Hacklenen Hotmail / MSN Adreslerinizi Kurtarın! - Videolu!!!

iiyii yöntemler işe yarar ama çokk karışık yaaa

çok sağolasın bir arkadaş sormuştu

kardesım ellerıne sağlık

This response was generated based on the options you selected on the support Web form. If this response does not resolve the problem
you are experiencing, please reply to this message.

You can reset a forgotten password by requesting the Microsoft Passport Network to send a password reset e-mail to your alternate e-mail
address (An e-mail address that is different from your primary Hotmail or MSN e-mail address). You must have provided your alternate e-mail
address in your Passport profile prior to forgetting your password. You cannot specify which alternate address to send to during this process.

1. Click Sign In at a site or service that displays the Passport Network Sign-In logo, such as the Microsoft Passport Network home page at: https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf
2. Type your e-mail address, if it is not entered automatically.
3. In the sign-in box, click Forgot your password?
4. Enter the characters shown in the picture, and then click Continue.
Note: If you are not able to read the characters in the picture, you may click on the speaker icon to hear the audio version of the HIP challenge.
You may also click the refresh button (two blue arrows circling each other) to load a new picture.
Make sure to type the number of characters the sentence below the picture tells you are in the picture.
5. On the Reset your password page, click Send yourself a password reset e-mail message. (If you only have the option to reset your password via
e-mail you will not see this page).
6. On the Reset your password by e-mail page, click Send Message, and then click Done.
Note: You may also see the option "Send an e-mail to my alternate e-mail address" If you see this option, select it and then click "Send Message".

Note: -The password reset e-mail message will contain instructions and a link to the Account Services home page to help you reset your password.
Follow the instructions in the e-mail to complete the password reset process.

If the information in this response did not resolve your issue, do not hesitate to write back to us for further support.

Kardes Bana Bu maiL Geldi. .Simdi BuraDa KarsiLastirDigimDa BirSDey anLamadim.. :( Yanlis mi oLdu bu Bi bakip Yardimci oLursan Sana Her Gün Her Basligina 2 Tsk'borcum Var.. ;) Hadi Gosunu sevim.. :p

lütfen bakın banaaa:(

arkadaş kazığı yedim sanırım hiçbişiden annamıom kafam allak bullak oldu lütfen bana yardımcı olun msn im çalındı!çalınan adres:
gerçekten çok sewinirim mümkünse...

sertouch' Alıntı:
arkadaş kazığı yedim sanırım hiçbişiden annamıom kafam allak bullak oldu lütfen bana yardımcı olun msn im çalındı!çalınan adres:
gerçekten çok sewinirim mümkünse...

1-msn adresi vermek yasak msn adresi verilipgeri alınmasını istemek yasak
2- gerekli bilginin olduu konuda sın eğer bilgilerini dolurursan en kötü 2 gün içinde msn geri gelecektir
3-şimdi nickin sertaç die bişeye benzio sen ezgi gibi bi msn adresi istion ben bu çelişkiyi anlayamadım biz kızın şifresini alıp sana vercez he

tekrar ediorum msn adresi vermek yasak msjını editlermisin

+ ilk msj da istek oda güzel

emeğine sağlık sağolasın...

sertouch msn vermek yasaktır.

Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim.

. Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.
resm41jg1ms.jpg

burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta

Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !!
Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .

2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.

Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler
[IMG]http://img332.imageshack.us/img332/7773/resm56fi4po.jpg

Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin
resm74ys8sa.jpg

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .... Umarım açıklayıcı net olmuşumdur kankalar...

ŞİFRE DEĞİŞTİRME
İlk olarak http://www.hotmail.com 'a giriyoruz ve üye girişini yapıyoruz.Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan Parola(password) a tıklayınız.Buraya girip eski ve yeni şifrenizi yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece şifreniz değişmiş oldu.

GİZLİ SORU DEĞİŞTİRME
İlk olarak http://www.hotmail.com 'a giriyoruz ve üye girişini yapıyoruz.Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan gizli soru(Secret Question) a tıklayınız.Buradan da şifrenizi yazıp gizli sorunuzu seçip ve cevabını yazarak devam(continue) a tıklayınız.Böylece gizli sorunuz değişmiş oldu.

DİLİ DEĞİŞTİRME
İlk olarak http://www.hotmail.com 'a giriyoruz ve üye girişini yapıyoruz.Üye girişi yapıldıktan sonra sağ üst tarafta seçenekler(options) ve help(yardım) yazıyor.Buradan seçenekler(options) a tıklıyoruz.Açılan sayfadan sol tarafta kalın yazılmış bir menü görüceksiniz.Buradan Kişisel (Personel) yazısına tıklayınız.Açılan sayfadan dil(Language) 'e tıklıyoruz.Buradan da istediğiniz dili seçip tamam(ok) a basıyoruz.Böylece dil değişmiş oldu.

