Haddini Aştı: Burası Kürdistan kabul edin artık

şerefsizin tohumu..ne verdiniz bu ülkeye de ne istiyonuz.yıllarca devletin sırtında kambur oldunuz..sülük gibi yaşamaya alışmışsınız...kaçak elektrik sizde dilenme sizde utanmama duygusu sizde paramız yok dersiniz 10 tane cocuk yaparsınız keleş alırsınız ne verdiniz bu vatana ha ne verdiniz de ne istiyonuz..ne zaman bi vatanınız oldu ne zaman bi mücadele verebildiniz satılmış köpekler anca onun bunun kuklası oldunuz..nankör köpekler..bu ülke size herşeyi verdi...burda kürdüm dersiniz kürdistan dersiniz avrupa nerde gasp nerde kaçakcılık nerde ırza gecmek orda siz varsınız o zamnada türk olursunuz..şerefsiz köpekler..

SAP GİBİ DURMAYA GEREK GÖRMEYİP
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEYEN TÜRKİYELİLERE ALT KİMLİKLERİNDEN HEDİYE OLSUN
TRT 6 HA BUYUR BURDAN YAK
BU DAHA BAŞLANGIÇ TAYYİP EFENDİ
İÇİŞLERİ BAKANINIZ NE İŞ YAPAR

Bu adamın kaşıntısını artıran bir alerjen var ama kaşıyanı bol olucak..u..an o devlet kurulsa bile sana mı yedirecekler sanıyorsun..seni besleyen sahiplerinin arz-ı mev'ud u varken kim takar kürdistanı. yürü çakal dağda ulu..

SAP GİBİ DURMAYA GEREK GÖRMEYİP
NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEYEN TÜRKİYELİLERE ALT KİMLİKLERİNDEN HEDİYE OLSUN
TRT 6 HA BUYUR BURDAN YAK
BU DAHA BAŞLANGIÇ TAYYİP EFENDİ
İÇİŞLERİ BAKANINIZ NE İŞ YAPAR

çerkez dernekleri de ayaklanmış..biz de bi ze özel bi kanal isteriz diye..vatana millete hayırlı ugurlu olsun..hakları isticekler tabi ki..verirsen tavizi bi kere oy ugruna...gerisi elbet gelecek

Ne bekliyorsunuz ki adamlar yüz buldukca aziyorlar yüz verene bakin siz, kanal isteyince kanal verene, destek isteyince destek isteyene.

yauu benim anlamadığım yıllardır kürdistan diee ağlıoolar kürdistan olsa nolcak sankii sanayi var sanki ekonomileri var sanki devletleri var sanki bağlantıları var ac kalıcaksınız u...an accc accc halee anlayamadılar yauuu ne k.. kafalı adamlar

Bir zamanlar Irak'ın kuzeyinde bir kürt devletinin kurulması bizim kırmızı çizgilerimiz olup savaş sebebi sayılıyordu, son 8-10 yıldır gelen giden kırmızı çizgilerimize işedi, sonuçta ne çizgi kaldı nede başka birşey..

ben bu köpeğin ulumasını hükümete bağlamam arkadaş...

bu kadarda olmazzzz....bu itin cesaret aldığı yer bellii

hehehehehehehehehehee
hehehehehehehehehhehe
hehehehehheheheheheheh ulan hiç güleceğim yoktu....

aç taavuk kendini mısır ambarında sanarmış...

ulan tavuğa bakarım bu adamın suratına bakamam.. baksana şuna ,suratı aynı köy WC lerindeki oturak taşına dönmüş.. hehehehehe
hhehehehe kürdistanmış... heheheheheheheheheheheheh
yaw karnım ağrıdı....hehehehehehehehehehe..
yatsında şunun bir suratına sı..... hehehehehehehehehehehehehehehehehehe:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Bu önceki hayatında dağda hayvan olarak yaşayan ve Rüya görmeye başlayan insan görünümlü soysuz köpek ve saz arkadaşlarına sesleniyorum....

Bizim orda bi laf vardır,

Havalar soğudumu geceler sert geçer..

.sabah kalkarsın saçma bi rüya gördüysen G..tün açıkta kalmış derler:durdurun

Bu insan görünümlü soysuz köpek ve saz arkadaşlarıda Fazla Rüya görmeye başladılar

ama hiç Merak etmesinler

Hem ağızlarını hem G...tlerini Tıkıcaz!!!!!

Böle rüya görmesinler diye..........

:durdurun

osman GAYdemir yine kaşınmaya başladı...

Böyle Şerefsİzleri Bu Topraklarda Barindirmamak Lazim arkadaşlar.

Sayın İÇİŞLERİ BAKANI Beşir ATALAY ' ın gereğini yapmasını hadi o yapmıyorrr diyelimm,, belediyelerin bağlı bulunduğu DANIŞTAY ın bu konuyla ilgilenmesini başkanlığının düşürülmesi gereğinin yerine getirilmesi hususunda daha ne beklenildiğini ,, bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak merak ediyorummmmm

Hükümetten hiçbişi beklemiyom ben!!!!!!

Bu Soysuzun sayısız davası var nedensee bitanesi bilee sonuçlanıp içeri tıkamıyorlar...

bu soysuzun ilk densizliği değil bu....

Biz çözüm yolları arayaduralım olanlar KANIMIZA dokunsun

bizim biricik yöneticilerimiz hiç rahatsız olmuyorlar ........

Bana kimsede bunun aksini söylemesin savunmasınıda yapmasın!!!!!

Görünen Köy klavuz istemez....

Bu çapulsuzlar böle konuşcak G...tü bulmuşlar belliki....

Ama aynı G..tten yukardakilerde yok malesef!!!!!!!!!!!

Yav bu tip mahlukların roportajlarını bu gazateler neden yayınlarlarki anlamadım gitti bedavadan muhabbet Galiba bu işin içinde medyanında paramağı var yoksa bunlar bu kadar rahat havlayabilirmi.

Yav bu tip mahlukların roportajlarını bu gazateler neden yayınlarlarki anlamadım gitti bedavadan muhabbet Galiba bu işin içinde medyanında paramağı var yoksa bunlar bu kadar rahat havlayabilirmi.

Medya Senin medyan olmazssa olur....

ABD okadar savaş yaptı adamlarin kendi medyalarına sorarsan çok az sayıda askerleri öldü ve yaptığı operasyonların %95i gerekli haklı ve başarılı olmuştur(onlara göre tabi)...Irakta bi operasyonda 30 Iraklı öldürüolar 10 ABD askeri ölüyor ama Kendi medyalarınde nedense 3-4 ten fazla ölen asker olmaz...bunlar adamların en büyük stratejileri....

Bizim medya da böle iştee nerde it nerde soysuz nerde hayvan nerde köpek var onları gündeme getirir....

Geri