Hackhellden Öss Sınava Girenlere Başarılar Dilerim Şimdiden

Saolun arkadaslar ins biyerleri alıcaz pff bugun hariç 1 gun kaldı bi an önce olsada bitse yaf. :vur

bakalım ne halt yicez =)

Allah en iyi üniversitelerde en iyi bölümlerde okumayı nasip etsin..

başarılar kardeşlerim

benim için 2.bölüm gerrekio ve çok umutsuzm..
sınava grcek tüm arkadaşara başarılar..
selpak,şeker,topkek almaı unutmaın.:):)
en önemlisi kalem onu hiç unutmaın:):)

türkiye ye bu sistemi getirenlere yazıklar olsun inşallah cehennemlerde cayırrr cayırr yanarlar allah bin türlü belalarını versin :mad: benim asıl ilgi alanım ingilizce dil bölümünde okumam gerek ama okuduğum yerde yok o yüzden ea'ya girdim bala şansa bitirdik liseyi ve okul tarihinde ydsye girecek tek ve son insan benim össyi hiç sormuyorum bile mat 0 ed. oda 0 gibi 4 işlemi dahi bilmiyorum. insanları resmen zombileştiriyor köleleştiriyor bu sistem. sizden 3 saat içinde okulda bile görmediğiniz dersleri verip hayatınıza yön vermeniz isteniyor saçmalığa bakın ya 3 saat içinde bir insanın hayatı belirlenemez belirlenmemeli bu össyi getirenlerin allah bin türlü belalarını versin umarım şu an hayatta değillerdir yoksa bizzat ben...

allah hepimize yardımcı olsun arkdaşlar başarılar...........

arkadaşlar bende giricem öss ye giriceklerden bişe sisticem

ÖSS 'e Gircek Öğrenciler Sınav Bitiminde Kalemlerinizi Ortadan Kırıp Sıranın Üst ne Bırakın Bizde Kendi çapımızda Bir protesto Yapalım Ve ÖSS 'e Karşı Olduğumzu Gösterelim

arkadaşlar başarılar 3 yıl öce sorular zordu
inşşallah şimdi kolay olur ve bir yerleri tutdurursunuz
allah gönlünüze göre bir yer nasip eder inşallah
başarılar sınavdan sonra kazandım diye konu açmayın ama :D
haydi kolay gele :)

Geri