HaCKheLLden KaÇ KeRe BanLaNDıNız?

Forumumuzdan daha önce geçici ban yediniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    220
banlanmadım heral ama başka bi sitede moda ana bacı kaymıştım oda banned çizgisini nick ime yakıştırdı

daa vukaat yok bakalım..

Foruma ilk üye olduğum zamanlar React0r 3 gün banladıydı beni de bir sefer...

Büyük takımlarımızdan birinin ezikçe bir uygulamasından dolayı Ezikliğin sınırı yok diye bir konu açmıştım...Ezik kelimesi o zamanlar forumda yasak olduğu için React0r beni 3 gün süreyle banlamıştı...

Ulen amma çok ezik dedim yaw..React0r dayı gelip banlıycak beni yine :hhmanD

Hakkınızı helal edin :victory

rekor bendenize aittir 150 den fazla banlanmışımdır dakikada 5 farklı nick le kayıt oacak kapasitede bir düzen kurdum bu sayede biriktirdiğim üyeliklerle 10 dakikada 4 er 4 er kez nicleri değiştirerek 20 ayrı nick le ip adreslerini değiştirerek mesaj kasabiliyorum.

benim için forumu yarım saatte adult cehenemine dönüştürerek sabote etmek çok basit.

bu gidişe dahada devamı gelcek gibi görünüyo :melek

3 yıldır ban yemedim. :hhman: ama son zamanlarda siyasi içerik bulan konularda buluyom kendim ehh malumm ordan paçayı çıkarırsam daha da ban tehlikesi kalmıcak :melek

1 defa
haber kaynaklarını eleştirdiğim için 7 gün banlanmıştım :D
geçen seneydi sanırım

4 defa sınırsız banLandım

Onun haricinde en az 50 kere iriLi ufakLı 3 gün iLa 60 gün arasında değişen banLara maruz kaLdım :durdurun

rekor bendenize aittir 150 den fazla banlanmışımdır dakikada 5 farklı nick le kayıt oacak kapasitede bir düzen kurdum bu sayede biriktirdiğim üyeliklerle 10 dakikada 4 er 4 er kez nicleri değiştirerek 20 ayrı nick le ip adreslerini değiştirerek mesaj kasabiliyorum.

benim için forumu yarım saatte adult cehenemine dönüştürerek sabote etmek çok basit.

bu arkadaş dogrumu sölüyo acaba

أĸяα;3416138' Alıntı:
4 defa sınırsız banLandım

Onun haricinde en az 50 kere iriLi ufakLı 3 gün iLa 60 gün arasında değişen banLara maruz kaLdım :durdurun

Maşallah maşallah :clap :clap

Dayı bi keresinde de bir mesaja teşekkür ettin diye mi banlamışlardı seni yaw :eek:ha

Geri