Hackhell'in TV de reklamı !

tv de hackhell in reklamını yapmalımıyım?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .

YueMTaS

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben yakın haftalarda televizyon makinasına gidicem...

orda hackhell in reklamını yapimmi yapmiimmi?

yaparsam nası yapim?
yapmassam nie yapmiim?

Düşüncem: bi pankart halinde üste büyük yazılarla www.HackHeLL.com yazıp bunun hemen aşşasınada BİRİ BİZİ DURDURSUN yada BAZI ALIŞKANLIKLAR ZARARSIZDIR yazmak...

karar sizlerindir...:eek:

aslında hackhell ın reklama ihtiyacı yok ama yinede sen bilirsin

bilmiorm ama yapılcaksa çok dikkat çekici birşey yapılmalı...

evet bencede çok iyi ve titiz cakışmak lazım iyi bir sttareji belirleme lazım bende dark ange in bu konudan haber dar etmek gerek onunda fikrınısormak gerek

freemitnick evet sende haklısın çünkü bisürü pankart oluo ve bunlardan biri göze çarpmalı doru diosun..fikirleriniz varsa söleyin...

Ben yapılmasını şahsen istemem çünkü her önüne gelen girer ve hack içeriklerinden dolayıda başımız derde grmesin sora...Ama yinede admin ve mod arkadaşlarımız bilir...Benim oyum (-)

YuEmTas sende 4 aydır gidicen oraya bea...Neyse hackhell yazısını bi t-shirte bastır....Okanın masasınn üstüne çık orda tepin....Tepinirkende this forum in my head this forum in my head it hurts me it kills me this fucking adress in my head de....Bunu senden başka kimse yapamaz walla...Nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz...Dimi??

usta... ben " sen bilirsin " i işaretledim ama okan bayülgen ters adamdır!.... aksi bi zamanına denk gelip bi cinslik yapmasın hani....

yaparım kardeşim sorun diil sen beni ii biliosun galba neyi yapıp yapamayacaımı :d

yannız nickimi yanlış yazmışın editlemeni talep ediyorum, ayrıca anketi boşyere yapmadık burda düşünceni oylarsan sevinirim

Devils Revenge' Alıntı:
Ben yapılmasını şahsen istemem çünkü her önüne gelen girer ve hack içeriklerinden dolayıda başımız derde grmesin sora...Ama yinede admin ve mod arkadaşlarımız bilir...Benim oyum (-)
YA ASLINDA BENDE AYNI ENDİŞEYİ PAYLAŞIYORUM NEŞEMİZ KAÇAR DİYE KORKUYOM AMA SEN GENEDE KENDİNİ BELLİ ET PROGRAMDA SENİ GORMEK HOŞ OLUR AMA SEN BİLİRSİN

YueMTaS' Alıntı:
yaparım kardeşim sorun diil sen beni ii biliosun galba neyi yapıp yapamayacaımı :d

yannız nickimi yanlış yazmışın editlemeni talep ediyorum, ayrıca anketi boşyere yapmadık burda düşünceni oylarsan sevinirim

Bence fazla konuşma canım dökerim burda bütün kirli çamaşırlarını ortaya oda olmadı elimde resim we videoların mevcut burda yaymıyim forumlarda OK....:D

yap hocam bazı alışkanlıklar zararsızdır güzel olur die düşünüorum ;)

renkli bir kartona hackhell aileside burda yazabilirsin cok guzel olur...bence kaybedecek hic bi seyin yok ama kazancak seyin olur...

richard7221: ben kendimi gösteririm o sorun diil biz hackhell in başından beri burdayız bu siteninde iyiliği için bişeler yapmaya çalışırız... burası sadece bi hack sitesi diil zaten..ayrıca eskisi kadar da bu sitede artık hack e önem verilmio... bi çok konu var...zaten benim hack te paylaştıım doru dürüst konu yok... senn düşündüünü ben düşünerek zaten böle bi konu açtım...sizin fikirlerinize soruyorum fikrini ankette gösterip güsel bi yorum yapman yeterli..

kırmızı harflerle yazarsan daha iyi olur çünkü kırmızı çok dikkat çeker

yap abi biribizi durdursun yaz... hackhell.com yada biribizidurdursun.com yap ;) ne zararı olcak 60 bin e yakın üyemiz war.. zaten kim gelip rahatsız edebilir zaten onnar sorun dııl..

yada thisortun ustune hackhell.com yaz elinede bitane pankart tamamdır bu iş:)

iyi yapp ne zamn cıkacannnn onu da söylede bizde bilelimm ?
büyük harflerle hackhell yazzz:D

Geri