HackheLL'in ÜnLüLeri..

1sc0rp!tX' Alıntı:

BEnde yokum ne olacak :durdurun
Sende Tamamsın ßa$kaa Sıradakini aLaLım :hhmanD

edit:
tank1.jpg

iscorpitx bu iyi gitti sana matrix'in bilgi işlemcisi :hhmanD

ünlü olmak için sipariş mi veriyorsunuz :durdurun :)

ßen Niye yokum yawww...GebzeLi'yi elemişsiniz kankam o bneim benide ekleyin...$aka şaka ....

maximus' Alıntı:

lem ben ne yakısıklıymısımda haberım yokmus :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

OLUM SALAVAT GETIR SIRINENIN GOZUNE GOZUKME :durdurun

Maxi ii yakışmış ama..
Seni resimlerinden gördüğüm kadarıyla kaş,göz,çene yapınız aynı olmuş =)

Karma Güzel Olmuş Eline Sağlık ... ;)

AsS@SsiN' Alıntı:
Maxi ii yakışmış ama..
Seni resimlerinden gördüğüm kadarıyla kaş,göz,çene yapınız aynı olmuş =)
yok daha neler gozler tamam da dıger yerler uymuyo :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun :durdurun
react0r' Alıntı:
abow a.jolie koymus karma, aile kavgasımı cıkartıcan :)
reac bu sıyırmıs ıı ce SALAVAT getır psı karma

Bi kac gün önce american history x i izlemiştim gercekten cok mükemmel bir filmdi
React0run benzetildigi resim o filmden alınti :D o resimde 2 tane adami öldürdükten sonraki hali :D

hehe güzel olmuş :D

ama şirine biraz torpilli olmuş :p

eline sağlık KaRma

neccko' Alıntı:
Bi kac gün önce american history x i izlemiştim gercekten cok mükemmel bir filmdi
React0run benzetildigi resim o filmden alınti :D o resimde 2 tane adami öldürdükten sonraki hali :D

ciddimi =) ben bu filmi upload etmiştim ama izlememiştim, alt yazısıda cıkmıstır o halde, hemen izleyeyim :biggrin

Solariz Çok Güzel Olmuş :)

react0r' Alıntı:
ciddimi =) ben bu filmi upload etmiştim ama izlememiştim, alt yazısıda cıkmıstır o halde, hemen izleyeyim :biggrin
Bende arkadasdan 8 ay öncemi ne almıstım attım harddiske ole duruyodu bi kere izleyem dedim başını sevmedim sonra yapcak bişey bulamadıgım icin izleyem dedim begenmezsen kızma bana ama ben cok sevdim :D

KaRma harikasın :durdurun

1sc0rp!tX' Alıntı:

BEnde yokum ne olacak :durdurun

İsko da yokmuş koyuver gitsin :durdurun
koymuşsun biLe :hhmanD

Geri