Hackhell'e 2,25 Ytl Lazım!...

Yani hackhell 150 bin ytl toplayamaz diyorsunuz :) Bence ciddi bi durum olsa rahat rahat toplar

ciddi bi durum olsa her türlü toplar ve burda takılan insanların başı boş yada işsiz yada sıradan insanlar oldugunu ne biliyoruz ki belkide içimizde çok farklı yerlerde olan insanlar wardır.ben elimden geleni yaprım.

sen werirsinde ne wercegiN belli digil des :D :D

2,25 okulu gidiş geliş pram sonuçta koymaz adama:)

helali hoş olsun. 2 saat database hata verse, foruma ulaşamayınca sıkıntıdan patlıyorum. bide forumun olmadığını düşün. düşünmesi bile kötü. üstelik kişiliksiz çakallarda birlik beraberlik görürler.

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
gerektiğinde verebileceğimi beni tanıyanlar
bilir. yönetimde iyi bilir. para bok:durdurun
Des adresinide ver istersen:)

Yasarbasss' Alıntı:
ben seversem %1oo severim bende veririm:p
:durdurun :durdurun :durdurun :durdurun

Dark_Angel' Alıntı:
150 bın ytl ceza, dolar degıl =) ayrıca tek basıma bu parayı odeyecek durumum ne yazıkkı tahmınının tam aksıne yok ;) 26 yasında 150 bın ytl bırıktırebılecek bır işe sahıp olsaydım emın ol hackhell ı ne kurucak nede 2 yıla yakın basında durucak zamanım olmazdı calısmaktan herhalde ;)

not: (aılemın maddı gücü hernekadar teoride benım gıbı gozuksede, asla kazanmadıgım yada haketmedıgım bir güc ustunde prensıb olarak kesınlıkle bır hak talep etmem. birey olarakta bu parayı odemeyecegıme göre artık kac yıla denk gelıyorsa bu para okadar yatar cıkarız =P )

dark ceza kesinleşirse hesap no yu ver sen 2,5 ytl burada hiçbir insana komaz. ama 150 bin ytl tek bir insana ağır gelir. abi "şehrazat" değilsinki patrondan isteyesin :)

Geyikle pek alakası olmaz :) Maksat geyikse 2,25YTL değil kafadan 225.000YTL veriyimde google gibi serverları dünya devi yapalım :D ama işin ciddi boyutu hackhell in hızlandırılması ve büyütülmesi için kredi kartından 5'er YTL yollasa herkes çok güzel olur.. Böyle bir kampanya yapılırsa öncülerden olmak isterim, yetkilelerede duyurulur burdan :D

banada 96 milyon lazım kotayı aştımda biraz :D

Bir arkadaşımız 100.000'i 10'a böl çıkan sonuçtan da 9000 çıkar yazmış.
Ben hesabı yaptım 1000 rakamını buldum.
Demek ki bu sitemizde 1000 kişi gerçek müdavim olarak görülüyor.
O zaman bu hesabı ve Dark'ın rakamı olan 150bin Ytl yi örtüştürdüğümüzde
rakamımız kişi başı 2,25Ytl değil 150 YTL olarak çıkıyor.

Dark kardeşimizi hapis damlarında mı çürütücez?
O bin kişinin içinde ben de olmak isterim.
Helali hoş olsun , 150 Ytl ne ki?
Varsayalım harddiskim yandı da yenisini aldım.
Bu site için verilen emeğe değer bence...

Nasıl Dıım Sıte Zor Durumda Olsa 500 £ Olsa 250 £ Sunu verırdım yoksa kımse kımseye durduk yere para verme...!!!

bu siteden öğrendiklerim ve kazandıklarım 2.25 ytl den kat kat fazla eder bi dvd oyun icin 4 ytl , film icin 2 ytl veriyorum hackhell icinmi veremicem =)

Geri