bitti gitti. Aykut'u tebrik ediyorum.. Aykut bana "20 dakika oyunda kalsan bile 3 gol atarsın" demişti.. Attım, tebrik ediyorum O'nu.."​

nondasevinc_pasa10.jpg

:durdurun:durdurun:durdurun

egemenin bile beşiktaş kadar golü var hem de bi maçta attı :D:D

Geri