Hadise'ye Azeri vetosu

agzimi acicam bak velet.uyelik tarihimize bak istiyorsan.kimin daha iyi bildigini falan bir kenara birak.2 aylik uyesin bana laga luga yapma.

üyeliğin eski olsa ne olur git biraz kural oku ondan sonra gel ...

kaynakta ne yazıyorsa onu yazacaksın bende onu yazdım gelip bana bıdı bıdı yapan sensin

o zaman çek git baska konuya baska kapıya hadii..anlama özürlümüsün nesin .bütün söylediklerinin açıklamasını yaptım hala daha konusabiliyorsun .ne yüz var sende arkadaş .

ne yapıskan bir velek çıktın sen ya .

2 aylık üyeliğim var ..bir sorun varsa özelden görüşelim istersen buraya yazmak zorunda değilsin
:goz:

sözlerine kısmen katılıyorum ama zevkler tartısılmaz ..sana göre sanat değeri tasımayan şeyler baskasına göre tasıyabilir ..bu işlerin tabiki maddi yönleri var onuda kabul ederim ama herkesin zevki rengi baskadır arkadaşım .sen böyle düşünebilirsin ama herkes senin gibi düşünmeyebilir

Söylediği müzik türü ne? Türk Sanat Müziği mi ? Adı üstünde " Sanat" ! Hayır pop söylüyo. Pop sadece popüler olma amacı taşıyyan sanat manat tanımayan bir tür. Yani sanat olmadığı tartışmasız. ZAten oraya çıkanlar sanat yapmıyo. Bi eurovision yarışmasının resmi adını söyle bakiyim? Eurovision "song" contest mi? arrt yani sanat demiyor , şarkı diyor.! Şarkıcı diyorum bende sanatçı demiyorum. Nitekişm her resim çizen kişi ya da ressam sanatçı değildir ve her şarkı söyleyen de sanmatçı değildri. Peki Hadise o şarkıyı söyleyince hangi sanatı kullanıcak şarkısında ? Şarkı başlı başına sanattır cevabını verme çünkü değil. Halk şiirlerinde bile uyak denilen ya da başka adlar taşıyan sanatlar en basiti hece ölçüsü var be. Şarkı da ne var? Kendi bile yazmıyo söylediğini? SÖylediği makam da yokki? Öyle arkadan çalıyolar ritme ayak uydurup söylüyo. Ne yani bu mu sanat? SAnat diyosak böylesine vay halimize ki vay vay. Kalitemiz zaten düşüktü iyice zıvanadan çıkmış demektir.

Söylediği müzik türü ne? Türk Sanat Müziği mi ? Adı üstünde " Sanat" ! Hayır pop söylüyo. Pop sadece popüler olma amacı taşıyyan sanat manat tanımayan bir tür. Yani sanat olmadığı tartışmasız. ZAten oraya çıkanlar sanat yapmıyo. Bi eurovision yarışmasının resmi adını söyle bakiyim? Eurovision "song" contest mi? arrt yani sanat demiyor , şarkı diyor.! Şarkıcı diyorum bende sanatçı demiyorum. Nitekişm her resim çizen kişi ya da ressam sanatçı değildir ve her şarkı söyleyen de sanmatçı değildri. Peki Hadise o şarkıyı söyleyince hangi sanatı kullanıcak şarkısında ? Şarkı başlı başına sanattır cevabını verme çünkü değil. Halk şiirlerinde bile uyak denilen ya da başka adlar taşıyan sanatlar en basiti hece ölçüsü var be. Şarkı da ne var? Kendi bile yazmıyo söylediğini? SÖylediği makam da yokki? Öyle arkadan çalıyolar ritme ayak uydurup söylüyo. Ne yani bu mu sanat? SAnat diyosak böylesine vay halimize ki vay vay. Kalitemiz zaten düşüktü iyice zıvanadan çıkmış demektir.

bu hadiseye has bisey değil ..türkiye oraya senelerdir müzeyyen senarla veya necip fazılın sakaryasıylada katılmıyor sonuçta .ben hadiseye sanatcı demiyorum ama yaptığı müziği sevenlerde çıkıyor ..oraya katılıyorsan kazanamıcak türden biseyle yarıscağına kazanacak türden biseyler yapmak zorundasın ..oraya katılmayalım dersen o bambaşka bir olay ben bunada katılırım ama katılıyorsanda elinden gelenin en güzelini yapacaksın ..bide bu tür işler manevi duygulardan yoksun insanlarca yapıldığı zamaan tamamen bir manası zaten kalmıyor ..

dediğim gibi haberde dikkat çekilmek istenilen şey veto olayı ..

konu senin yada benim hadiseyi veya sarkısını beğenip beğenmediğim değil .bu nedenle tartışmayı uzatmamızın bir nedeni yok

Bunlar 1915de ruslarla bir olup askerimizi arkadan vuranlar değilmi?
Çeteler kurup köyleri yağmalayanlar yine bunlar!!!
Anne karnında ki doğmamış bebek için acaba kız mı erkek mi diye iddaya girip canlı canlı kesenler yine bunlar... ve daha neler neler...
Ermeni mezalimlerini devletarsivleri.gov.tr sitesinden belgeri ile görebilirsiniz.
Tarihimizi unutmayalım.
Dostumuzu da düşmanımızı da ayırt edelim

eurovision gibi saçma sapan bir vizyonumu olacağına hiç katılmasak bize daha bir fayda sağlayacağı kanaatindeyim ve de bu konuda ciddiyim..

böyle bir yarışma da azerilerden gelecek banko 12 puan ya da çanta da keklik puan zihniyeti ise ayrı bir konu olup o zihniyettekilerin benden ve memleketten uzak durmasını cenab-ı Allah'tan hak dilerim

Azeriler iyice sapıttı, kendi arkadaşlarımdan biliyorum, ülke zengin ama fakir numarası yapıyolar, işlerine geldiği gibi davranıyolar, rusçaları türkçelerinden güzel,
ne zaman sıkışsalar biz rus asıllıyız, ne zaman işlerine gelse bizde türküz kardeşiz
yok benim öle kardeşim...

Bunlar 1915de ruslarla bir olup askerimizi arkadan vuranlar değilmi?
Çeteler kurup köyleri yağmalayanlar yine bunlar!!!
Anne karnında ki doğmamış bebek için acaba kız mı erkek mi diye iddaya girip canlı canlı kesenler yine bunlar... ve daha neler neler...
Ermeni mezalimlerini devletarsivleri.gov.tr sitesinden belgeri ile görebilirsiniz.
Tarihimizi unutmayalım.
Dostumuzu da düşmanımızı da ayırt edelim

Arkadaşım verdiğin adres için teşekkürler...

Memleketin Hadise Ve Eurovision'dan Daha Önemli Sorunları Var Bence,
Hem Övünülecek Birşey Yok Türkiye İngilizce Bir Şarkıyla Katılıyor,Biz Türk Değiliz Ana Dilimizde İngilizce Bizim O Bakımdan.

Kardeşlikmiş Rusyadan 30$ Dolara Al Doğalgazı Türkiyeye 120$ Dolara Kakala Ondan Sonra Kardeşiz. Oh Ne Güzel İstanbul.

Bu Haber de YaLan Çıktı Sanırım

FısSsSs

Geri