Haddini bil Mahmut Uslu!

Immortalqame

Atatürkçü
Reaction score
0
Fenerbahçe'nin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Galatasaray'ı 4-1 yendiği derbi maçta şeref tribününde yaşananlar, karşılaşmanın önüne geçti. DHA'dan Kadir Çetinçalı imzasıyla servis edilen habere göre; Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun, Emre Aşık'ın kendi kalesine attığı golden sonra ayağa kalkarak yöneticilerimize "Nasıl geçirdik" şeklinde bağırması ve el kol hareketi yapması bardağı taşırdı ve ortalığı karıştırdı.

Fenerbahçe'nin öne geçmesinden sonra Mahmut Uslu gibi tecrübeli bir yöneticinin kontrolünü kaybedip, bu tip harekette bulunması tepki ile karşılandı. Uslu'ya maç içinde ilk tepki Haldun Üstünel'den geldi. Üstünel, Uslu'yu uyarırken bu kez de Aziz Yıldırım devreye girdi. Şeref tribününde bir anda ortam gerildi. Son zamanlarda derbilerde taraftarların bile taşkınlık yapmadığına dikkat çekilirken, iki kulüp yöneticilerinin kendilerini kaybetmeleri dikkat çekti.

Kulübümüzün yöneticileri, sonuçta ortada sadece 3 puanının olduğu bir futbol karşılaşmasını kan davası şekline dönüştürecek kadar tehditkar ve kontrolünü kaybeden zihniyeti anlayamadıklarını ifade ederek, özellikle Mahmut Uslu'nun tavırlarının kabul edilemeyecek çirkinlikte olduğunu vurguladı.

Kaynak: DHA

yüksek kültürde ve seviyedeki insanlar böle şeyler yapıyolarsa taraftarların yaptıkları cok normal değilmi..?

Ardanın Taraftara Ve Selçuk'a yaptığı el kol hareketlerine bi cewap verin de sonra gelin konuşalım..

Ardaya Hiç Yakışmadı..

Arda'nın 'aceLe etmesi gereken bi pozisyonda sebepsiz önüne geçen' yan hakeme o hareketi yapması kırmızı kartLık bi harekettir,kabuLümdür..
Ancak Mahmut UsLu'nun bu hareketi yapmasını bana kimse savunamaz..
Aziz YıLdırım'ın goLLerden sonra afedersiniz Adnan PoLat'a kıçını dönüp saygı duruşunda bekLemesini de kimse savunamaz..
Tüm bunLar yönetici oLmakLa (ki baba parasıyLa oLunur) adam oLmak arasındaki farkLıLıkLardan kaynakLanıyor..

Ardanın Taraftara Ve Selçuk'a yaptığı el kol hareketlerine bi cewap verin de sonra gelin konuşalım..

Ardaya Hiç Yakışmadı..

Ben Arda dan el koL hareketi yerine GoL bekLiyordum ama ne OLdu ?

Karşısında Yıllardır Kadıköyde yenemediği FB OLunca O da atamayacağını çok iyi biLiyor =)

Arda'nın yaptığı hareketler maçta ne kadar hırslı olduğunun göstergesidir.Maç esnasında binlerce kişi kimin anasına,bacısına küfür etse oda sinirini tutamaz hareketini yapar.Haklı bulmuyorum o ayrı.
Geçen seneki Lugano'nun oyundan atılmasından sonraki bizim taraftarlara yaptığı hareketi unutmayın,bunu göze alarak Arda'yı eleştirin o zaman.

Öncelikle konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Görmeseydim bende açıcaktım aynı konuyu. Haber ile ilgili yorumum özlü bir söz... Sözüm meclisten dışarı ama "EŞŞEĞE ALTIN SEMER VURSAN EŞŞEK YİNE EŞŞEKTİR..."

