Hadin Hakkınızı Helal edin..Bana müsade

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar mart ayına girdik.Öss ye 2 buçuk aydan daha kısa bir süre kaldı.Hackhellde olduğum süre içerinde gerçektende çok eğlendim ve kalıcı dostluklar kardeşlikler kurdum fakat ne yazıkki bu sitenin güzel olmasının yanında birde hastalık oluşturma kötülüğü var.Gündüzleri sürekli foruma girdiğimden ders çalışmaz oldum.Bu forum bağımlılık yapıyor:mad: öğleden sonre dersaneden gelip akşam sularında uyuyor ve gece yarısı kalkıp sabah dersaneye gidişime kadar ders çalışıyorum normalde ama bu abilerimin PC başında sabahladığı günlerde onlarda artık sabahlamıyor gece PC boş kalıyor ve internete giriyorum.Ders çalışmam gerek bu nedenle aranızdan kısa bir süreliğine ayrılıyorum.Sözel konularım neredeyse bitti ama mat.iğim çok geride sürekli test çözmem gerekiyor bu süre içerisinde eksik olan konularımı tamamlamalıyım.

inşAllah üzerinizde iyi bir kişilik etkisi bırakmışımdır,kalbini kırdıklarım oldu ama şunu üstüne basa basa söylüyorum çatlamamış kalbi kırmam;)
Ve gitmemi çok isteyen bazı şahıslarada geri döneceğimi vurgulamak isterim.

Dayanamayıp sürekli foruma girdiğimden dolayı üyelik şifremi çok güvendiğim birine verdim.O kendini biliyor tekrardan ona minnettarlığımı sunmalıyım üzerimde Hakkı var=))
Geri döndüğümde (bazıları hariç) hepinizin burda olması dileğiyle.Allaha emanet kendinize mukayet olun.

Hakkınızı helal edin.Haydin Selamunaleyküm.

HAKKINI HELALL EET HELALL EET UUUSSTAAA:durdurun

Kolay gelsin aga. Allah zihin açıklığı wersin. Güzel ve hayırlı yerler kazanman dileğiyle

Allah razı olsun..yakında sizleri eskişehirde ağırlarım inşAllah
Foruma iyi bakın:durdurun

ve aleyküm selam chechen
gene bekleriz allah yardımcın olsun

kardeş allah yardımcn olsn geçen yıl aynı belayı bende çektm...ege tıptayız şimdi gelirsen beklerim..

EyvAllah sağolun kardeşler.Geri dönücem:p dönüşüm züper olucak hemide...:durdurun

chechen braader durumlar nası puanlar felan hackhell in gururu ol beah:))

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar
TR1 de 28 net çekiyorum rahat
Sos.da bazı zamanlar hariç Full yapıyorum
ama mat.çalışmam lazım 10u geçemiyorum

Hedef:ESKİŞEHİR ANADOLU-GSF GRAFİK

hadi bakalım güsel haberlerle dön aramıza =))

İnşallah dileğin gerçek olur ve istediğin bölümü kazanırsın.
Bunun da tek bir yolu var , çoookkk çalışmak.
Eğer iradene hakim olur verdiğin kararın arkasında durabilirsen hedefine ulaşabileceğinden eminim.
Allah zihin açıklığı versin kardeşim.
Görüşmek üzere...

sende mı gıdıon yaw ne bu oss den cektıgımız:)

saka bı yana mutlu haberlerle gel 4gozle beklıorz..cabuk don Allah yardımcın olsun..basarılar..

Çok sağolun..Kasmak diilde pc başından kalmıyorum forumla uraşırken hastalık oldu artık..Sizleri özlicem ama en hayırlısı için bu gerekli gibi bide böle deneyelim bakalım.

"Hepimiz ÖSS kurbanıyız"
"Hepimiz mazlumuz"
"Hepimiz öğrenciyiz."

"SickDreth" Hacıdayı gelbide bana sor onu:(

Allaha emanet ol .. sinavi kolay bir sekilde basaracagindan eminim .. esen kal .. ( senle tartisacagimiz vardi daha gitmeden istersen yapalim :) ) .. abdurrahim

hocam başarılar son 2 ay önemlidir yaf.bence çalış boşver,ünivde eğlenirsin bol bol.biz geçen sene kastık,gülenler kasmayanlar oldu.geçen seneki sorular gibi sorsalar kasma derdim sana ama ne olacağı belli değil.Allah'a emanet ol kardeş.iyi çalışmalar.

Geri