Hackhell'in Adaletine Siginarak,Mod'lari Sikayet Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Civanim

New member
Reaction score
0
Hackhell'in Sevgili Admin'leri ve Hackhell Ahalisi,

Hackhell, bilindigi üzere, Türkiye'nin en cok ziyaret edilen Forumu ve bu forumu ayni anda binlerce kisi ziyaret etmekte. Onun icin bu kadar cok kisinin okudugu bu büyük internet sitesinin ayni ciddiyette yöneltilmesinin ve üyelerine adil davranmasinin ,büyüklügünün geregi olmasi gerektigini düsünüyorum. Hele hele kendi koyduklari kurallari kendilerinin hic cignememesi gerektigine inaniyorum.

Bu forumda bir üyenin bir üye küfür etmesi suc mudur ? Suctur. Bu forumda heryerde yaziyor.

Peki üyeler arasinda bir ayirim yapiliyor mu ? Yani, bazi üyelerin bazilarina küfür etmesi serbest mi ??? Sanmiyorum.

Bazi üyeler bu konu da kollaniyor mu ??? Bunu düsünmek bile istemiyorum.

O halde soruyorum;

Incibus84 nick'li üye bana 31.07.2006 tarihinde 10:39 PM'de mesajla asagidaki sekilde küfür ettigi halde ;

incubus84' Alıntı:
konuyu kapatmaya neden bu kadar heveslisin koçum sana girn çıkan ne anlamadım sana zorla örtün diyen varmı sen başkalarının örtüsüne karışıyosun

Ben bu küfürü kurallara uygun olarak, önce Islam bölümünün mod'u olan Majeste'ye 01.08.2006 tarihinde, asagida alinti yaptigim seklide bildirmeme ve ayni gün kendisinin asagidaki cevabi yazmasina ragmen ;

MAJESTE' Alıntı:
Civanim' Alıntı:
MAJESTE, iyi geceler

Sana asagida incubus84 bana gönderdigi özel mesaji gönderiyorum. Seviye iyice düstü. Ben acilan konuyu devam edecek degilim ama bu tür insanlarin siteinizi baltalamasina izin vermeyin. Ben özellikle bilgisayar konusunda birseyler ogrenmek icin siteyi ziyaret ediyordum. Tesadüfen bu konuya takildim. Bu tür insanlarla atismanin gereksiz oldugunu biliyorum ama siz yöneticilerin bu kisilerin karakteri hakkinda bilgi sahibi olmasi gerektigini düsündügümden bu mesaji size gönderiyorum

incubus84' Alıntı:
konuyu kapatmaya neden bu kadar heveslisin koçum sana girn çıkan ne anlamadım sana zorla örtün diyen varmı sen başkalarının örtüsüne karışıyosun
teşk ederim ilgine ilgileneceğim arkadaşım

ondan sonra, üstünden 1 ay 6 gün gecmesine ragmen, sahis hakkinda herhangi bir islem yapilmamasini üzerine bu sefer diger mod Crazyboy_9999'a 06.09.2006 tarihinde 11:15 AM'de asagidaki mesaji cekmeme ragmen,

Civanim' Alıntı:
Sevgili crazyboy_9999,

Bugüne kadar sahsima cesitli defalar hakaret eden ve bunu defalarca defa Forumda da dile getirmeme ve de sizin bunu bilmenize ragmen incubus84 nickili üyeye hala niye bir ceza verilmemis oldugunu anlamis degilim. Benim gibi hakaret ugrayan arkadaslarin, sikayetlerini dile getirdikleri yazilari cöpe atmanin, dogru bir cözüm oldugunu sanmiyorum. Ben bu forumun "hakaret edene ceza verilir" kurali varsa, uygulanmasini talep ediyorum. Kimsenin buraya hakaret duymak icin üye oldugunu sanmiyorum. Örnek olmasi acisindan incubus84'un sahsima gönderdigi ve de hackhell'in kayitlarinda olan bu msj'i asagiya ekledim. Halbuki bunu daha önce forumada yazdim ama neyse ? Ayrica hakaret teskil eden diger linkleri de verebilirim. Ama sadece asagidaki yeter. Bence Forumda daha önce bunu yazdigimda geregini yapmaniz gerekiyordu ama.