<<<<<<<<<Diğer Bir Anlatım >>>>>>>>>>>

ARKADASLAR HERKEZ MAIL ADRESIM HACLENDI DIYEREK YAKINIYORLARDI..

BENDE GERI ALMANIZ IZIN SIZLERLE BUNU PAYLASMAK İSTEDIM

Alttaki adrese girip bilgilerinizi doldurup yolluyorsunuz . .Eger doğru bilgileri vermiş iseniz kendi HOTMAİL adresinizin şifresini sizzlere geri veriyor

BUYRUN: http://support.msn.com/default.aspx?...supported&prod uctkey=passportform&locale=tr-tr

msn0gj5ax3bl6fm.jpg

ARKADASLAR GELEN MAIL LIN TURKCESI

sonra karşımıza çıkan seçeneklerden "MSN Hotmail Türkiye " seçeneğini tıklıyoruz...karşımıza " hesaplar ve faturalama desteği " çıkacak onun altındaki e-posta desteğine tıklıyoruz...

Sonra ad yazan yere isminizi yazın herhangi bşey olabilir

tam oturum açma adı yani:çalınan adresinizi buraya yazıyorsunuz

yanıtın hangi e-posta adresine gönderilmesini istereniz yazan yere bir arkadaşınızın yada başka size ait olan mail adresinizi yazıyorsunuz ki gerekli mailler ve şifre o adrese gelecel..

altta ise yorum yazabileceğiniz yere : my mail is hacking.help me please yazınız ( ben öyle yaptım )

sorunun sıklığı : ilk defa

internet bağlanıtınızı da oradan seçebilirsiniz.buraya kadar ok..şimdi gönder diyerek gönderiyorsunuz ve yanıtın gelmesini istediğiniz mail adresine bir süre sonra şu şekilde bir mail geliyor :
tabi daha detaylı ama siz gösterdğim yerleri doldurarak reply yapıyorsunuz yani maili geri gönderiyorsunuz sadece alttki kısımlar kalarak reply yapınız

- Name (kayıtta kullandığınız ismi yazınız)
- Sign-in name (çalınan mail adresinizi yazınız)
- Date of birth (kayıt edilmiş doğum tarihinizi yazınız)
- Country or Region (kayıttaki ülkenizi yazınız)
- State (şehri yazınız kayıttaki)
- ZIP or Postal Code (zip kodu)

- Approximate date of last successful sign-in, or an approximate date of
account registration.(son giriş tarihinizi yazınız)

- (*)List as many former passwords you used with this account as far back as you can remember(son kullandığınız şifreyi yazınız)

- (*)List as many of your Folders as you can remember (listenize son gelen mailleri yazınız mail adreslerinizi yazınız )

- (*)The name of your Internet Service Provider. If you access your account from outside your home (for example, from school or work) please include the name of the organization. (for work ) burası böyle kalsın
You may check it by going to http://www.whatismyip.com

- (*)List of Secret Questions and Answers historically associated with your account ( secret questions : xxxxxxxxxxx answer : xxxxxxxxx) xxxx li yerlere özel sorunuzu ve cevabınızı yazınız

PARANTEZ İÇİNDE YAZDIĞIM YERLERİ SİLİN VE DOĞRU BİLGİLERİ GİRİP MAİLİ REPLY YAPINIZI BİR GÜN İÇERİSİNDE GERİ DÖNÜYORLAR VE ŞİFRENİZİ GÖNDERİYORLAR..HOŞÇAKALIN...

NOT : EĞER MAİL GELMEDİ DİYORSANIZ
http://register.passport.net/contactus.srf?lc=1055
bu adrese giriniz...
yukarıdan aşağıya bütün seçenekleri aynen yazdıktan sonra
web tarayıcısı sürümü - işletim sistemini boş bırakın
hata iletisi ve açıklama yazan yere
my mail is hacking.please help yazın...
mail iletişim adresinize geliyor ve yukarıdaki gibi doldurduktan sonra şifrenizi 1 gün içinde alıyorsunuz..
denenmiş ve onaylanmış artık %100 garanti yoldur....

Msn nin çalınması gibi bişe olamaz dostum
msn hesabının hacklenmesi olayı vardır...:D
Kim öğretiyo size böyle tabirleri

cok saolasın kardeş coookkk tşk ederim sana en son arayacagım seyı burda buldum cok saolasın msn adresımı gerı nasıl alırım dıye dusunurken bunu gordum ve daldım saolasın tekrar tekrar :D:D

Olmuyoorrr!!!!!!!!!!

Eski mail adresimi alamiyorum

yardim edin!!!!!!!!

ben hacklendim ama bana gelen mailde sorulan bi kaç soruya cevap veremedim acaba olur mu?

msn im calınmadı ama müthiş bi buluş helal sana

teşekkürler

mailim hacklenmişti deneyeceğim

Geri