amaç tahrik
şırnakta askerlik yaptım öğretmenlikte yaptım
Onlar evet kürtçe konuşuyorlardı... Ama asker olduğumu bildikleri halde İstanbuldaki öğrencilerimden hiç farkları yoktu...
Bizler bir milletiz o da İslam milleti... Baydemir bunları söyleyecek biri değildi, örgüt onun aday olmasını cidden engellemek istemişti... Ancak halk örgüte rağmen onu seçti...
Size sesleniyorum Baydemir
Lütfen artık kendiniz gibi olunuz. O lanet olası örgütün ağzını, sloganlarını, halkınızın evlatlarını yoksulluğa savaşlara kukla bölgede canı sıkılanın tekme atacağı küçük bir piyon durumuna düşürmeye hizmet edecek bu tür sözleri söylemeyiniz. Diyarbakırda iş bekleyen insanımıza iş vermek sizin vazifeniz.... Cizreyi Şırnağı, Van'ı,Antebi, Harranı kana bulamak kanlı gözyaşlarıyla yıkamak değil, mahsuller çıkarmak imar etmek, yatırım yapmak sizin vazifeniz, geleceğimiz olan bu milletin Türkiyemizin güzel masum çocuklarını sonu önceden belli olan bir yıkıma uğratmak değil, bu ülkeyi cennete çevirmek için o makamlara seçti sizi Diyarbakırlılar....
Bütün bunlara kulak asmaktaysanız ise ben bedduaya teline lanete kolay kolay amin demem, ama belki Urfada Antepte diyarbakırda yatan Evliya, sahabe, mücahidler şehidler gaziler toprağın üstündeki ve altındaki bu eşsiz kametler diyorlardır
"Allahım bizim dualarımızla canımızla kanımızla yoğurduğumuz şu mübarek ülkeyi bölmek isteyenlerin seslerini bölmek parçalamak adına yükseltme, onlara hidayet et, onları bağışla, eğer bağışlanmayacak kadar kalpleri katılaşmış ise dünyalarını cehenneme çevir, dinlerini unutmuş olan bu nasipsizlerin yuvalarına feryatlar sal, yüzleri gülmesin, yaptıkları veya planladıkları hainliğin bedelini hem dünyada hem ötelerde görsünler....
Ey zalimi zulmüyle payidar etmeyen Rabbim onlara sözlerini yuttur, sonra dillerini yuttur, dermansız hastalıklara düşür, sonra oğullarını kızlarını atalarının günahları fitneleri onlara değmeden al, masumlar olarak senin yanına gelsinler ve geberip yanlarına gelen babalarına desinler:
Size bugün kurtuluş yok, müslümanı müslümana kırdırma peşinde olanlara rahmet kapıları kapalı, sizin yeriniz cehennermdir. Şimdi çekin bakalım ellerinizle dillerinizle hazırladığınız cehennem azabını..."
Allah böyle içten edilen o sevgili kulların dualarını elhak kabul eder. Kürdü Türke Türkü Kürde kırdırmanın tahrikin müslümanım diyen adama yakışmadığı muhakkaktır. İslamda Acemin Araba arabın aceme üstünlüğü yoktur. Kimse kendi ırkını Allah'a sipariş vermedi... Bu sebeple ırkıyla iftihar edebilir ama diğer ırklara hakaret edemez. Bu sebeple Türkler olarak Kürt kardaşlarımızla aramızı açmaya çalışacak her provakasyona "bu oyunlara gelmiyoruz" diye tepki vermeliyiz. Kürtler ise bölmekten fitneden Şeytandan kaçar gibi kaçmalı ki ülke olarak bu tuzağa çekilmeyelim....