Hadin Hakkınızı Helal edin..Bana müsade

Aysar' Alıntı:
Allaha emanet ol .. sinavi kolay bir sekilde basaracagindan eminim .. esen kal .. ( senle tartisacagimiz vardi daha gitmeden istersen yapalim :) ) .. abdurrahim

eyvAllah kardeş PM den msn adresimi atıyorum..

Çok teşekkürler arkadaşlar inşAllah başarıcam arada urar bi çayınızı içerim :goz:

güle güle kardes sana başarılar hedefine ulaşırsın insAllah...

insallah yazisiriz orda .. :) .. en güzel vakitlerinden gecirirsin insallah forumda yokken ..

inşAllah kardeş beklerim

Hepiniz Hakkınızı helal edin.Gece yarısı şifremi teslim ediyorum

kolay gelsin...

Allah a emanet ol Allah zihin açıklığı versin bende bir öss adayıyım:D

Saolun arkadaşlar benden yanada bir hakkım varsa Helal-ı Hoş olsun.
Öss işte bakalım çağırıyorlar gidicez işte(H)=))

hayırlısı olsun kardeş. inşallah istediğin yeri kazanarak geri dönersin.

allah kolaylık versin, başarılar.

.:CHECHEN' Alıntı:
Arkadaşlar mart ayına girdik.Öss ye 2 buçuk aydan daha kısa bir süre kaldı.Hackhellde olduğum süre içerinde gerçektende çok eğlendim ve kalıcı dostluklar kardeşlikler kurdum fakat ne yazıkki bu sitenin güzel olmasının yanında birde hastalık oluşturma kötülüğü var.Gündüzleri sürekli foruma girdiğimden ders çalışmaz oldum.Bu forum bağımlılık yapıyor:mad: öğleden sonre dersaneden gelip akşam sularında uyuyor ve gece yarısı kalkıp sabah dersaneye gidişime kadar ders çalışıyorum normalde ama bu abilerimin PC başında sabahladığı günlerde onlarda artık sabahlamıyor gece PC boş kalıyor ve internete giriyorum.Ders çalışmam gerek bu nedenle aranızdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum.Sözel konularım neredeyse bitti ama mat.iğim çok geride sürekli test çözmem gerekiyor bu süre içerisinde eksik olan konularımı tamamlamalıyım.

inşAllah üzerinizde iyi bir kişilik etkisi bırakmışımdır,kalbini kırdıklarım oldu ama şunu üstüne basa basa söylüyorum çatlamamış kalbi kırmam;)
Ve gitmemi çok isteyen bazı şahıslarada geri döneceğimi vurgulamak isterim.

Dayanamayıp sürekli foruma girdiğimden dolayı üyelik şifremi çok güvendiğim birine verdim.O kendini biliyor tekrardan ona minnettarlığımı sunmalıyım üzerimde Hakkı var=))
Geri döndüğümde (bazıları hariç) hepinizin burda olması dileğiyle.Allaha emanet kendinize mukayet olun.

Hakkınızı helal edin.Haydin Selamunaleyküm.

HAKKINI HELALL EET HELALL EET UUUSSTAAA:durdurun

helal olsun ve Aleykümselam...

Aleykümselam
Allah yardımcın olsun
inşaallah istediğin yeri kazanırsın

Hadin çıkıyorum ben yatıcam birazdan gece giremem mod şifreyi değiştiricek
Ölüm var dünyada görüşemezsek kendinize iyi bakın Allahın ve emirlerinden ayrılmamanız dileğimle.Allaha ısmarladık...

umarım herşey istediğin gibi olur. allah yardımcın olsun.

Derslerinde Ve Össde Basarilar Chechen

Hh Oscarlarini Bari Editleseydin Yaw Bos KAldi :D:D:D

Geri