.:CHECHEN
Banned
Arkadaşlar mart ayına girdik.Öss ye 2 buçuk aydan daha kısa bir süre kaldı.Hackhellde olduğum süre içerinde gerçektende çok eğlendim ve kalıcı dostluklar kardeşlikler kurdum fakat ne yazıkki bu sitenin güzel olmasının yanında birde hastalık oluşturma kötülüğü var.Gündüzleri sürekli foruma girdiğimden ders çalışmaz oldum.Bu forum bağımlılık yapıyor
öğleden sonre dersaneden gelip akşam sularında uyuyor ve gece yarısı kalkıp sabah dersaneye gidişime kadar ders çalışıyorum normalde ama bu abilerimin PC başında sabahladığı günlerde onlarda artık sabahlamıyor gece PC boş kalıyor ve internete giriyorum.Ders çalışmam gerek bu nedenle aranızdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum.Sözel konularım neredeyse bitti ama mat.iğim çok geride sürekli test çözmem gerekiyor bu süre içerisinde eksik olan konularımı tamamlamalıyım.
inşAllah üzerinizde iyi bir kişilik etkisi bırakmışımdır,kalbini kırdıklarım oldu ama şunu üstüne basa basa söylüyorum çatlamamış kalbi kırmam
Ve gitmemi çok isteyen bazı şahıslarada geri döneceğimi vurgulamak isterim.
Dayanamayıp sürekli foruma girdiğimden dolayı üyelik şifremi çok güvendiğim birine verdim.O kendini biliyor tekrardan ona minnettarlığımı sunmalıyım üzerimde Hakkı var=))
Geri döndüğümde (bazıları hariç) hepinizin burda olması dileğiyle.Allaha emanet kendinize mukayet olun.
Hakkınızı helal edin.Haydin Selamunaleyküm.
HAKKINI HELALL EET HELALL EET UUUSSTAAA:durdurun
inşAllah üzerinizde iyi bir kişilik etkisi bırakmışımdır,kalbini kırdıklarım oldu ama şunu üstüne basa basa söylüyorum çatlamamış kalbi kırmam
Ve gitmemi çok isteyen bazı şahıslarada geri döneceğimi vurgulamak isterim.
Dayanamayıp sürekli foruma girdiğimden dolayı üyelik şifremi çok güvendiğim birine verdim.O kendini biliyor tekrardan ona minnettarlığımı sunmalıyım üzerimde Hakkı var=))
Geri döndüğümde (bazıları hariç) hepinizin burda olması dileğiyle.Allaha emanet kendinize mukayet olun.
Hakkınızı helal edin.Haydin Selamunaleyküm.
HAKKINI HELALL EET HELALL EET UUUSSTAAA:durdurun