HACKHELL'in RENGİ...

dragon111

New member
Reaction score
0
Arkadslar size oldumu bilmiyrum ama hackhellin renkleri acık kahve oldu olalı siteye eskisinin yarısı kadar bile giresim gelmiyor renk seçimi cok kötü..
İnsanın gözü yoruluyor BEN bu konuda şikayetçiyim yöneticilerden yorumlarınızı PAYLAŞIRSAnız belki renk değişimi olur...:vur

Diyelim ki değişti, onu da başka biri beğenmedi napıcaz o zaman? Herkesi memnun etmek mümkün mü?

Bence görünüşünden çok içeriği önemli..;)

Hackhellin geneli benımle aynı düşüncededir die açtım bu konuyu rahatsız olsamasam acmazdım..
Haklısın belkide ama anket filan yapılmadı..Üye isteiğine göre seçilmedi sanıırm bu renkler eğer öyleyse diyecek lafım yok...

metalmonster a bak hackhell i seviceksin

Bence renk gayet guzel oyle parlak cırtlak bir renk degil ki gozlerimiz yorulsun[ my dusunce}
Tasarımı yapan herkese sonsuz tesekkurler.Ara sıra degisiklik iyidir dostum.!
Clasic tabanlı renkler bize gelmez! Gayet guzell!

bende memnun değilim forum sarı lacivert olsun eminim coğu kullanıcı benim gibi düşünüyor :durdurun

J@CK@L' Alıntı:
bende memnun değilim forum sarı lacivert olsun eminim coğu kullanıcı benim gibi düşünüyor :durdurun
aynen katılıyorumm

Özellikle gözler yorulmasın diye bu ton seçilmiş bence. Sence ne renk olmalı?

cokta önemli bir öneriydi ... renk icin giren mi var buraya? .. girmesin daha iyii ..

bence çırtlak kırmızı, su yeşili, çingene pembesi ve arnavut beyazı olsa daha az gözümüz yorulur ne dersiniz :D:D:D

Çoğu kişi işin dalgasında olsada bence önemli bişi saçma sapan renk için mi giriosn sorularına gülüyorum sadece ...
Sitede yazı okurken filan gözlerim yoruluyor koyu renkgüzel olurdu bu güzel tasarıma olmamaıs bu renk bu benım kendi görüşüm saçma cevaplar verecekler cevap yazmasın lütfen..
Akıllı biri elbet acıklayıcı bi cevap yazar...

Arkadaşlar ne yalan sölüym Bu renkler boxer'imi anımsatıyor :)

Geri