Ben hiyerarsik siradan sikayeti yapma kuralina uyarak, ilk sikayetimi bu sefer özelden size yapiyorum. Kayitlara girsin de uyarilmadi denmesin.Geregi lütfen.

incubus84' Alıntı:

ayni gün 06.09.2006 tarihinde saat 01:03 PM'de crazyboy_9999 asagidaki cevabi bana yazmasina ragmen,

crazyboy_9999' Alıntı:
Civanim' Alıntı:
Sevgili crazyboy_9999,

Bugüne kadar sahsima cesitli defalar hakaret eden ve bunu defalarca defa Forumda da dile getirmeme ve de sizin bunu bilmenize ragmen incubus84 nickili üyeye hala niye bir ceza verilmemis oldugunu anlamis degilim. Benim gibi hakaret ugrayan arkadaslarin, sikayetlerini dile getirdikleri yazilari cöpe atmanin, dogru bir cözüm oldugunu sanmiyorum. Ben bu forumun "hakaret edene ceza verilir" kurali varsa, uygulanmasini talep ediyorum. Kimsenin buraya hakaret duymak icin üye oldugunu sanmiyorum. Örnek olmasi acisindan incubus84'un sahsima gönderdigi ve de hackhell'in kayitlarinda olan bu msj'i asagiya ekledim. Halbuki bunu daha önce forumada yazdim ama neyse ? Ayrica hakaret teskil eden diger linkleri de verebilirim. Ama sadece asagidaki yeter. Bence Forumda daha önce bunu yazdigimda geregini yapmaniz gerekiyordu ama.

Ben hiyerarsik siradan sikayeti yapma kuralina uyarak, ilk sikayetimi bu sefer özelden size yapiyorum. Kayitlara girsin de uyarilmadi denmesin.Geregi lütfen.

incubus84' Alıntı:

2. kez gündeme getiricem yönetim olaylarını bilmiyosun ben bunu gündeme getirdim tekrarda getiririz sorun değil

bu güne kadar Incubus84 hakkinda neden hic bir ceza-i islem uygulanmamistir ?

Bu forum'da adam mi, kayirilmaktadir ?

Kendi koydugu kurallari kendi cigneyen ya da uygulamaya koymayan bir ciddi kurum olur mu ?

Sevgili Admin'ler

biliyorum böyle yogun bir forum'da her yere yetismeniz mümkün degil. Bu nedenle Mod'lariniz bu görevi sizin yerinize yapiyorlar. Ama mevcut durumu özel mesaj'la ve hatta forumda dile getirmeme ragmen herhangi bir islem yapilmamasi bazi mod'larin kisisel davranislar icine girdigi duygusu uyandirmaktadir. Ama mod'luk görevi bu tür davranislar icine girelecek yer degildir. Hele hele Islam bölümü gibi, tartismaya cok acik bir yerde belli insan ve kesimlerin kollanip kanat gerilmesini cok sakincali görüyorum, konuyu fazla dagitmamak icin bu konuda örnekler vermiyorum. (Belki Ramazan'dan sonra olabilir)

Sonuc olarak;

Yukarida belgelerini sundugum ve hepsi Hackhell'in kayitlarinda olan belgelere dayanarak, sahsima yönelik yapilan küfüre, bugüne kadar hicbir sekilde islem yapmayarak, Hackhell'in belli kisi ve zümreleri kolladigi imajini yaratan ve de görevlerini yapmayan her iki Mod'u size sikayet ediyor, Incubus84 nick'li üyenin fiiline uyan ceza ile cezalandirilmasini talep ediyorum.

Saygilarimla

Hakkını Sawunmak En Doqal Hakkın..

Admin'Lere Pm YoLuyLa uLaşsan Daha ii oLurdu..