Mahmut Uslu'nun yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik.Bir Fenerbahçeli olarak resmen utandım.Böyle yönetici istemiyoruz.Ama Arda diye bir oyuncu var yani yaptığı terbiyesizlikler boyundan büyük olmaya başladı.Galatasaraylı arkadaşlar lütfen birazda özeleştiri yapın.Arda Türk futbolınun geleceği.Ama bu Arda değil.......

ÅĻΘŇĔ ĐİÁßĻΘ;3708706' Alıntı:
Mahmut Uslu'nun yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik.Bir Fenerbahçeli olarak resmen utandım.Böyle yönetici istemiyoruz.Ama Arda diye bir oyuncu var yani yaptığı terbiyesizlikler boyundan büyük olmaya başladı.Galatasaraylı arkadaşlar lütfen birazda özeleştiri yapın.Arda Türk futbolınun geleceği.Ama bu Arda değil.......

Güzel kardeşim çok doğru yazmışsın fakat mahmut uslu ya bulunduğun eleştirilerin aynısını sizdeki Emre'nin Milli maç vede Lugano'nun geçen sezonki derbilerindeki hareketlerinide unutmaman gerekir diye düşünüyorum. Futbolcular zaten yeteri kadar geriliyorlar bu tip maçlarda binlerce insan küfür yağdırıyor, işler istenildiği gibi gitmiyor...vs ama parası sayesinde orda yönetici sıfatı ile oturan kişiye ne oluyor??? Orası adı üstünde ŞEREF tribünü. Demekki parayla ŞEREF te satın alınabiliyor....

kötü bir şey dememiş mahmutcuğum...''nasıl geçirdik'' yani bakın topu nasılda kale çizgisinden içeri geçirdik anlamına geliyor...bu durumda 4 defa geçirdik dersek,4 kere topu kale çizgisinden içeri soktuk anlamı çıkar...Türkçe böyle garip biraz,geçirdik,soktuk,koyduk gibi kelimeleri dikkatli kullanmak gerekli....

kötü bir şey dememiş mahmutcuğum...''nasıl geçirdik'' yani bakın topu nasılda kale çizgisinden içeri geçirdik anlamına geliyor...bu durumda 4 defa geçirdik dersek,4 kere topu kale çizgisinden içeri soktuk anlamı çıkar...Türkçe böyle garip biraz,geçirdik,soktuk,koyduk gibi kelimeleri dikkatli kullanmak gerekli....

Ozaman bizde sizlere sezon sonunda vaybee koca bir sezonu nasıl GEÇİRDİK diye sorarız :D Tabii bide saati sorarız :D

Ardaya Hiç Yakışmadı..

Selçük'un Maç Boyunca asabi TavırLarına ne demeLi ? dirsekLer felan ..
hadi Diyelim ki ben yalan söylüyorum..

Uğur boraL Gökhan GönüL ARDA'yı teselli ederken Selçük'a Bişey yapmaması İçin Onlardamı Yalan Söylüyor ...

Herşeyden önce adam oLucaksın :goz:

Ozaman bizde sizlere sezon sonunda vaybee koca bir sezonu nasıl GEÇİRDİK diye sorarız :D Tabii bide saati sorarız :D

sen hala ne saatini soruyorsun saat 20 45 de başkanınız staddan kaçıyordu deivid çakınca :durdurun :durdurun herkes haddini bilecek diye boşa yazmadık maraton üstte :D yine yendik terbiyeyi verdik :victory

Burası gaLatasaray böLümü ..
herkes kendi böLümüne :goz:
konuyu da kirLetmeyeLim Lütfen .

yenince küfür yeniLince küfür
karakter meseLesi probLem
amaçLarı hizmet etmek deiL kLübLerine
kendi egoLarını tatmin etmek

sen hala ne saatini soruyorsun saat 20 45 de başkanınız staddan kaçıyordu deivid çakınca :durdurun :durdurun herkes haddini bilecek diye boşa yazmadık maraton üstte :D yine yendik terbiyeyi verdik :victory

akıllanamamışsın sen bas git kendi bölümüne.

Geri