- Reaction score
- 0
Haftanın üyesı olmayı hakeden birden fazla seçebilecegım kişi var listede...Bazılarına ise bakıp direk geçtim.. Siteye doğru dürüst girmeyen girip te arada bir kendını bır anlık oyunda yada vs de gösteren bir kımıltısı bile olmayan kişilerde var listede...Keşke listedekıler sadece aktif olan , yorumcu ve pylasımcı uyelerden ibaret olsaydı..Haftanın üyesı sonucu daha saglıklı olurdu..
Umarım çogunluk gercekten hakedene oy verır.
Bu bir yarışma sonucta..Neyse çok konuştum
))))
Listede olmayan bir üye konu açıyor , yorum , yapıyor , aktif...neyse bence bu anket sayısının sınırlı olmasından kaynaklanıyor.Sonucta bütün üyelerı sığdırmak zor ankete...
Yıldıray , eftelya ve bunlardan başka 3 üye daha var Haftanın üyesı olabılecek listede ama tek seçim yapmak durumunda oldugumdan Piradamı seçiyorum. Paylasımcı , açılan konulara ilgili , yorumları düzgün , ınsanlarla iletısımı iyi...
Piradam dıyorum kımse alınmasın ; )
Sizi de başka haftalarda seçerim
Umarım çogunluk gercekten hakedene oy verır.
Bu bir yarışma sonucta..Neyse çok konuştum
Listede olmayan bir üye konu açıyor , yorum , yapıyor , aktif...neyse bence bu anket sayısının sınırlı olmasından kaynaklanıyor.Sonucta bütün üyelerı sığdırmak zor ankete...
Yıldıray , eftelya ve bunlardan başka 3 üye daha var Haftanın üyesı olabılecek listede ama tek seçim yapmak durumunda oldugumdan Piradamı seçiyorum. Paylasımcı , açılan konulara ilgili , yorumları düzgün , ınsanlarla iletısımı iyi...
Piradam dıyorum kımse alınmasın ; )
Sizi de başka haftalarda seçerim