Yazını okudum arkadaşım.Ben mod değilim.Ama bildiğim kadarıyla PM lere karışmıyolar
Daha öncede butür olaylar oldu ve PM lere karışılmadığını öğrendim.

valla genelde pm ler kendi sorunlarınız denilip ilgilenilmior

al banada üye değil bizzat bi smod ve mod küfür etmistir sikayetciyim arkadas :sigara:

küfürler ağır oldu resimleri editliorum :)

QUOTE=Chevignon]Yazını okudum arkadaşım.Ben mod değilim.Ama bildiğim kadarıyla PM lere karışmıyolar
Daha öncede butür olaylar oldu ve PM lere karışılmadığını öğrendim.[/QUOTE]

PRotype' Alıntı:
Hakkını Sonuna Kadar Savunmalısın .. Bol Şans Konuda Haksız Değilsin Fakat PM Lere Karışmıyorlar Sanırım..

Arkadaslar,

bu ne böyle ? Ciddi misiniz ? Öyle sey olur mu ? Kan gövdeyi götürür o zaman. Hackhell'de böyle basi bosluk oldugunu sanmiyorum.

Civanim haddime dusmeyerek soruyorum,neden hala uzatiyorsun bu mevzuyu?
Ta o zamanlar bölümun Mod lari tarafindan incelenmisti bu konu, ki eger yanlis birsey olsa idi arkadasimiz ceza alirdi diye dusunuyorum..Bu kadar zaman gectikten sonra,Bence bu kadar uzatmanin bir anlami yok.SAYGILARIMLA.....:ter:

Civanim asıl sen adamın pm den gönderdiği mesajları yayınlayarak büyük ayıp etmişin.. bi adam pm den sülaleme sövse yinede tutup yayınlamam..

aman hoca benden yaptıın alıntıyı editle bizim üçümüz arasındaki samimiyeti çoğu kisi bilir bana yakınlıından o tip msj atma cüretinde bulunmus arkadas tipi onlar :) yoksa buraya ortam biraz yumusasın die koydum ama malesefki pmlerle ilgilenilmior ;(

Chevignon' Alıntı:
Yazını okudum arkadaşım.Ben mod değilim.Ama bildiğim kadarıyla PM lere karışmıyolar
Daha öncede butür olaylar oldu ve PM lere karışılmadığını öğrendim.

PRotype' Alıntı:
Hakkını Sonuna Kadar Savunmalısın .. Bol Şans Konuda Haksız Değilsin Fakat PM Lere Karışmıyorlar Sanırım..

Elensu' Alıntı:
Civanim haddime dusmeyerek soruyorum,neden hala uzatiyorsun bu mevzuyu?
Ta o zamanlar bölümun Mod lari tarafindan incelenmisti bu konu, ki eger yanlis birsey olsa idi arkadasimiz ceza alirdi diye dusunuyorum..Bu kadar zaman gectikten sonra,Bence bu kadar uzatmanin bir anlami yok.SAYGILARIMLA.....:ter:

Vallahi arkadaslar, bu cevaplar dogru ise üzüldüm dogrusu. Ama Forumda yetkili bir agiz "kardesim biz pm'lere karismiyoruz. Ne halt ederseniz edin." derse benim icin sorun yok. Konu kapanir. Ama bana da cevap hakki dogar herhalde.

Neyse bir yetkili agiz bekleyelim bakalim ne diyecek ?

Aslinda belki de iyi olacak böylece bir meselede cözüme kavusmus olacak. Herkes ileride biz sormustuk diyebilecek.

S!yaĦ' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=94100&page=55
smod burda diyeceğini demiş zaten
Ha sen smodu kendine layık yetkili ağız görmezsen bişe diyemem.

"özel" in manasını anlayamamışsın sen!

Siyah verdigin Link icin tesekkürler. Ama daha önce yazdigim gibi, ben bu konuyu zaten bölüm Mod'larina bildirmistim. Ama hicbiri bana pm'e karismiyoruz demedi. Deselerdi ; herhalde konu buraya tasinmazdi. Senin verdigin linkte, o cevabi yazanda bir mod. Bir fikir birligi yok. Özelden küfür ettigi icin banlanan arkadaslarda biliyorum ben. Bence bu konuda yönetimde oturup bir karar verip bizlere bildirmeli. Biz de bos yere mesgul etmeyelim. Benim sahsi görüsüm özelde de yasak olmali. Mühim olan insanin küfür etmemesidir. Küfür edilen yerin ne önemi var ki ? Mühim olan düsünce ve o kötü hareketi yapmak degil mi ? Foruma katilanda biraz agzina sahip olacak ?

