Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

ya kardeş teşekkür ederim de o ingilizceyle yaszan soruların bi kısmını anlamadım onların bide türkçe karşılıgını yazsan sana zahmet

support.msn.com da türkçe bir form doldurdum işe yararmı acaba? ::(

walla bnde denedm ama olmadı 3 yoldada bazı arkadaşlara gelen mailler geldi bana da.bi arkadşn werdii link war ordakini yaptım cwp gelmedi :p bi de resmli anlatım kısmı war ama ordaki resmler de gümlemiş.onları bi güncellersek gerçktn çoq ii oljak.

kız arkadşmn kullandıı maildi we birsürü adres wardı onları geri almam lazm.kız bana çoq kızgın.şu garibana bi yardım edersnz büyük sewap işlemiş olrsnz!!!!!!

artık alınan msnlerimi geri alabileceğim çooooooooooooooook thanks ettim arkadaşım büyüksün walla

artık alınan msnlerimi geri alabileceğim çooooooooooooooook thanks ettim arkadaşım büyüksün walla

peki hellboy arkadaşım sen bize bu iyliği yapıyosun ama girdiğimiz bu adreslerin bilgisayara bir zararı var mı arkadaşım buralara girme bunlar bilgisayarın ayarları dedi doğru mu sölüyo sence çünkü bilgisayar benim değilde şirketin başıma kamasın sonra

arkadaslar hotmail e hesabım hacklendi die bi mail attım ve gelen cvp şu

Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue. [Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue.]
To ensure a quick resolution, provide as many details as possible, including the date and time the problem occurred, a description of what you were trying to do, the detailed steps you took that led up to the problem, and details on any error messages that you received: '' my mail is hacked ''

What is the frequency of the problem? [Frequency of the issue:]
First time

How do you access your account? [How do you access your account?]
Computer

Who is your ISP? [Who is your ISP?]
MSN

What type of internet connection do you have? [Type of Internet connection:]
DSL

Have you recently installed any new software (if you enter yes please add more comments in the text box above)? [Have you recently installed any new software (if you enter yes please add more comments in the text box above)?]
Yes

Which operating system are you using?Windows XP: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) [Which operating system are you using?]

Which browser are you using: IE6 [Which browser are you using]

Location: en-gb - English (Great Britain) [Location: en-gb - English (Great Britain)]

tükçe meal ini bilen var mı ?

cRaftYgirl' Alıntı:

peki hellboy arkadaşım sen bize bu iyliği yapıyosun ama girdiğimiz bu adreslerin bilgisayara bir zararı var mı arkadaşım buralara girme bunlar bilgisayarın ayarları dedi doğru mu sölüyo sence çünkü bilgisayar benim değilde şirketin başıma kamasın sonra

Bilgisayarar Herhangi bir Zararı olmıyıcaktır..

her ne denediysem arkadaşımın msn sini kurtaramadım...:(

malesef pek işe yaramadı bir kaç arkadaşınkini denedim olmadı

ya işte ben bu siteyi bu yüzden çok seviorum arkadaşlar siz bitanesiniz

hellboy726' Alıntı:
Sabit için sağol abim

desene kurtulduk bu başlıklardan :)

msn den soranlarım dire buraya yönlendiricez artık :)

benims de kız arkadaşımın kinii hacklemişlerr yardım edin memet akl,i bey.

YA abicim birinci yoldan dediklerinizin aynısını yaptım ama olmadı bana şey diyo işte parola sıfırlama mail i gönderi deneyin falan diyo ingilizce olarak ama mailin altarnatif bir mail i yok ki

allaha hamd olsun benim msnle avusturalyadan tut rusyaya kadar dünde 1 ülkücü grup tutmuş program yazmışlar işte işte ileti gödermişler eklersem kabul edersem adresss sizlere ömür işallah bir ömür hacklenmez msn im ... :)

prozac' Alıntı:
benims de kız arkadaşımın kinii hacklemişlerr yardım edin memet akl,i bey.

Hadiya ne yapıcaz şimdi :eek: :eek:

:cool:

hellboy726' Alıntı:
Hadiya ne yapıcaz şimdi :eek: :eek:

:cool:

ne olur yani. mail adresini versem. kurtarsan. bende heykelini dikerim vallahi.Maili kurtarmana bile gerek yok. maili kapatsanda olur.:Sopa

prozac' Alıntı:
ne olur yani. mail adresini versem. kurtarsan. bende heykelini dikerim vallahi.Maili kurtarmana bile gerek yok. maili kapatsanda olur.:Sopa

Biz Kurtarmayı oraya boşunamı yazdık :D :D

Geri