Hadii CaLıSTıRıN BaKaLıM KaFaLaRı:::

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Merhaba Arkdaslar Asaqıdaki Yazıyı Okuyun ve Konudaki Sorunun Cevabını Bulunuz...Tabi Bulabilirseniz....:(

Bir Gün Emekli Olmuş Bir Adam Bar'a Gitmiş. Barda Cok Cekici Bir Bayan Görmüş Ve Bayana Tanışmka İstermisiniz Die Kaqıt Göndermiş. Bayanda Bu Kaqıdı Emekli Adama Geri Göndermiş. Adam Kaqıdı Annesine Babasına Göstermiş,Annesi Babbası Bunu Evlatlıktan Redd Etmiş. Eşine Sormuş, Eşi Bunu Terk Etmiş ve Bo0şamış. Doktoruna Göstermiş Doktoru bekle Demiş ve Kendini İntihar Etti.
Sonra Bu Adam Kaqıdı Kasasının içine Koymuş. ERtesi Akşam Hırsızlar Girmiş, kAsayı Açmışlar ve Bir Şey Almadan Kaçmışlar......

EFeTT SiZCe BüTüN Bunlar Neden Olmuş...

DüŞüNüN BaKaLıM:sigara:

yahu insan bir kagıt yuzunden bu kadar seyle karsılasırmı bir sacmalık vardır bu işin içinde....

BilMem Bi Dü$üNün Yaw Aaaaaaaaaaaa?

Daha önce verilmişti zannedersem ve cevabı yok denilmişti bende merak etmiyor deilim cevabını

cevap şu sanırım , bu kağıtta aslında net olan bişey yazılı değil , düşündüğümüz herşey cevap olabilme potansiyelinde :):)

daha önce duymuştum ama cevabı bi türlü hatırlayamadım :( :( :(

kağıda cok kötü bir koku sürmüş desem .. mi mesela..çok mu uçtum..hehehe..

"Bu kağıdı veren kişiyle tanışan hayatı boyunca bela bulcaktır" gibi bir saçmalasam mesela.

Bu arada , ya ben heralde bu gün birinden randevü kopardım . Yani inşallah bu iş olacak , o yüzden heyecanım hat safhada.Kimse ne saçmalıyosun ,burda ne işin var aşııık, felan diye aşağılara yazmasın.Poleniğe girmeye gerenk yok :)

iyi forumlaaar...

eee sole bakiim cevabıda ne yazdıını bilelim
ayrıca bu soru saçma kimse bi kağıt yüzünden intihar etmes.

Soruyu dikkatli okursanız cevap yazıyo bu kağıtta ne yazıyor diyo bu kağıtta bu hikaye yazıyor... Kafanız hikayedeki olaya takılmasın.

Bence Hirsiz Barda Gordugu Kizdir Ve Bu Hirsiz Bunu Gorunce Bu Adam Heryerde Karsima Cikiyor Acisindan Yada Hirsiz Bayandir Ve Bu Kagitta Yazilani Gorunce Kacmistir Olabİlİrmİ

bence adamda bi hastalık vs. olabilir.

hehe çok kolay kağıtta "tanışmak ister misiniz " yazıyo.. haliyle bu kağıdı anne-babası görünce oğlunu reddedmiş ,doktoru da onun gay olduğnu fln düşünmüş , hırsızlar da izlendikleri hissine kapılmış ..

Geri