Hackhell'in TV de reklamı !

tv de hackhell in reklamını yapmalımıyım?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .
bu hafta ordasın galiba hadi bakalım gorelim seni:)

haziran da gidicem günü de kesin ama sölemek istemiorum şimdi ama tabiki hepinizin haberi olucak o günden önce...

bence yapmamalısın çünkü buranın reklama ihtiyacı yok ve o zaman burası akın akın üyeyle dolar ve karışır zaten hh li bilen biliyor. heheeeheheeheeee :D

offf ben yanlış secenege basdim yaaa evet yap dabi aramisa yeni yeni arkadaşlar girsin hepsi paylaşma sevgisini kapsin :) :p

ben -senbilirsin - dedim ama darkangel a bi sormak lazım.. bakalım sitenin sahibi ne düşünüyo..

yap yap güzel olur..
belki de türkiye de bi ilk olur :D
pankart hazırlıcaksanda siyah üzerine sarıyla hazırla
hem güzel olur olur hemde rahat okunur..

Cok iyi olur altınada sey yaz :D

"ADULT ARSIVIMIZ COK GUCLUDUR COLUK COCUK HEPINIZ UGRAYIN"

bence yapmamalıyız arkadaşlar.
sorun olabilir.....
başımız ağrımasın dimi.

bi sorun olucağını zannetmiyorumda dark da bakmıoki buraya bi onun görüşünüde alsak ben şimdiden hazırlanmaya başlıcam zaten...

illa reklam amaçlı olmaz kardeşim,

YueMTaS,hem biras makara hemde seni görürüz:D

yani bence büyütülecek bişey yok ama ordan meydana bi espri yaparsan fena dikat çekersin=)

Yaaaaa yok bunun biyere gideceği mahallede bizede sıkıo 4 aydır gidicek ama bi türlü kısmet olmadı nedense.....YuemTas bunlar reklam kokan haraketler bunlara gerennnkk yok....

kırmızı büyük puntoyla WWW.HACKHELL.COM BİRİ BİZİ DURDURSUN!!! yazarsan güzel olur

okan bayülgen bişi demez diyemez dersede cevap olarak şöyle söylersin

www.hackhell.com a gir cevabını orda veriyim dersin :cool: :)

Ok Ben Kararimi Değiştim Yap Ama şöle Olsun "hackhell.com"
"biri Bizi Durdursun"
Malesef Izliyemiycem Ben Haziran Gibi Amerikada Olucam Tühh Be Work And Travele Gidiyom A.q.

Bence de hackhell in tanıtılması açısından iyi bi fırsat.Fazla abartmadan yapılırsa bence güzel olur.İyi eğlenceler bu arada sana

Geri