Sevgili Jackal,
Konuyu fazla uzatmak niyetinde degilim. Ama sizlerin yanlis bilgilendirilmenizi de beni rahatsiz ediyor. Incubus84, hani "cümlelerin arasindan cimbiz'la laf almak" derler ya aynen onu yapmis. Bu cok ucuz bir mert olmayan bir yöntemdir. Ama Allah'tan careside cok kolay. Metinin hepsini verirsin olur biter. Onun icin ben size direkt Link'i veriyorum.Gidin okuyun.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=110209
Ama ben kisaca olayi anlatayim. Olay axl adli baska bir katilimcinin Türklere "fasik" demesi üzerine benim yazdigim biridir."Fasik" yoldan cikmis, sapkin demektir. Konu kaptildigi icin alinti yapamadi ama asagiya kopyaladim. Buyrun okuyun ne dedigini.
"Benim şahsi kanaatim ise; Efendimizin Türklerin ahir zamanda fasıklığın önde gidenlerinden olacağı yönündedir. Zaten hadislerde genel anlamda, Türkler için onlarla savaşmayın ama sizden uzaklaşırlarsa onlarla ilişkiyi azaltın tarzında bir anlam çıkarttım ben. Şu ahir zamanda türklerin haline bakılırsa gerçekten islamiyetten uzaklaşma konusunda hızla ilerlediğimizi söylemek mümkündür.
ALLAH sonumuzu hayretsin"
Konuya dogal olarak bircok kisi görüslerini bildirdi. Ben de Majesteye hitaben yazdigim bahsi gecen bölümü hic kesmeden aynen aktariyorum. Zaten Link yukarida gidin okuyun. Ne demisim.
"Sevgili Majeste,
hatirlarsin. Son olarak, Peygamber Efendimizi terörist olarak gösteren karikatürlere karsi, bütün müslüman olan ülkeler ve akli basinda olan herkes ne dedi ? "Kardesim düsünce özgürlügünde bir SINIRI vardir. Baskalarina hakaret ederek düsünceni söylemezsin." demedik mi ? Varsa elestirin hakaret etmeden yapacaksin. Sectigin kelimeleri tartarak konusacaksin. Axl, Türklerin dini görevlerini yerine getirmedigini düsünebilir. Bak bu görüs su sekilde gayet tepki almadan ifade edilebilir. Dersin ki "Ben, Türklerin cogunun, dini vecibelerini yeterince yerine getirmedigi kanaatindeyim." Buradaki cogu kelimesi de cok önemlidir. Herkese bu ithami yakistiramazsin cünkü. Al iste sana kimseye hakaret etmeden düsüncelerini düzgün kelimelerle anlatmanin yolu. Ama sen kalkar " Türkler fasik'in önde gidenidir dersen." ve buna, sadece bir görüs dersen; ben de kalkar o Axl, e "Sen de ibnenin önde gidenisin." derim. O görüsse bu da görüs o zaman. Hele hele yüzyillarca, islamiyet icin gögsünü hacli seferlerine karsi germis ve Araplar rahatca uyurken bu yolda binlerce sehit vermis koca bir millete bunu söylersen bu yakisik almaz. O lafi yedirirler adama. Hem bu ne insafa ne de Kuran'a sigar. Kilicarslan'i da tanimaz bunlar ya.
Yukarida verdigim örnekte kullandigim söz icin, herkesten özür diliyorum ama bazi seyleri anlamayanlara, anlatmak icin bazen bu tür keskin sözcükler daha etkili oluyor.
HAKARET YOK. HELE ARAP MILLIYETCILIGI YAPIP DA, HELE HELE INGILIZLERLE ISBIRLIGI YAPIP DA ATALARIMIZI ARAP CÖLLERINDE ARKADAN VURDURTTAN SUUDI AILESININ BAYRAGINI AVATAR OLARAK KULLANIP; TÜRK MILLETINE HAKARET HIC YOK. LÜTFEN DÜSÜNCELERIMIZI ANLATIRKEN HAKARET ETMEDEN ANLATALIM. BUNU YAPMAK HICTE ZOR OLMASA GEREK."
dedigim kesilmeden aynen budur.
Eger Türklere yoldan cikmis, sapkin diyen birine verdigim gayet güzel bi cevap bu. Olay budur ve Incubus'la alakasi yoktur.
NOT : Axl'e de rica ediyorum. Lütfen cevap yazmassin. Konu uzasin istemiyorum. O zaman yazdiklarimin üstüne hicbirsey yazmadim aynen aktardim. Konu zaten kapanmisti.
Sonuc olarak;
konu anlasildi herhalde daha fazla yazmayacagim. Incubus84'e kendi kurallarinizi uygulayip ceza verip vermemek sizin elinizde ona birsey söylemiyorum. Benim sadece cevap almak istedigim tek sey "pm'den böyle küfür etmek yasak mi degil mi" Bu kurallar pm icin de gecerli mi ? Lütfen bu konu da bana bir cevap yazin yeter. Konun uzamamasi acisindan, sizin görüsleriniz disinda hicbir görüse cevap yazmayacagim.
Arkadaslar,
ben yazimi yazarken bir cok kisi yazmis göremedim dolayisiyla. Genco'nun cevabini okudum. "pm'de atis serbest anlasilan". Konu benim acimdan kapanmistir. Katkida bulunan herkese tesekkürler
Arkadaslar,
ben yukaridaki cevabimi yazarken, bircok kisi yazmis. Bu nedenle göremedim. Genco'nun cevabini okudum. Anlasilan "pm'de atis serbest". Konu benim acimdan kapanmistir. Katkida bulunan herkese tesekkürler.