chief ne küfürü ettim la sana gene adım gectı mevzuyu anlamadım hele bi anlat :D

siyah saolsun yolladı ne yazdıımı.....

yanlız cif o cürretle ilgili bi msj daha atmamı istemessin dimi artiz öle cürret filan ters cümleler bize :D :D

yok ula sizden baska o cürreti göstericek adam yok dedim :)

açtığım bir konu şikayet başlığında yobazlıkla suçlanıp kapanması istenmiştir ki yobazlık kelimesini telaffuz eden şahsa özelinden sana giren çıkan ne dedim özelden söylememin sebebi islam bölümü içerisine yazmamın yanlış olabileceğine karar vermemdir yani bi gizlilik bi saklılık durumu yok ortada sadece konu kapansın istemediğimden özelden yazdım

2. olarak iki üç gündür bu arkadaş benim arkamda modlar olduğunu modların beni kayırdığını bu konu olsun başka bi konuda daha detaylı girmişti o olsun sürekli bunu ima ediyo detaylı olarak iftira ettiği konuda detaylı olarak cvbını almıştı ama zannedersem gene belki yiyen çıkar mantığıyla şansını denemek istedi bu konuya açıklık getirmek için beni kollayan bir tarafa beni tanıyan beni görmüş benim ismimi cismimi bilen bi tane mod smod yönetici bi tane varsa çıksın sadece tanıyorum desin kolluyorum demesinede gerek yok tanıması bile yeter bu arkadaşa ama malesef tanıyorum diyende çıkmıycak beni kayıran yönetici bulan olursa banada haber versin

şimdi gelelim diğer hadiseye bu msj kaç kişiye şikayet edildi bilmiyorum sadece iki kişi yazılmış ben o iki kişşiden daha fazlasından uyarı aldım o konuyla ilgili olarak islam bölümündeki iki moddanda majeste crazyboyy smod olarak reactördendi en son yönetici dersen theozy bunların hepsinden uyarı sjları aldım yani hepsi şikayeti ciddiye aldı beni uyardı

halada adam kayırılıyo bunun cezası ban olmalıydı diyen varsa o zaman modlar smodlar yöneticiler hepsi beni tanımadıkları halde kayırıyor anlamı çıkar bundan bilmiyorum kime ne kadar inandırıcı gelir orası ayrı

forumda küfüre karşı olduğunu üstüne basa basa vurgulayan arkadaşa tek bir soru civanım kimin nicki alttaki kimin yazısı
Civanim´isimli üyeden Alıntı

. Ama sen kalkar " Türkler fasik'in önde gidenidir dersen." ve buna, sadece bir görüs dersen; ben de kalkar o Axl, e "Sen de ibnenin önde gidenisin." derim. O görüsse bu da görüs o zaman.
Yukarida verdigim örnekte kullandigim söz icin, herkesten özür diliyorum ama bazi seyleri anlamayanlara, anlatmak icin bazen bu tür keskin sözcükler daha etkili oluyor.

sende o anlamayanlar grubunda olabilirmisin bana göre yada anlamamazlıktan gelenler
ele verir talkını kendi yutar salkımı desem abes kaçarmı burda

millet turturmuş bi yobaz yobaz hikayesi bi insanın bir konuda düşüncesini acıklaması onu kötü bi insan mı yapıyor yani onun inancı bu sanene az sölemiş yani adam illahi senin düşündügün gibimi yaşıcak ha öle olmassa yobaz ölemi sen adamı tahrik et ondan sonra a bana böle dedi yok şöle dedi sen benle bi musait ortamda buluş bak ben neler dicem hatta demeyle yetinmeyip şekilli olarak anlatırım

Civanım nikli ark. sen nereye varmak istiyorsun anlamadık sırf sen tatmin olsın diye bu kişi bi ay banlansa sen mutlumu olacaksın,bence adaletin peşinde ol egonun değil,adaleti arıyorsanda kendini de banlattır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri